Skip to main content

Parkiranje automobila na aerodromu prvi put, iako deluje jednostavno, može biti veoma komplikovana radnja, ako ne znate koje je pravo mesto za vašeg četvorotočkaša.

Putovanje na odmor na duži rok, bez obzira na koju se destinaciju odlazi, predstavlja jedan od najuzudljivijih i najlepših događaja. Čak i ako treba da otputujete iz poslovnih razloga, to takođe može biti jedno od lepših iskustava u životu. Naročito ako ste zaključili, odnosno sklopili obećavajući poslovni ugovor. Međutim, koliko god ovo zvučalo idilično, situacija može biti i veoma stresna, ukoliko se za ovaj put ne organizujete na vreme ili ako se ne pripremite na adekvatan način. Ili, pak, ako prvi put putujete na aerodrom.

Kada govorimo o poslednjoj varijanti, naneće se nekoliko relevantnih pitanja. Gde parkirati automobil ako putujete na aerodrom prvi put? Usluge kog parkinga će ispuniti sve želje i potrebe vlasnika automobila? Da li će se naći slobodno mesto na parkingu koji ste izabrali za vašeg „ljubimca“ na četiri točka? Da li je i na koji način moguće unapred bukirati parking mesto?

Srećom, danas parkiranje automobila na aerodromu prvi put nikada nije bilo lakše. To je zbog toga što vam privatni parking na aerodromu Beogradu garantuje najbolje uslove za vaš auto, dok se vi nalazite na avionskom (pro)putovanju. Evo i zašto.

Parkiranje automobila na aerodromu prvi put – Rezervišite svoje mesto

Gužve i saobraćajni kolaps gotovo su svakodnevna pojava na ulicama glavnog grada Srbije. Ovakva, za sve vozače, nepovoljna situacija, može uzrokovati da zakasnite na beogradski aerodrom, što će vas svakako koštati leta. Stvar se može dodatno zakomplikovati ako putujete prvi put, te vas može uhvatiti nervoza ili panika. S druge strane, i pod pretpostavkom da ne zakasnite, na aerodromu vas može zadesiti još jedna negativna okolnost.

Naime, usled popunjenosti svih kapaciteta na javnom parkingu u okviru zgrade beogradskog aerodroma, lako se može dogoditi da ne nađete „kutak“ za svoj auto.

Stoga se postavlja pitanje – kako u „jednom potezu“ rešiti sve navedene probleme? Najsigurniji način da nikada ne zakasnite na željeni let, kada putujete na aerodrom prvi put, jeste da rezervišete parking mesto. Najveća prednost rezervacije mesta na parkingu blizu aerodroma „Nikola Tesla“ sastoji se u tome što ćete uvek naći sigurno parking mesto. Sve što je potrebno jeste da, iz udobnosti svog doma, popunite online formular traženim podacima i vaš posao je gotov!

Uvek sigurna opcija je najbezbedniji parking

Iskustvo je majka mudrosti, glasi stara, narodna izreka. Iz tog razloga, kada putujete na aerodrom prvi put, pri izboru parkinga možete napraviti više grešaka koje vam mogu prouzrokovati nepotrebne troškove. Ali, kako ne biste imali ove troškove, u celosti je moguće da uštedite novac na parkingu aerodrom Beograd. Naime, parkiranje automobila na aerodromu prvi put može biti i rizična radnja, ukoliko niste preduzeli sve neophodne mere predostrožnosti.

Svoje vozilo svakako možete ostaviti u okviru regularnog parking prostora na aerodromu „Nikola Tesla“. Međutim, rizik, koji smo spominjali, tada se svodi na sledeću situaciju. Naime, kada se vratite sa svog avio putovanja, veoma lako možete zateći svoj auto u oštećenom izdanju. Ili, u najgorem slučaju – da ga ne zateknete uopšte. Zato je najbolja opcija za vaš automobil parking kod aerodroma „Nikola Tesla“.

To je zato što je ovaj parking apsolutno bezbednosno osiguran u svakom segmentu. Poseduje dosta sigurnosnih kamera koje u svakom trenutku prate zbivanja sa vašim četvorotočkašem. Drugo, ceo parking je ograđen čvrstom, metalnom ogradom i pristup imaju samo ovlašćena lica i vlasnici automobila. I, treće, za dopunsku i maksimalnu bezbednost zadužen je čuvar.

Koji parking je idealan za „smeštaj“ automobila i drugih vozila na aerodromu?

Kao što možemo da zaključimo, putovanje na aerodrom po prvi put vam ne mora zadavati glavobolje ako ste se prethodno dobro informisali i pripremili. Veoma je bitno, dakle, da odaberete najbliži parking kod aerodroma Beograd koji će udovoljiti svim vašim zahtevima, ali i budžetu. Bez obzira da li je parkiranje automobila na aerodromu prvi put ili ne, idealno rešenje za vas i vaš četvorotočkaš je, nesumnjivo, Airport Parking.

parkiranje automobila na aerodromu prvi put Airport Parking 3

Naš parking raspolaže sa više od 500 parking mesta, tako da kod uvek nas imate zagarantovani prostor za vaše vozilo. Udaljeni smo od zgrade beogradskog aerodroma svega 300 metara, što znači da ćete uvek na vreme stići na svoj let. Takođe, snabdeveni smo sa najkvalitetnijim i vrhunskim video nadzorom. Ova usluga vam omogućava da se u svakom trenutku, 24/7, uključite u live prenos i proverite da li se vaš automobil nalazi tačno tamo gde ste ga parkirali.

Pored standardnih automobila, kod nas možete s velikim poverenjem ostaviti i druga vozila. Tu podrazumevamo, između ostalih, SUV vozila, minibuseve, korporativna vozila, male automobile, luksuzne automobile, minivan vozila, pa čak i motore. Pored toga što su apsolutno bezbedna, sva vozila na našem parkingu su i osigurana.

Ljubazno i profesionalno osoblje Airport Parkinga spremno je da vas dočeka u bilo koje doba dana i noći – tokom cele godine. Sve ove, ali i brojne druge usluge, nudimo vam po izuzetno povoljnim cenama. Budite slobodni da nam ostavite svoje vozilo, jer je vaš četvorotočkaš sa nama u sigurnim rukama.

3 Comments

Leave a Reply