Tri načina kako da uštedite novac na parkingu aerodrom Beograd

22 нов
kako uštedeti uz parking aerodrom Beograd Airport Parking 1

Tri načina kako da uštedite novac na parkingu aerodrom Beograd

Kako uštedeti uz parking aerodrom Beograd? Pitanje koji danas mnogi ljudi sa razlogom postavljaju.

Svako putovanje iziskuje određene troškove. Pored, naravno, troškova za put, nesumnjivo ćete iz svog budžeta morati da odvojite novac za gorivo, servisiranje, tehnički pregled i slično. Verovali ili ne, odgovarajuće izdatke možete imati čak i kada se vaš četvorotočkaš nalazi u statičnom stanju, odnosno kada je parkiran. Naime, u ovakvim situacijama rizici od krađe i drugih nezakonitih radnji su najčešći. Ukoliko do nelegalnih aktivnosti dođe, veoma lako se može desiti da morate da nabavljate novu gumu, branik, brisače, šoferšajbnu ili bilo koji drugi deo vozila. U najgorem slučaju, moraćete da kupujete novi auto.

Ovakvi i slični nemili događaji naročito dolaze do izražaja u slučaju dugoročnog parkinga. Posebno ako putujete na beogradski aerodrom, te svoje automobil ili drugo vozilo morate nekuda parkirati. Zato se sa razlogom postavlja pitanje – kako uštedeti novac na parkingu aerodrom Beograd? Na koji način sprečiti, odnosno preduprediti sve nepotrebne i dopunske troškove?

Postoji nekoliko načina kako da jednostavno i efikasno uštedite svoje dragoceno vreme i novac na parkingu na beogradskom aerodromu.

Kako uštedeti uz parking aerodrom Beograd? Rezervišite svoje parking mesto

„Vreme je novac“, glasi čuvena izreka. Kada je saobraćaj u pitanju, ova izreka se obistinjuje u apsolutnom smislu. Drugim rečima, da biste uštedeli novac na parkingu aerodrom Beograd, neophodno je da na let stignete tačno na vreme. Naravno, vi možete izabrati da svoje vozilo parkirate na javnom prostoru u okviru zgrade aerodroma „Nikola Tesla“. Međutim, tada rizikujete da zbog popunjenosti prostora, odnosno svih kapaciteta ne nađete svoje parking mesto. Što vas može koštati leta, novca, ali i živaca.

Kako biste izbegli ovakve i slične nemile situacije, vaš izbor treba da bude privatni parking na beogradskom aerodromu. To je zato što vam samo ovakav parking omogućava da svoje parking mesto unapred rezervišete bez ikakvih problema. Sve što je neophodno jeste da, online putem, popunite formular traženim podacima i vaš posao je završen za nekoliko minuta! Na ovaj način uvek ćete pronaći slobodno parking mesto.

Udaljenost od aerodroma „Nikola Tesla“ kao važna stavka uštede

Svi znamo da je jedan od najvećih „neprijatelja“ uživanja u vožnji – gužva u saobraćaju. Naročito su na beogradskim drumovima svakodnevno prisutni kolapsi, špicevi i „krkljanci“ u saobraćaju. Usled ovakvih nepovoljnih situacija, veoma lako se može desiti da, dok putujete na aerodrom, zakasnite na željeni let. U najvećem broju slučajeva cena karte, koju ste već platili, vam neće biti refundirana.

I ne samo što propuštanje leta podrazumeva „udar“ na vaš džep, već je to neminovno i psihološki stresna situacija. Jer, propuštanjem leta, propustili ste i priliku za sklapanje odličnog poslovnog ugovora. Ili ste propustili šansu da odete na dugo čekani odmor i slično. Međutim, vašim problemima je napokon došao kraj, odnosno ne morate se više pitati – kako uštedeti uz parking aerodrom Beograd? Sve što je potrebno jeste da svoje vozilo parkirate na najbližem parkingu kod beogradskog aerodroma.

Na taj način izbeći ćete sve gužve i osiguraćete da kroz svega nekoliko minuta stignete do aerodroma Beograd. Što neizbežno podrazumeva značajnu troškovnu uštedu.

Kako uštedeti uz parking aerodrom Beograd? Dodatni troškovi će biti samo vaša prošlost!

Dolazimo do trećeg i najvažnijeg načina uštede novca na parkingu kod aerodroma „Nikola Tesla“. Kao što smo istakli na početku ovog bloga, prilikom parkiranja automobila svakako želite da izbegnete nepotrebne troškove. Njih definitivno možete imati ukoliko svoj četvorotočkaš niste zaštitili pravovremeno i na odgovarajući način. Jedini pravi način da izbegnete sve ove dopunske troškove jeste da svoje vozilo parkirate na sigurnom i bezbednom parkingu.

Naime, na parkingu aerodrom Beograd nalazi se veliki broj sigurnosnih video kamera koje u svakom trenutku prate zbivanja sa vašim četvorotočkašem. To znači da su digitalna bezbednost i video nadzor vašeg vozila zagarantovani. S druge strane, ovaj parking je ograđen čvrstom i metalnom ogradom i pristup imaju samo vlasnici parkiranih vozila, ovlašćena i zaposlena lica. Kako bi bezbednost bila na maksimalnom nivou, na parkingu je u svakom trenutku prisutan i čuvar.

Airport Parking – Uštedite i vreme i novac na najsigurniji način

Kao što možemo da zaključimo, pri izboru parkinga blizu aerodroma „Nikola Tesla“, uvek postoji ekonomično i isplativno rešenje, Stoga, ako se pitate „kako uštedeti uz parking aerodrom Beograd„, odgovor je samo jedan. A on glasi – Airport Parking.

Naš parking raspolaže sa više od 500 parking mesta, tako da ćete kod nas uvek pronaći sigurno parking mesto. Takođe, nalazimo se na svega 300 metara od zgrade beogradskog aerodroma, što znači da ćete uvek stići na vreme na svoj let. Neverovatna pogodnost je i ta što sve usluge na našem parkingu nudimo po najpovoljnijim cenama u gradu.

Airport Parking je idealno mesto za sve vrste vozila – obične automobile, minibuseve, SUV vozila, putničke kombije, pa čak i motore. Prema tome, ako putujete na beogradski aerodrom, nećete se pokajati ako svoje vozilo ostavite na Airport Parkingu. Sa nama je vaš „ljubimac na četiri točka“ u sigurnim rukama.

Comments (6)

 • Parkiranje automobila na aerodromu prvi put - Airport Parking

  Parkiranje automobila na aerodromu prvi put - Airport Parking

  […] prouzrokovati nepotrebne troškove. Ali, kako ne biste imali ove troškove, u celosti je moguće da uštedite novac na parkingu aerodrom Beograd. Naime, parkiranje automobila na aerodromu prvi put može biti i rizična radnja, ukoliko niste […]

 • Parking na aerodromu za Novu godinu || Airport Parking

  Parking na aerodromu za Novu godinu || Airport Parking

  […] potpuno sigurni da će vaš četvorotočkaš biti potpuno zbrinut jeste rezervacija na privatnom parkingu kod aerodroma. Na ovaj način nećete se naći u neprijatnoj situaciji da nervozno tražite mesto za parkiranje. […]

 • Parking aerodrom Surčin - Najbolje mesto za vaše vozilo || Airport Parking

  Parking aerodrom Surčin - Najbolje mesto za vaše vozilo || Airport Parking

  […] kvalitet usluge. U toplini svoje kuće možete izvršiti rezervaciju mesta, a to vam donosi značajnu uštedu vremena i novca. Dovoljno je da popunite online formu za rezervaciju, i već imate jednu brigu […]

 • Parking aerodrom Nikola Tesla - Najbolji izbor za vozila || Airport Parking

  Parking aerodrom Nikola Tesla - Najbolji izbor za vozila || Airport Parking

  […] Još jedna stavka kojoj poklanjamo ogromnu pažnju jeste bezbednost vaših vozila. Ne želimo da prepuštamo stvari slučaju, jer znamo koliko se teško stiče poverenje mušterija. A to nam je, na kraju krajeva, i najvažnije. Zbog toga smo naš parking opremili najmodernijim HD video nadzorom, koji vam omogućava da uvek proverite šta se dešava s vašim automobilom. Tu je i čuvar, čiji je zadatak da budno prati sva zbivanja i reaguje ukoliko je to potrebno. Možete se odlučiti za osiguranje vozila, jer vam ova dodatna usluga omogućava da značajno uštedite novac. […]

 • Parking kombija na aerodromu Beograd || Airport Parking

  Parking kombija na aerodromu Beograd || Airport Parking

  […] kako da pronađete jeftin parking kod aerodroma „Nikola Tesla“, koji će vam pomoći da uštedite […]

 • Rezervacija parking mesta na aerodromu Beograd

  Rezervacija parking mesta na aerodromu Beograd

  […] se pitate: “kako uštedeti uz parking aerodrom Beograd”, odgovor se krije u ranoj rezervaciji. Na taj način uz znatno nižu cenu možete obezbediti […]

Leave a Comment

Pozovite! Rezervišite!