Skip to main content

Parkiranje automobila na aerodromu Beograd je najbolji način da svoj auto smestite na bezbedno mesto, dok se nalazite na avionskom putovanju. Evo i zbog čega.

Ozloglašeni korona virus je konačno izmaku, vanredno stanje u Srbiji je ukinuto, dok su prijatne temperature napokon sa nama. Iz dana u dan bliži nam se i leto koje svi jedva čekamo zbog opuštanja i relaksacije. Letnja sezona jeste, zapravo, sezona godišnjih odmora i putovanja – naročito na egzotične destinacije van granica naše zemlje. Dobra vest je da je aerodrom „Nikola Tesla“ otvoren za putovanja i ovu informaciju su mnogi sa velikom radošću dočekali.

Međutim, kada putujete na beogradski aerodrom možete se suočiti sa nizom nedoumica. Gde parkirati automobil? Od čega zavisi da li ćete zakasniti na aerodrom? Da li će vaš „ljubimac“ na četiri točka, tokom dugoročnog parkinga na aerodromu, biti sve vreme zaštićen i netaknut? Kako izabrati pravi parking na aerodromu Beograd? Dakle, neophodno je naći odgovarajuće parking mesto koje će objediniti sve navedene faktore.

Možete biti sigurni da nećete napraviti grešku ako izaberete, umesto klasičnog javnog, najbolji privatni parking u Beogradu. Postoji više razloga za to.

Parkiranje automobila na aerodromu Beograd je sigurna i bezbedna opcija! 

Prva stvar o kojoj definitivno morate da vodite računa, pre nego što odete na zasluženi odmor, jeste bezbednost vašeg automobila tokom vašeg odsustva. To je bitno, pre svega, kako biste tokom odmora bili potpuno psihički rasterećeni. S druge strane, ne želite da imate dodatne troškove popravke i servisa vašeg automobila, ako ga zateknete u izdanju drugačijem od onog u kojem ste ga ostavili. Ili, u najgorem mogućem scenariju, da ga ne zateknete uopšte.

parkiranje automobila na aerodromu Beograd Airport Parking 2

Stoga, da biste izbegli sve navedene bezbednosne rizike, znajte da je parking blizu aerodroma Beograd savršeno rešenje za vas. Pre svega, ovde vam je zagarantovana najsavremenija digitalna bezbednost vašeg četvorotočkaša. Drugim rečima, video nadzor na privatnom parkingu, sa kamerama koje 24/7 prate situaciju sa vašim vozilom, osigurava da svaka (eventualna) sporna situacija bude zabeležena u realnom vremenu.

S druge strane, ne smeju se zapostaviti ni sve prednosti klasične, tradicionalne bezbednosti. Naime, celolupni parking na aerodromu „Nikola Tesla“ ograđen je sigurnosnom – ojačanom i metalnom – ogradom. To znači da pristup imaju samo zaposlena i ovlašćena lica na ovom parkingu, ali i vlasnici vozila. Zarad dodatne bezbednosti vašeg „ljubimca“, prisutan je i čuvar.

Parking aerodrom Beograd – Da nikada ne zakasnite na svoj let

Kada se pripremate za putovanje avionom, sve morate do tančina dobro organizovati – počev od stvari koje su vam potrebne, pa sve do tačne satnice odlaska na aerodrom. Razlog je jednostavan – samo jedna greška u planiranju vas može koštati toga da zakasnite na željeni avionski let. A ova situacija vam se svakako može dogoditi ukoliko na aerodrom putujete bilo kojim vidom javnog prevoza.

U ovakvim situacijama nikada ne možete biti sigurni u tačno vreme dolaska javnog prevoza na stanicu. Gužve na putevima srpske prestonice su uobičajena „slika i prilika“ beogradskih drumova. Kada putujete na aerodrom definitivno ne želite da ostanete „zaglavljeni“ usred saobraćajnog kolapsa u autobusu. Čak i kada želite da parkirate svoj automobil direktno na regularnom javnom parkingu na aerodromu „Nikola Tesla“, možete naići na poteškoću. Naime, usled popunjenosti svih kapaciteta, lako se može desiti da ne nađete svoj parking mesto.

Iz tih razloga, parkiranje automobila na aerodromu Beograd je vaša idealna šansa da u svakom trenutku nađete slobodno parking mesto! Takođe, parking aerodrom „Nikola Tesla“ vam nudi mogućnost da i pre putovanja rezervišete svoje parking mesto od kuće. Uz nekoliko klikova, unošenjem potrebnih podataka u online formular, za svega nekoliko minuta obezbedićete sebi dolazak na aerodrom u tačno vreme!

Airport Parking – Mi brinemo o vašem automobilu kao da je naš! 

Kao što možemo da vidimo, parkiranje automobila na aerodromu Beograd, uz adekvatno informisanje, nikada nije bilo lakše i jednostavnije. Verovali ili ne, pored navedenih pogodnosti, parkiranje auta na aerodromu Beograd predstavlja i finansijski isplativu opciju, budući da ćete na taj način uštedeti dosta vremena i novca.

parkiranje automobila na aerodromu Beograd Airport Parking 3

Prema tome, ako želite da nađete idealno mesto za vašeg četvorotočkaša kada putujete na aerodrom „Nikola Tesla“, znajte da je Airport Parking jedino pravo rešenje za vas! Naš aerodrom u neposrednoj blizini beogradskog aerodroma raspolaže sa 500 parking mesta, tako da kod nas uvek možete naći siguran kutak za vaš automobil. Nalazimo se na svega 300 metara od zgrade aerodroma u Beogradu. To znači da kašnjenje na željeni let uopšte ne dolazi u obzir. Zato i ne čudi što Airpot Parking ima nezvaničnu reputaciju najbližeg parkinga kod aerodroma Beograd.

Na našem parkingu nalazi se veliki broj HD sigurnosnih kamera koje u svakom trenutku „motre“ na vaše vozilo. U bilo kom momentu nas možete pozvati ili poslati zahtev, a mi ćemo vam odmah poslati screenshot snimka vašeg automobila. Uz sve to, naš uslužni parking u Beogradu nudi vam jedinstvenu uslugu rezervacije parking mesta, dok je vaše vozilo na našem parkingu istovremeno bezbedno i osigurano. I sve to po najpovoljnijim cenama u Beogradu.

Pored automobila, kod nas možete, sa velikom pouzdanošću u kvalitet naših usluga, parkirati i druga vozila. Govorimo o SUV vozilima, putničkim kombijima, minibusevima, ali i motorima. Naš profesinalan i stručan tim spreman je da vas dočeka u bilo koje doba dana i noći, sedam dana u nedelji, uključujući i praznike. Kod nas vas čeka bezbedan i odlično osvetljen prostor parking aerodroma Beograd!

Neka početak i završetak vašeg putovanja budu onakvi kakvim ste ih i zamišljali, znajući da je vaše vozilo sigurno i bezbedno. Airport Parking će vam to i omogućiti.

One Comment

Leave a Reply