Skip to main content
 

Kako doći do Airport parkinga Beograd? To je zapravo vrlo jednostavno. Naš parking se nalazi na veoma povoljnoj lokaciji, samo 300 metara od Aerodroma Nikola Tesla.

lokacija aerodrom beograd nikola tesla

Kako doći do nas?

Kako doći do Airport parkinga Beograd? To je zapravo vrlo jednostavno. Naš parking se nalazi na veoma povoljnoj lokaciji, samo 300 metara od Aerodroma Nikola Tesla, što znači da smo praktično na korak od vašeg sledećeg leta.

OTVORI U NAVIGACIJI

Da biste došli do nas, najlakši način je da koristite Google Maps. Otvorite aplikaciju na vašem pametnom telefonu ili računaru i unesite „Airport Parking Belgrade“ kao vašu destinaciju. Aplikacija će vam pružiti detaljne upute za vožnju, uključujući najbržu rutu u zavisnosti od vaše trenutne lokacije. Sa ovim uputstvom, lako ćete pronaći put do našeg parkinga bez obzira odakle dolazite.

Kada stignete na Airport Parking Beograd, možete biti sigurni da je vaše vozilo na sigurnom i bezbednom mestu. Naš parking je opremljen savremenim sigurnosnim sistemima i osmišljen je tako da pruži maksimalnu zaštitu i udobnost za vaše vozilo. Bez obzira da li ste na kratkom putovanju ili planirate duži boravak, vaš automobil će biti siguran i dobro čuvan dok ste vi odsutni.