O nama

Parking na aerodromu Nikola Tesla Beograd

Airport parking Beograd

Aerodrom parking Beograd nudi usluge parkiranja na odličnoj lokaciji, u blizini aerodroma Nikola Tesla. U našoj ponudi imamo otvorena parking mesta koja su sigurna i pouzdana. Sva vozila koja se nalaze na našem parkingu su osigurana. Nećete morati da brinete o tome kako ćete doći do nas, jer nudimo i usluge transfera vašeg automobila od aerodroma do našeg parkinga i nazad.

Bez obzira da li se vraćate za nekoliko dana ili ostajete duže, garantujemo sigurnost vašeg vozila na parking aerodromu Beograd.  Ne zaboravite da rezervišete svoje parking mesto kod nas na vreme i uživate u pogodnostima našeg parkinga.

Airport parking Beograd svojim sigurnosnim funkcijama pružiće sve što je potrebno za vaše vozilo.

Kada unapred organizujete svoje putovanje i odmor, zašto ne biste ujedno rezervisali i vaše parking mesto na  parking aerodromu Beograd? Za sve neophodne dodatne pogodnosti za vaš odmor, među kojima je i parking mesto, potrebno je malo vremena da se unapred obezbede. Ovim ćete ujedno uštedeti svoje vreme i novac kada putujete.

Za razliku od drugih kompanija iz ove oblasti, kod kojih morate lično da dođete do parkinga da bi vas njihovo osoblje dovezlo do terminala, parking na aerodromu Beograd nudi vam sasvim drugačiju uslugu.

Mi se izdvajamo od svojih konkurenata, jer pruža mogućnost da vas osoblje sačeka na aerodromu i preuzme automobil. Isti postupak je i u povratku.

Na taj način ne gubite vreme, jer nema dodatnih čekanja kako u dolasku, tako i u povratku. Vreme je novac, a ovakvom uslugom ušteda vašeg vremena je na najvišem mogućem nivou.

Ceo prostor je ograđen i osvetljen. Najvažnje, pokriven je najsavremenijim video nadzorom.

Cene usluga parkinga na aerodromu Beograd znatno su niže od parkiranja po satu ili dnevnog najma u komercijalnom garažnom prostoru aerodoroma Nikola Tesla.

Garantujemo vam da ćete uvek imati željeno parking mesto. Rezervaciju možete obaviti putem +38166305959 i tako izbeći nerviranja i bespotrebno gubljenje vremena tražeči parking.

Rezervišite na već danas svoje mesto na parkingu na aerodromu Beograd i prepustite se uživanju na odmoru, a mi ćemo da brinemo o vašem vozilu!

NAŠE USLUGE

OTKRIVENI PARKING

Nudimo vam prostran parking u blizini aerodroma Nikola Tesla u Beogradu po najpristupačnijim cenama.

500

PARKING MESTA

4056

ZADOVOLJNIH KORISNIKA

2124

ONLINE REZERVACIJA

OBEZBEDITE SVOJE PARKING MESTO NA AIROPRT PARKINGU BEOGRAD

REZERVACIJE I VIŠE INFORMACIJA MOŽETE DOBITI POZIVOM NA

 +38166305959

Pozovite! Rezervišite!