24/7 rezervacije

REZERVIŠITE ODMAH

+38166305959

POZOVITE ODMAH

Dnevni parking aerodrom Beograd

+381 63 15 32 202

24/7 dana u nedelji

office@drnda.com

dnevni parking aerodrom Beograd Airport Parking 1

Dnevni parking aerodrom Beograd je najbolje mesto za vašeg četvorotočkaša u svako doba dana i noći.

Privatni parking je uvek najbolja opcija za svaki tip vozila, jer će ovde vaš četvorotočkaš biti maksimalno zaštićen i siguran. Ipak, neke opcije su bolje od drugih. A parking na aerodromu je izbor sa kojim nećete pogrešiti.

Zašto dnevni parking aerodrom Beograd?

Dnevni parking aerodrom Beograd je rešenje za svako vozilo, jer se mi uvek trudimo da dobijete najbolje moguće usluge parkinga.

Nije nimalo lako pronaći sigurno mesto za parkiranje. Ipak, jasno je koliko je ovo bitno za bezbednost vašeg četvorotočkaša. Nije nimalo prijatno ostaviti automobil negde, a onda satima razmišljati šta se dešava s njim. Mnogi naši klijenti su pre nego što su otkrili nas imali razna neprijatna iskustva, koja su ih koštala vremena ali i živaca.

Kada izaberete privatni parking, ne morate više da brinete o tome. Mi vam omogućavamo potpunu transparentnost. Imamo najbolji HD video nadzor, a to znači da u svakom trenutku možete proveriti status vašeg vozila. Verujemo da ćete biti prezadovoljni kad vidite da je vaš „mezimac“ u besprekornom stanju, jer mi zaista brinemo o tome. Na parkingu se sve vreme nalazi i čuvar, čiji je zadatak da osigura da sve bude u savršenom redu.

Usluge parkinga koštaju, ali postoji i način da značajno uštedite novac ukoliko pametno izaberete. Kada bacite pogled na naš cenovnik, videćete da mi zaista imamo najpovoljnije cene, a istovremeno i najbolji kvalitet usluge. Nudimo rešenje za svačije vozilo i budžet, jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mestu.

Dnevni parking na aerodromu Beograd – Izaberite najbolje za vašeg „mezimca“

Bez obzira na to da li idete na kraći ili na duži put, nije svejedno kome ćete pokloniti svoje poverenje. Veoma je bitno da parking bude u blizini aerodroma Beograd, jer svako želi da izbegne najgori mogući scenario, a to je svakako propuštanje leta. Zato je logično da ćete odabrati parking koji se nalazi u neposrednoj blizini i time smanjiti sav nepotreban stres.

Naš parking se nalazi na idealnoj lokaciji, na samo 300 m od aerodroma „Nikola Tesla“. Zahvaljujući velikom kapacitetu, ima mesta za svako vozilo. Ipak, savetujemo vam da ne rizikujete i rezervišete svoje parking mesto, a to možete uraditi online ili putem telefona. Izaberite način koji vam je jednostavniji i to je sve što treba da uradite kako biste osigurali siguran „kutak“ za vašeg mezimca.

Parking na aerodromu Beograd vam omogućava da pronađete mesto za svaki tip vozila. To se odnosi na automobile, ali i motore, džipove i minibuseve. Ovo zaista pruža brojne prednosti, naročito kada je Beograd u pitanju. Pored ogromne gužve u saobraćaju, poslednje što vam treba je da ne možete da se parkirate jer nema previđenog prostora.

Kod nas to nikada nije problem, jer je naš kapacitet dovoljno veliki za sva prevozna sredstva.

Ukoliko želite najbolje mesto za vašeg „mezimca“ na četiri točka, izaberite Airport Parking, jer je to idealno rešenje za vaše vozilo u svako doba godine.

Popularni blogovi

restorani aerodrom nikola tesla

Restorani na aerodromu Nikola Tesla

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu ne samo da je glavna vazdušna luka u Srbiji, već je i mesto gde možete uživati u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi.

letovi aerodrom beograd

Letovi sa Aerodroma Nikola Tesla

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu je glavna vazdušna luka u Srbiji i jedan od ključnih transportnih čvorova u regionu. Ovaj aerodrom nudi raznovrsne letove ka