Skip to main content

Da li ste se ikada zapitali: “Kako od kuće rezervisati parking mesto na aerodromu?” Danas je to veoma lako učiniti, a uvereni smo da ćete biti oduševljeni našom uslugom.

U današnje, digitalno doba, sve poslove i probleme je moguće rešiti online. Usluge i informacije dostupne su na samo jedan klik od vas. Srećom, tako je i sa online rezervacijom parking mesta na aerodromu.

Nekada su putnici morali da se uzdaju u sreću prilikom dolaska na aerodrom. Često su putnici kasnili na avion, jer nisu mogli da pronađu parking mesto za svog četvorotočkaša. Ovaj problem naročito dolazi do izražaja ukoliko je reč o poslovnom putovanju. Ukoliko neko propusti let, a samim tim i sastanak, može da ugrozi svoj posao. Ipak, danas to više nije slučaj, jer možete iz udobnosti i komfora svog doma da rezervišete parking mesto na aerodromu.

Kako od kuće rezervisati parking mesto – Telefonom

Ukoliko ste odgovorna osoba koja ceni svoje, ali i vreme drugih ljudi, nije preporučljivo da parking prepuštate slučaju. Kada dolazite svojim kolima na aerodrom i morate da ga parkirate, naša topla preporuka jeste da rezervišete parking mesto.

airport-parking-online-rezervacija-1Postoji više načina da to uradite, a jedan od njih jeste telefonskim putem. Na našem sajtu pod kategorijom “rezervacija” nalazi se broj telefona kojim možete brzo i lako da izvršite rezervaciju. Neophodno je samo da ostavite vaše podatke i da navedete period u kom će vaš automobil da koristi usluge parkinga.

Prednost parkinga pored aerodroma jeste u tome što se nalazi na samo 300 metara udaljenosti. Rezervaciju je moguće izvršiti u bilo koje doba dana ili noći, jer naš servis radi 24/7.

Takođe, možete da budete uvereni u bezbednosti svog vozila, jer je parking pod neprestanim nadzorom, kako radnika obezbeđenja, tako i video kamerama. Moguće je parkirati i ostaviti bilo koje vozilo, SUV, minibus ili klasičan automobil. Sva parking mesta su izuzetno pouzdana i sigurna.

Kako od kuće rezervisati parking mesto – Online metoda

Zahvaljujući internetu, danas je do mnogih usluga izuzetno jednostavno doći, pa tako i do rezervacije parking mesta u blizini aerodroma.

Samo nekoliko klikova vas deli od idealno zbrinutog automobila u neposrednoj blizini aerodroma. Takođe, kašnjenje na let sigurno nikada neće biti posledica traženja parking mesta.

Na našem sajtu imate mogućnost popunjavanja online forme za rezervaciju. Potrebno vam je samo nekoliko minuta da uspešno rezervišete parking mesto.

airport-parking-online-rezervacija-3Opcije koje treba da popunite jesu lični modaci u vidu imena i prezimena, e-mail adrese i broja telefona. Takođe, potrebna je registarska oznaka automobila kojeg želite da parkirate. Osim toga, treba da naznačite datum ostavljanja vozila, kao i tačan datum do kad želite da mi obezbeđujemo vaš automobil.

Destinacija i broj leta nisu obavezni za upisivanje, ali su poželjan podatak kako bismo imali uvid u vaša kretanja.

Takođe, postoji mogućnost da zakažete preuzimanje vozila van našeg parkinga u blizini aerodroma. Treba samo u naznačenom polju da naglasite na kojoj lokaciji i u koje vreme želite da vas sačeka vaše vozilo. Naš vozač će ga na ugovoreno vreme dovesti na siguran i bezbedan način. Svaka opcija preuzimanja vašeg automobila je moguća!

Nakon popunjavanja svih polja, mi ćemo vas kontaktirati i potvrditi vašu rezervaciju. Isto tako, možete da budete bezbrižni kada je reč o privatnosti podataka. Sve unete informacije biće korišćene samo u svrhu rezervacije parking mesta na našem parkingu na aerodromu Beograd.

Parking na aerodromu Beograd

Sa sve većim brojem automobila na ulicama Beograda, zaista je igra na sreću ne rezervisati parking mesto. Takođe, veliki broj putnika prođe kroz aerodrome u toku dana i svi imaju potrebu da parkiraju svoje vozilo. Nebitno da li su doputovali, tek putuju, ili su došli kako bi sačekali nekog, parkiranje vozila je obavezujuće. Kako ne biste sebi stvarali dodatan stress tokom putovanja, rezervacija parking mesta je obavezna.

airport-parking-online-rezervacija-4Kontaktirajte nas ili popunite online formu rezeracije i poštedite sebe muka i briga oko trivijalnih dešavanja. Nakon rezervacije – vaš auto je naša briga. Raspolažemo sa više od 500 parking mesta u dobro osvetljenom i bezbednom prostoru. Stoga, vaš četvorotočkaš biće idealno obezbeđen.