Skip to main content
 
 

Aerodrom parking za automobile

PARKING AERODROMA NIKOLA TESLA ZA AUTOMOBILE

Aerodrom parking za automobile, kompanija koja pruža usluge parkinga na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Za sve vas koji putujete avionom, a želite da svoj automobil ostavite na sigurnom mestu, naš parking je pravo rešenje!

Kao kompanija koja se fokusira na potrebe klijenata, aerodrom parking je nešto što je neophodno ljudima koji putuju avionom. Zato mi nudimo parking mesta za sve vrste automobila – od malih gradskih automobila, preko limuzinaterenaca, do luksuznih sportskih automobila. Bez obzira na tip vašeg vozila, obezbeđujemo mu maksimalnu sigurnost i zaštitu.

Kada parkirate automobil na našem parkingu, imajte na umu nekoliko saveta. Prvo, uverite se da su vam vrata i prozori automobila dobro zatvoreni. Ne ostavljajte vredne stvari u vidljivom delu vozila. I najvažnije, ne zaboravite da uzmete parking karticu sa sobom.

Aerodrom Nikola Tesla, na kome se nalazi naš parking, ima bogatu istoriju. Otvoren je 1962. godine i od tada je stalno rastao i razvijao se. Danas je to najveći i najprometniji aerodrom u Srbiji, sa preko pet miliona putnika godišnje. Aerodrom parking je tu da podrži ovu dinamičku infrastrukturu i obezbedi laku i sigurnu parkirališnu uslugu svim putnicima.

Aerodrom parking – Prednosti parkiranja

Prednosti parkiranja na našem parkingu su brojne. Prva i najvažnija je sigurnost vašeg vozila. Naš parking je opremljen najmodernijim sigurnosnim sistemima, uključujući video nadzor 24/7. Takođe, naša lokacija je izuzetno dobra – nalazimo se na samo nekoliko minuta hoda od glavnog terminala aerodroma.

Uz to, naša usluga je vrlo pristupačna. Imamo fleksibilne tarife koje se prilagođavaju vašim potrebama, bilo da putujete na kratko ili na duže vreme. Takođe, nudimo različite popuste, uključujući popuste za rane rezervacije, kao i posebne ponude za redovne korisnike.

Naš tim je uvek tu da vam pruži profesionalnu podršku. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili problema, ne oklevajte da nas kontaktirate. Naš cilj je da vam obezbedimo bezbrižan početak i kraj vašeg putovanja.

Aerodrom parking za automobile je mnogo više od običnog parkinga. To je mesto gde se brinemo o vašem automobilu, dok vi uživate u svom putovanju. Zato, sledeći put kada putujete avionom, ne brinite o bezbednosti svog automobila – prepustite to nama.

Naš parking servis je koncipiran tako da vam pruži lakoću korišćenja i udobnost. Svestan je stresova koje putovanje može doneti, i zato se naš tim trudi da iskustvo parkiranja učini što bezbrižnijim. Bilo da ste poslovni putnik sa strogim vremenskim rokovima, ili porodica koja kreće na godišnji odmor, naša misija je da vam olakšamo putovanje.

Pored toga, naša kompanija je posvećena očuvanju životne sredine. Naš parking prostor je osmišljen na način da minimizira uticaj na okolinu, koristeći ekološki prihvatljive materijale i tehnologije. Razmišljamo o budućnosti i želimo da ostavimo zeleni trag.

Zadovoljstvo naših klijenata je naša najveća nagrada. Svesni smo da svaki detalj broji, i zbog toga se trudimo da vam pružimo izvanrednu uslugu. Od momenta kada ostavite svoj automobil kod nas, pa sve do povratka sa putovanja, naša briga je da se vi osećate sigurno i zadovoljno.

Izaberite Aerodrom parking za automobile – mesto gde vaš automobil može bezbedno „odmoriti“ dok ste vi na putu. Posvećeni smo tome da vam pružimo najbolje moguće iskustvo parkiranja na Aerodromu Nikola Tesla. Verujemo da putovanje počinje i završava se kod nas – i želimo da svaki deo tog putovanja bude prijatan.

Cene usluga parkinga na aerodromu Beograd znatno su niže od parkiranja po satu ili dnevnog najma u komercijalnom garažnom prostoru aerodoroma Nikola Tesla.

Povoljne cene parkinga

Aerodrom parking

Brza rezervacija

Online rezervacija parkinga

Profesionalna usluga

Aerodrom parking za sva vozila

Zahvaljujemo vam što ste izabrali naš Aerodrom parking za automobile

Radujemo se što ćemo vam biti na usluzi. Bez obzira na vaše destinacije, možete se osloniti na nas da će vaš automobil biti siguran i dobro čuvan. Jer, vaša udobnost i sigurnost su naš prioritet.

Putujte sa poverenjem, znajući da je vaš automobil u sigurnim rukama – izaberite Aerodrom parking za automobile. Dobrodošli na mesto gde se početak i kraj svakog putovanja spajaju u harmoniju sigurnosti, udobnosti i zadovoljstva.

Pored automobila na našem parkingu na aerodromu možete parkirati i sve modele motocikalakombi vozila i minibuseva.

Dobrodošli kod nas.

Odlična usluga. Osoblje je bilo veoma ljubazno i profesionalno. Parking je veoma čist i dobro osvetljen. Prijavljivanje i odjavljivanje je bilo brzo i auto je bio spreman za polazak . Bez sumnje ćemo koristiti vaš parking na aerodromu i u budućim letovima.

Milan Jovanović, Niš

Veoma sam zadovoljna uslugom koju sam dobila, posebno kada smo se vratili. Pozvala sam da me sačekaju i rečeno mi je da odem do izlaza u odrđeno vreme. Kada sam objasnila da smo stigli ranije i da je mojoj majci (88 godina) koja se slabo kreće, dispečer je bio ljubazan i došao je odmah po nas. Kada je vozilo stiglo, vozač je bio veoma pažljiv i uslužan i pustio je moju majku da sedne na prednje sedište na koje je bilo lakše ući. Hvala za sve!

Sandra Minić, Lazarevac

Prošle nedelje sam prvi put koristio vaš parking na aerodromu Beograd. Usluga je bila brza, a parking blizu aerodroma. Toplo vas preporučujem i ponovo ću koristiti vaše usluge kada budem leteo iz Beograda.

Janković Saša, Novi Sad