Skip to main content

Kako se bliži kraj godine, mnogi od nas počinju da razmišljaju o tome kako i gde proslaviti dolazak Nove godine. Novogodišnja noć je magično vreme kada želimo nešto posebno, bilo da je to avantura u nekom novom gradu, romantično bekstvo ili jednostavno promena ambijenta. Ukoliko ste i vi među onima koji žele da iskorače iz uobičajenih okvira i dočekaju 2024. godinu na nekom posebnom mestu, imamo sjajne vesti za vas.

Zahvaljujući brojnim direktnim letovima sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, svet je nikad bliži. Bez obzira da li tražite gradsku vrevu, romantične ulice, istorijska čuda ili egzotične destinacije, sigurni smo da ćete pronaći savršeno mesto za vaš nezaboravni doček. Od evropskih metropola do dalekih, egzotičnih destinacija, izbor je širok, a odluka je vaša.

Ali pre nego što se uputite ka nezaboravnoj avanturi, važno je razmisliti o praktičnim detaljima, poput parkinga na aerodromu. Zato smo se postarali da vaša putovanja počnu i završe bezbrižno. Naš parking, koji se nalazi odmah pored terminala aerodroma Nikola Tesla, pruža vam sigurnost i udobnost, omogućavajući vam da bez brige ostavite svoje vozilo dok istražujete svet.

Gde odleteti za Novu Godinu

Sada kada ste spremni za put, hajde da pogledamo koje to destinacije direktno sa beogradskog aerodroma vam nudimo za doček Nove 2024. godine.

  1. Pariz, Francuska – Grad svetlosti i ljubavi, Pariz je večni izbor za romantičnu novogodišnju proslavu. Uživajte u šampanjcu ispod Ajfelove kule i dočekajte Novu Godinu sa stilom.
  2. Istanbul, Turska – Sa svojim bogatim kulturnim nasleđem i živopisnim ulicama, Istanbul nudi nezaboravnu atmosferu. Dočekajte Novu Godinu uz čarobne poglede na Bosfor i tradicionalnu tursku kuhinju.
  3. Dubai, UAE – Ako želite da doživite luksuz i grandioznost, Dubai je savršen izbor. Uživajte u vatrometima iznad Burj Khalife i nezaboravnim zabavama u pustinji.
  4. Rim, Italija – Za ljubitelje istorije i kulture, Rim nudi magičnu kombinaciju tradicionalne italijanske proslave i istorijskog ambijenta. Dočekajte Novu Godinu uz pogled na Koloseum.
  5. Amsterdam, Holandija – Ako tražite nešto drugačije, Amsterdam nudi jedinstvenu kombinaciju istorijskih znamenitosti, modernih zabava i opuštene atmosfere.

Kada planirate svoje putovanje, važno je razmišljati i o detaljima kao što je parking. Naš parking na aerodormu Beograd, koji je najbliži terminalu aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, nudi vam mogućnost da bezbrižno ostavite svoje vozilo tokom vašeg putovanja. Udaljen samo nekoliko minuta hoda od terminala, naš parking je siguran, povoljan i pruža vam mir uma dok ste na putu.

Bez obzira na to koju destinaciju izaberete, ove opcije vam nude nezaboravan doček Nove godine. Sa direktnim letovima sa beogradskog aerodroma, svet je na dohvat ruke. Spremite se za avanturu i dočekajte 2024. godinu na jedinstven način!