Online rezervacija

KONTAKT INFORMACIJE

KAKO DA NAS PRONAĐETE!

NA SAMO 300 METARA OD ZGRADE AERODROMA NIKOLA TESLA

POPUNITE FORMULAR I REZERVIŠITE VAŠE PARKING MESTO VEĆ DANAS !

  Ime i prezime *
  Email *
  Broj telefona *
  Registarski broj automobila *
  Datum i vreme ostavljanja automobila *
  Datum i vreme preuzimanja automobila *
  Način preuzimanja Vašeg vozila *
  Destinacija i broj vašeg leta

  Online rezervacije

  Parking na aerodromu Beograd možete rezervisati i online putem našeg sajta. Ukoliko niste iz bilo kog razloga u mogućnosti da nas pozovete, na našem sajtu imate formular koji možete popuniti i tako obezbediti vaše parking mesto na našem parkingu. Popunite sva željena polja validnim podatcima a mi ćemo vas kontaktirati kako bismo potvrdili vašu rezervaciju.

  U formularu postoji i opcioni deo gde možete čekirati gde želite da se preuzme vaše vozilo na aerodromu Nikola Tesla ili prilikom dolaska na naš parking. Kao što smo već napomenuli naš vozač može doći po vaše vozilo na aerodrom ili ćete to učiniti lično na parkingu a ključ ostaje kod vas. Svaka opcija preuzimanja vašeg automobila kod nas je moguća! Ukoliko je potrebno naš vozač može doći na bilo koju lokaciju po vaše vozilo.

  Bitno je da naglasite datum ostavljanja i datum preuzimanja automobila, naročito ukoliko naš vozač treba da vam preda vozilo. Sve unete informacije biće korišćene samo u svrhu rezervacije parking mesta na našem parkingu na aerodromu Beograd.

  Rezervišite parking mesto za svega nekoliko minuta tako što ćete popuniti sva polja označena zvezdicom.

  Pozovite! Rezervišite!