Parking automobila, motora, minibuseva i suv vozila

Parking motornih vozila

Parking na aerodromu Beograd
parking-motori-aerodrom-beograd
minibusevi-parking-na-aerodromu-beograd1

Parking na  aerodromu Beograd je jedinstven parking gde  možete parkirati skoro sve vrste motornih vozila od svog dvotočkaša do džipova, minibuseva. Kako ne biste imali problem da u gradskoj gužvi tražite pogodan i bezbedan parking za svoje vozilo airport parking Beograd je pravo mesto za vas.

Imamo obezbeđen i parking za motore. Minibusevi koji su po svojoj veličini problematični za pronalaženje adekvatnog parking mesta u gradskoj gužvi, ali kod nas to neće biti problem jer  raspolažemo sa 500 parking mesta. Takođe, ukoliko vozite dzip ili neko drugo suv vozilo bezbedan i prostran parking je uvek dostupan. Zato nas pozovite danas i proverite kapacitet slobodnih mesta.

Naš parkng je udaljen svega 300 metara od Aerodroma Nikola Tesla Beograd,  što je jako bitno kod uštede vremena kada uzmemo u obzir koliko je vremena potrebno za samu proceduru prilikom leta. Airport parking vam omogućava da uštedite vreme a da se pri tom ne odreknete svog komfora, te da ćete do aerodroma stići svojim automobilom a samim tim ćete poštedeti rodjake, prijatelje itd. da vas dovoze na aerodrom.

Rezervacije možete izvršiti putem online formulara na našem sajtu, Facebook-a, Vibera ili WhatsApp Messengera.

SVE POTREBNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI 24H POZIVOM NA BROJ

 +38166305959

Rezervacija parkinga na airport parking Beograd!

  Ime i prezime *
  Email *
  Broj telefona *
  Registarski broj automobila *
  Datum i vreme ostavljanja automobila *
  Datum i vreme preuzimanja automobila *
  Način preuzimanja Vašeg vozila *
  Destinacija i broj vašeg leta
  Pozovite! Rezervišite!