24/7 rezervacije

REZERVIŠITE ODMAH

+38166305959

POZOVITE ODMAH

PARKING VOZILA AERODROM BEOGRAD
PARKING KOMBI MINIBUS AERODROM BEOGRAD

Parking na  aerodromu Beograd je jedinstven parking gde  možete parkirati skoro sve vrste motornih vozila od svog dvotočkaša do džipova, minibuseva. Kako ne biste imali problem da u gradskoj gužvi tražite pogodan i bezbedan parking za svoje vozilo airport parking Beograd je pravo mesto za vas.

Imamo obezbeđen i parking za motore. Minibusevi koji su po svojoj veličini problematični za pronalaženje adekvatnog parking mesta u gradskoj gužvi, ali kod nas to neće biti problem jer  raspolažemo sa 500 parking mesta. Takođe, ukoliko vozite dzip ili neko drugo suv vozilo bezbedan i prostran parking je uvek dostupan. Zato nas pozovite danas i proverite kapacitet slobodnih mesta.

Naš parkng je udaljen svega 300 metara od Aerodroma Nikola Tesla Beograd,  što je jako bitno kod uštede vremena kada uzmemo u obzir koliko je vremena potrebno za samu proceduru prilikom leta. Airport parking vam omogućava da uštedite vreme a da se pri tom ne odreknete svog komfora, te da ćete do aerodroma stići svojim automobilom a samim tim ćete poštedeti rodjake, prijatelje itd. da vas dovoze na aerodrom.

Rezervacije možete izvršiti putem online formulara na našem sajtu, Facebook-a, Vibera ili WhatsApp Messengera.

SVE POTREBNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI 24H POZIVOM NA BROJ

 +38166305959