Skip to main content

Uslužni parking kod aerodroma Beograd pružiće vam neslućeno mnogo prednosti za vaše vozilo.

Dok se nalazite na svom avionskom letu, sigurno želite da svoj automobil ili drugo vozilo smestite na najbolje mesto. Naravno, to mesto može biti vaš lični parking ispred zgrade ili kuće, garažni prostor ili neki drugi javni parking. Međutim, to danas uopšte nije dovoljno rešenje i, priznaćete, nije lak posao naći adekvatno parking mesto za vozila. Što zbog popunjenosti mesta, što zbog bezbednosti i komfora koji su četvorotočkašima neophodni zbog održavanja. Tada se kao iskustveno najbolje rešenje pokazao privatni parking na aerodromu, jer vam nudi sve moguće pogodnosti za vaše vozilo.

Usluga, ili bolje reći usluge koje će vaš automobil imati na parkingu na aerodromu Beogradu nadmašuju povoljnosti bilo kog drugog parkinga. I to iz brojnih razloga. Štaviše, klasični parking prostor u okviru beogradskog aerodroma više ne može da ispuni zahteve vlasnika vozila. Zato se ljudi sve češće opredeljuju da svoje poverenje poklone parkingu koji će zadovoljiti sve potrebe kako vlasnika, tako i samog vozila.

Vaše vozilo će biti maksimalno sigurno i bezbedno

Priprema vozila za dugoročni parking nije lak i naivan zadatak. Sopstvenici automobila moraju da vode računa o više faktora, kako bi ih njihov „ljubimac“ sačekao u „neokrnjenom“ izdanju. Dakle, prva stvar koju svaki vlasnik želi za svoje vozilo u svakom trenutku jeste da četvorotočkaš bude bezbedan. Svakako možete parkirati vozilo na regularnom parkingu na aerodromu „Nikola Tesla“. Međutim, u ovom slučaju niko vam ne garantuje da se vašem vozilu ništa neće dogoditi. Upravo zato je uslužni parking kod aerodroma Beograd savršeno rešenje za sva vozila!

uslužni parking kod aerodroma Beograd Airport Parking 2

Na ovom parkingu vam je zagarantovana kako digitalna, tako i mehanička bezbednost. Pre svega, parking blizu aerodroma u Beogradu snabdeven je sa velikim brojem kamerama koje u svakom trenutku prate situaciju u vezi sa parkiranim vozilima. Najkvalitetniji HQ video nadzor osigurava vaše vozilo od bilo kakvih štetnih delovanja. S druge strane, ceo parking prostor ograđen je sigurnosnom ogradom, što znači da samo ovlašćena lica na parkingu imaju pristup vozilima. Takođe, za maksimalnu bezbednost omogućena je i usluga čuvara na parkingu koji sve vreme nadgleda i kontroliše situaciju.

Uslužni parking kod aerodroma Beograd – Nikada nećete zakasniti na svoj let

Koliko puta vam se desilo da žurite na aerodrom misleći da nećete stići na let? Ovo se, naravno, može desiti iz brojnih razloga. Ukoliko odlučite da idete na aerodrom javnim prevozom, gotovo je sigurno da ćete naići na više poteškoća. Nikada niste sigurni kada će sredstvo javnog prevoza stići na stanicu, pa se može desiti da duže vremena čekate. Što vas svakako može „koštati“ živaca, ali i propuštenog leta. Ako izaberete taksi vozilo, znajte da nećete proći jeftino. Takođe, ako svojim automobilom idete direktno na aerodrom, veoma lako se može dogoditi da zbog popunjenosti svih mesta uopšte ne nađete parking mesto.

Međutim, budite sigurni da na parkingu u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ takvih problema definitivno nećete imati. Razlog je jednostavan. Ovaj parking nudi vam neverovatnu uslugu rezervacije parking mesta. Pošto živimo u eri interneta, sve što vam je potrebno jeste da online putem popunite formular, naglasite datum ostavljanja vozila i vi ste svoje parking mesto unapred obezbedili! Za ovu aktivnost potrebno vam je svega nekoliko minuta, a značajno ćete uštedeti i vreme i novac. Ovo je, inače, usluga zbog koje privatni parkinzi ne samo u Srbiji, već i širom sveta postaju sve popularniji.

Besprekorno čisto vozilo na parkingu? Zašto da ne!

Jedna od najvećih mana otvorenih, javnih parkinga jeste što su vozila prepuštena „na milost i nemilost“ svim temperaturnim i spoljašnjim uslovima. Kiša, sneg, grad, susnežica, oluja – sve ovo su nepredvidive vremenske prilike koje mogu zadesiti vozilo na otvorenim parkinzima. Pored toga što će ovo sigurno doprineti nanošenju prljavštine, velika je verovatnoća da će vozilo u ovim slučajevima biti oštećeno. Ovo naročito dolazi do izražaja kada svoje vozilo parkirate na duži vremenski period, kao što je to u slučaju avionskog putovanja. I, ni najmanje nije lep prizor kada svoj četvorotočkaš zateknete u gorem izdanju u odnosu na ono u kakvom ste ga ostavili.

uslužni parking kod aerodroma Beograd Airport Parking 3

Treba reći da čak i samo taloženje nečistoće iz spoljašnje sredine utiče na oštećenje vozila. Upravo zato je uslužni parking kod aerodroma Beograd izbor sve većeg broja ljudi, jer nudi uslugu pranja vozila. Pranje vozila podrazumeva kompletnu uslugu, odnosno predviđeno je pranje kako spolja, tako i iznutra. Pritom, pranje vozila nema samo estetsku, već i zaštitnu ulogu. Prljavština oštećuje farbu i boju vozila, a ujedno doprinosi znatnom smanjenju vidljivosti na putu. Pranjem automobila i drugih vozila na parkingu kod aerodroma „Nikola Tesla“ definitivno ćete otkloniti ove mogućnosti. Vaš četvorotočkaš će biti čist, a ujedno ćete zaštiti i sebe i svoje vozilo.

Budući da pranje vozila podrazumeva i čišćenje njegove unutrašnjosti, na taj način štitite ne samo vozilo, već i svoje zdravlje.

Airport Parking – Najbolji uslužni parking kod aerodroma Beograd

Kao što vidimo, privatni parking kod beogradskog aerodroma nudi mnogostruke pogodnosti koje definitivno nećete naći na klasičnim javnim parkinzima. Vaše vozilo će biti ne samo bezbedno i čisto, već ćete ga verovatno zateći u boljem stanju od onog u kome ste ga poslednji put videli. San svakog vlasnika automobila! Prema tome, ukoliko želite najbolje za svoje vozilo, onda nikako nećete pogrešiti ako izaberete Airport Parking – Parking Aerodrom Beograd. Udaljeni smo svega 300 metara od aerodroma „Nikola Tesla“, tako da sigurno stižete na svoj avionski let.

Naš parking prostor raspolaže sa više od 500 parking mesta, što znači da ćete kod nas uvek naći „kutak“ za svoje vozilo. Na Airport Parking-u nalazi se ogroman broj sigurnosnih kamera koje nadziru sva vozila u svakom trenutku. Na taj način možete bilo kada, 24/7, pristupiti live prenosu i pogledati da li se vaše vozilo nalazi tačno tamo gde ste ga parkirali. Nudimo vam, po najpovoljnjim cenama u zemlji, mogućnost online rezervacije parking mesta. Za rezervacije koje su duže od 15 dana, pranje vozila je u potpunosti besplatno!

Takođe, Airport Parking je pristupačan za sve vrste vozila. Na njemu se mogu parkirati ne samo automobili, već i SUV vozila, minibusevi, kombiji, ali i motori. Dakle, mogućnosti su neograničene! Naš tim iskusnih profesionalaca spreman je da vas dočeka u bilo koje doba dana i noći. Uživajte u svom avionskom putovanju, znajući da je vaše vozilo sa nama u potpunosti bezbedno!