Skip to main content
 
 

Parking automobila, motora, minibuseva i suv vozila

Mi smo posvećeni klijentima

Parking na  aerodromu Beograd je jedinstven parking gde  možete parkirati skoro sve vrste motornih vozila od svog dvotočkaša do džipova, minibuseva. Kako ne biste imali problem da u gradskoj gužvi tražite pogodan i bezbedan parking za svoje vozilo airport parking Beograd je pravo mesto za vas.

Imamo obezbeđen i parking za motore. Minibusevi koji su po svojoj veličini problematični za pronalaženje adekvatnog parking mesta u gradskoj gužvi, ali kod nas to neće biti problem jer  raspolažemo sa 500 parking mesta. Takođe, ukoliko vozite dzip ili neko drugo suv vozilo bezbedan i prostran parking je uvek dostupan. Zato nas pozovite danas i proverite kapacitet slobodnih mesta.

Naš parkng je udaljen svega 300 metara od Aerodroma Nikola Tesla Beograd,  što je jako bitno kod uštede vremena kada uzmemo u obzir koliko je vremena potrebno za samu proceduru prilikom leta. Airport parking vam omogućava da uštedite vreme a da se pri tom ne odreknete svog komfora, te da ćete do aerodroma stići svojim automobilom a samim tim ćete poštedeti rodjake, prijatelje itd. da vas dovoze na aerodrom.

Rezervacije možete izvršiti putem online formulara na našem sajtu, Facebook-a, Vibera ili WhatsApp Messengera.

Cene usluga parkinga na aerodromu Beograd znatno su niže od parkiranja po satu ili dnevnog najma u komercijalnom garažnom prostoru aerodoroma Nikola Tesla.

Povoljne cene parkinga

Aerodrom parking

Brza rezervacija

Online rezervacija parkinga

Profesionalna usluga

Aerodrom parking za sva vozila

Odlična usluga. Osoblje je bilo veoma ljubazno i profesionalno. Parking je veoma čist i dobro osvetljen. Prijavljivanje i odjavljivanje je bilo brzo i auto je bio spreman za polazak . Bez sumnje ćemo koristiti vaš parking na aerodromu i u budućim letovima.

Milan Jovanović, Niš

Veoma sam zadovoljna uslugom koju sam dobila, posebno kada smo se vratili. Pozvala sam da me sačekaju i rečeno mi je da odem do izlaza u odrđeno vreme. Kada sam objasnila da smo stigli ranije i da je mojoj majci (88 godina) koja se slabo kreće, dispečer je bio ljubazan i došao je odmah po nas. Kada je vozilo stiglo, vozač je bio veoma pažljiv i uslužan i pustio je moju majku da sedne na prednje sedište na koje je bilo lakše ući. Hvala za sve!

Sandra Minić, Lazarevac

Prošle nedelje sam prvi put koristio vaš parking na aerodromu Beograd. Usluga je bila brza, a parking blizu aerodroma. Toplo vas preporučujem i ponovo ću koristiti vaše usluge kada budem leteo iz Beograda.

Janković Saša, Novi Sad