Skip to main content

Parking kod aerodroma Beograd štedi novac jer svim vozilima nudi neograničeno mnogo (ekonomskih) prednosti.

Svi vlasnici vozila znaju da posedovanje i održavanje bilo kog vozila nije jeftina opcija. Bez obzira kolika je inicijalna cena automobila ili drugog četvorotočkaša, dodatni troškovi za kola su neminovna stvar. Troškovi tehničkog pregleda, troškovi goriva, troškovi servisa i slično. Pored ovih redovnih, neretko se dešava da ćete imati i vanredne, nepredviđene troškove. Njih, nažalost, možete imati i kada je vozilo statično, odnosno parkirano.

Ovo se naročito odnosi na situaciju kada putujete negde avionom, te svoj četvorotočkaš morate pripremiti za dugoročni parking. Kada se nalazite na nekom dužem ili kraćem avionskom putovanju, treba voditi računa, između ostalog, i o finansijskom aspektu vašeg vozila. Drugim rečima, neophodno je obezbediti i osigurati vozilo kako mu se, tokom vašeg avio putovanja, ništa ne bi dogodilo. Zato je, kao najekonomičnije rešenje za vaše vozilo, svakako privatni parking na aerodromu Beograd. Na njemu, budite sigurni, nećete imati nikakvih dodatnih i bespotrebnih troškova.

Parking kod aerodroma Beograd štedi i novac i vreme

„Vreme je novac“, kaže stara izreka. Tako, da biste ostvarili maksimalnu troškovnu uštedu, treba obratiti pažnju i na to koliko ćete vremena putovati do aerodroma. Vreme putovanja može biti od presudnog značaja, jer zbog gužve u saobraćaju, kolapsa i slično, može se desiti da ne stignete na vreme na let. Čak i bez ovih otežavajućih okolnosti, ako odlučite da svoj automobil smestite na regularnom parking prostoru kod zgrade beogradskog aerodroma, može vas zadesiti neprilika. Govorimo o nemogućnosti pronalaska parking mesta, što za posledicu može imati vaše kašnjenje na let. To nikako ne želite.

Zato automobil ili bilo koje drugo vozilo treba smestiti na najbliži parking kod aerodroma Beograd. To će vam omogućiti da bez problema i u najkraćem mogućem roku stignete na aerodrom. Time pravite značajnu uštedu ne samo u novcu, već i u vremenu. S druge strane, parking mesto na parkingu kod aerodroma „Nikola Tesla“ možete unapred obezbediti, pre samog putovanja. To možete uraditi tako što ćete izvršiti rezervaciju parking mesta. Popunjavanjem veoma jednostavnog formulara za nekoliko minuta, putem interneta, uštedećete sve vreme ovog sveta.

Na taj način osiguraćete da nikada ne zakasnite na svoj željeni let.

Zaboravite na nepotrebne i dodatne troškove

Na svako vozilo treba gledati kao investiciju u koju stalno treba ulagati, kako bi im se produžio životni vek. Najveća noćna mora svakog vlasnika vozila jeste da se vrati sa svog avionskog putovanja i zatekne svoje vozilo izgrebano, pokvareno ili oštećeno. Ili, još gori scenario je da uopšte ne zatekne svog „mezimca“. Nažalost, zbog neadekvatne i nedovoljne obezbeđenosti klasičnog javnog parkinga na beogradskom aerodromu, ovakve situacije su i te kako moguće. To znači da bi vlasnik, u ovim slučajevima, morao dodatno da plaća popravku automobila, poliranje, zamenu delova i slično.

Međutim, na parkingu na aerodromu Beograd ovakvih problema definitivno nećete imati. Razlog zašto parking kod aerodroma Beograd štedi novac leži u njegovoj maksimalnoj obezbeđenosti. Pre svega, uslužni parking kod aerodroma Beograd snabdeven je sa mnogo sigurnosnih kamera, tako da je omogućen kompletan video nadzor vašeg vozila iz svih uglova. Pored digitalne, na ovom parkingu vam je zagarantovana i mehanička zaštita, odnosno bezbednost. Ceo parking ograđen je sigurnosnom ogradom, a da bi vaše vozilo bilo maksimalno bezbedno, zadužen je i čuvar na parkingu.

Prema tome, uz ovakvu zaštitu i bezbednost, možete slobodno zaboraviti na bilo kakve nepotrebne i dodatne troškove.

Airport Parking – Najekonomičniji izbor za vaše vozilo

U vremenu u kojem živimo važno je, koliko god je to moguće, uštedeti svaki dinar kada se radi o vozilima. Kao što smo naglasili, za neke stvari ćete svakako morati da izdvojite novac. Ali zato, makar kada je parking kola u pitanju, nema potrebe da snosite izlišne troškove. Vidimo da parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ nudi brojne prednosti za vaše vozilo. Najznačajnija je ta što parking kod aerodroma Beograd štedi novac. Zato, ukoliko želite najekonomičniji izbor za vašeg četvorotočkaša, onda je Airport Parking najbolje rešenje za vas.

Naš parking raspolaže sa više 500 parking mesta, tako da ćete uvek moći da smestite svoje vozilo. Udaljeni smo svega 300 metara od zgrade beogradskog aerodroma, tako da sigurno stižete na vreme na željeni let. Garantujemo da se vašem vozilu na našem parkingu neće desiti ništa, zbog vrhunske bezbednosti i najsavremenijeg video sigurnosnog nadzora. Putem ove usluge možete se u svakom trenutku, putem mobilnog telefona ili računara, 24/7, uključiti u live prenos i pratiti situaciju sa vašim „ljubimcem“.

Kod nas možete, po najpristupačnijim cenama, svoje parking mesto rezervisati online putem, a nudimo vam i jedinstvenu uslugu kompletnog pranja vozila. Za rezervacije duže od 15 dana, pranje je u celosti besplatno, tako da je ušteda novca maksimalna. Budite slobodni da kod nas parkirate svoj automobil, SUV vozilo, minibus, motor ili bilo koje drugo vozilo. Započnite i završite svoje putovanje rasterećeni, znajući da je vaše vozilo sa nama u sigurnim rukama.

4 Comments

Leave a Reply