24/7 rezervacije

REZERVIŠITE ODMAH

+38166305959

POZOVITE ODMAH

Aerodrom Parking za motocikle – Najbliži parking do terminala Nikola Tesla.

Dobrodošli na stranicu naše kompanije koja se bavi pružanjem usluge parkinga na aerodromu za motocikle. Naša misija je da obezbedimo bezbedno i udobno parkiranje za sve vlasnike dvotočkaša koji putuju putem najprometnijeg aerodroma u Srbiji, Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Aerodrom parking koji mi pružamo je posebno dizajniran za motocikle, s obzirom na specifične potrebe ovog tipa vozila. Naši parking prostori su sigurni, dobro osvetljeni i lako dostupni. Naša predanost bezbednosti omogućava vam da putujete bez brige o vašem motociklu.

aerodrom parking za motocikle

Aerodrom parking za motocikle

Beogradski aerodrom Nikola Tesla, jedan od najznačajnijih vazdušnih luka na Balkanu, otvoren je 1962. godine. Od tada je postao neizbežna tačka putovanja za milione ljudi iz celog sveta, kako za poslovna tako i za turistička putovanja.

Aerodrom parking za motocikle je posebno dizajniran za sve vrste motocikala. Bilo da posedujete sportski motocikl kao što su Yamaha YZF-R1, Ducati 1199 Panigale, Suzuki GSX-R1000, Kawasaki Ninja H2, ili BMW S1000RR; ili ste ljubitelj cruisera poput Harley Davidson Street Glide, Indian Chief Dark Horse, Yamaha V Star 1300, ili Honda Shadow Phantom; ili preferirate avanturističke motocikle kao što su BMW R1250GS, KTM 1290 Super Adventure R, Triumph Tiger 900, ili Ducati Multistrada – vaš motocikl će biti sigurno parkiran kod nas.

Prilikom parkiranja motocikla na aerodromskom parkingu, nekoliko je stvari koje treba imati na umu:

  1. Uvek koristite kacigu – zaštita je na prvom mestu.
  2. Uključite alarm na motociklu – dodatna bezbednost nikada nije na odmet.
  3. Koristite bravu za točkove – dodatna zaštita od krađe.
  4. Koristite odgovarajuće mesto za parkiranje – obeležena su posebno za motocikle.

 

Prednosti parkiranja motocikla na našem aerodromskom parkingu su brojne. Pre svega, garantujemo sigurnost vašeg motocikla, pružajući 24/7 video nadzor i redovnu kontrolu parkiranih vozila. Takođe, pružamo usluge održavanja motocikala za vreme vašeg odsustva, uključujući pranje i održavanje baterije.

Osim toga, naša lokacija je izuzetno povoljna, na samo nekoliko minuta hoda od glavnog terminala aerodroma Nikola Tesla, što znači da ne morate brinuti o prevozu od parkinga do aerodroma. Parking prostor je dobro osvetljen i obezbeđen, što olakšava pristup u bilo koje doba dana ili noći.

Posebno smo ponosni na to što smo uspeli da stvorimo uslugu prilagođenu potrebama motorista. Naš aerodromski parking za motocikle nije samo mesto gde možete ostaviti svoj motocikl. To je mesto gde vaš dvotočkaš dobija tretman koji zaslužuje.

Ne zaboravite na ekonomičnost parkiranja motocikla na aerodromu. Korišćenje motocikla za putovanje na aerodrom može uštedeti na troškovima goriva u poređenju sa automobilom, a naša usluga je cenovno povoljnija od standardnog parkinga.

Osim što su vaši motocikli sigurno parkirani kod nas, naša usluga parkiranja je izuzetno efikasna. Naš tim je obučen da pruži brzu i efikasnu uslugu, omogućavajući vam da bezbrižno nastavite sa svojim putovanjem.

Istorijski gledano, Beogradski aerodrom Nikola Tesla je doživeo mnoge promene i proširenja tokom godina kako bi zadovoljio rastuće potrebe putnika. Sa svakim proširenjem, naša usluga parkiranja motocikala je takođe evoluirala, prateći tehnološke trendove i poboljšavajući sigurnost.

Naša misija je da pružimo najbolju moguću uslugu parkiranja za sve motoriste. Verujemo da su motocikli više od samo vozila – oni su simbol slobode, avanture i strasti. Naša usluga je dizajnirana da odražava tu strast, pružajući bezbedno, povoljno i efikasno mesto za parkiranje vašeg dvotočkaša.

Parking za motore na aerodromu

Zahvaljujući našem parking servisu na Aerodromu Nikola Tesla, možete putovati svetom znajući da je vaš motocikl na sigurnom i dobro održavanom mestu. Bez obzira da li ste na kratkom poslovnom putu ili dugom odmoru, možete biti sigurni da će vaš motocikl biti čekajući vas u savršenom stanju.

Aerodrom parking za motocikle je vaš pouzdan partner u čuvanju i održavanju vašeg dvotočkaša. Posetite nas i otkrijte zašto smo prvi izbor motorista kada je u pitanju parking na Aerodromu Nikola Tesla. Pored motocikala na našem parkingu na aerodromu možete parkirati i sve modele automobila, kombi vozila i minibuseva.