24/7 rezervacije

REZERVIŠITE ODMAH

+38166305959

POZOVITE ODMAH

Dobrodošli na web stranicu naše kompanije, specijalizovane za pružanje usluga parkinga na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, sa posebnim fokusom na Aerodrom parking za kombi vozila.

Prepoznali smo potrebu za kvalitetnim parking uslugama kod aerodroma Nikola Tesla za sve tipove kombi vozila, uključujući popularne modele kao što su Mercedes Sprinter, Volkswagen Transporter, Ford Transit, Peugeot Boxer, Fiat Ducato i mnoge druge. Bez obzira na veličinu vašeg vozila, naš prostor za parkiranje je opremljen da obezbedi bezbedan i ograđen prostor za vaš kombi.

aerodorm parking za kombi vozilo

Aerodrom parking za kombi vozila

Parkiranje kombi vozila na aerodromu može biti izazovno, ali uz naše savete, proces može biti mnogo lakši. Pre svega, preporučujemo vam da unapred rezervišete svoje mesto na parkingu. Takođe, uvek proverite dimenzije svog kombija pre dolaska na parking. Ukoliko imate dodatnu opremu kao što su krovni nosači ili prikolice, obavezno to naglasite prilikom rezervacije.

Aerodrom Nikola Tesla je najveći i najprometniji aerodrom u Srbiji. Njegova istorija datira još od 1910. godine, kada je Beograd postao jedan od prvih gradova u Evropi sa organizovanim civilnim vazduhoplovstvom. Preimenovan je 2006. godine u čast Nikole Tesle, svetskog naučnika i izumitelja srpskog porekla. Sa godišnjim brojem putnika koji se penje preko pet miliona, potreba za kvalitetnim parking uslugama je sve veća.

Prednosti parkiranja vašeg kombija na našem aerodromskom parkingu su brojne. Prvenstveno, pružamo 24-časovnu zaštitu vašeg vozila, uz video nadzor i  naše obezbeđenje. Takođe, naša lokacija je izuzetno pogodna – samo nekoliko minuta hoda od terminala Nikola Tesla aerodroma. Vaše putovanje može početi bez stresa, sa sigurnošću da je vaše vozilo sigurno parkirano.

Povoljno parkiranje na aerodromu Nikola Tesla

Uz to, nudimo i dodatne usluge kao što su pranje vozila, dopuna goriva i mogućnost dužeg parkiranja. Naš cilj je da vam omogućimo bezbrižno iskustvo, znajući da je vaš kombi u sigurnim rukama dok ste na putu.

Bez obzira da li putujete poslovno ili privatno, verujemo da će naša posvećenost sigurnosti, udobnosti i kvalitetu usluge učiniti vaše iskustvo parkiranja na Aerodromu Nikola Tesla što prijatnijim. 

Svesni smo da svaki putnik ima jedinstvene potrebe, a to posebno važi za vozače kombi vozila. Zato smo posvećeni pružanju personalizovane usluge. Naš ljubazni tim je uvek spreman da odgovori na vaša pitanja i pomogne vam oko bilo kakvih zahteva ili problema.

Još jedna prednost našeg parkinga je njegova jednostavnost. Uz jasno označene ulaze i izlaze, kao i dobro osvetljene, prostrane parking mesta, parkiranje vašeg kombija nikada nije bilo lakše. Dodatno, naš sistem plaćanja je brz i efikasan, pružajući vam opcije za plaćanje gotovinom ili karticom.

Nudimo i specijalne tarife za dugoročno parkiranje. Ako planirate duže putovanje, naša usluga dugoročnog parkiranja kombi vozila je idealno rešenje. Ova opcija vam omogućava da uštedite novac, a istovremeno uživate u svim prednostima našeg aerodromskog parkinga.

Naša vizija je da pružimo vrhunsku uslugu parkiranja koja prevazilazi očekivanja naših klijenata. Ponosni smo što smo deo istorije Aerodroma Nikola Tesla, i radujemo se mogućnosti da vas upoznamo sa svim prednostima našeg Aerodrom parkinga za kombi vozila.

Bez obzira na to da li putujete sami ili sa velikim timom, radujemo se što ćemo biti deo vaše putničke avanture. Verujemo da naša usluga ne samo da će vam pružiti sigurnost i udobnost, već će takođe poboljšati vaše celokupno iskustvo putovanja.

Zato, sledeći put kada putujete iz Beograda, ne zaboravite da rezervišete svoje mesto na našem parking servisu. Biće nam zadovoljstvo da vam pružimo najbolje usluge i učinimo vaš put što opuštenijim. 

Pored motocikala na našem parkingu na aerodromu možete parkirati i sve modele automobila, motocikala i minibuseva.