Skip to main content

Parking motora kod aerodroma Beograd doneće vam brojne prednosti ukoliko ste odlučili da vam motocikl bude sredstvo prevoza do aerodroma.

Motori ili motocikli danas predstavljaju sve korišćenije sredstvo transporta. Naime, oni se ne upotrebljavaju samo u okviru neke urbane sredine (grada ili opštine), već služe i za prevoz između dva ili više grada. Štaviše, ljudi neretko ovaj dvotočkaš voze i na međunarodnim relacijama. Razlozi za to su višestruki. Motocikli su lakši za održavanje u odnosu na automobile, ekonomičniji su i idealni za parkiranje bilo gde jer zauzimaju malo prostora.

Upravo iz ovih razloga mnogi odlučuju da, ako odlaze avionom negde na kraći period bez mnogo prtljaga, na aerodom „Nikola Tesla“ otputuju motociklom. U tom slučaju, treba naći odgovarajuće parking mesto i osigurati se da će vas u istom, neoštećenom stanju motor i dočekati. Te, ali i sve druge probleme, rešićete sigurno ako izaberete privatni parking na aerodromu Beograd.

Za parking motora kod aerodroma Beograd morate odabrati sigurno mesto

Uz sve prednosti motocikala, ova vrsta dvotočkaša spada u najrizičniju grupu vozila budući da predstavljaju veoma lak plen za lopove. Ovo naročito dolazi do izražaja ako motocikl parkirate na neobeležnom mestu. Ili, čak, ispred svoje zgrade ili kuće. Zamislite tek kakvom se bezbednosom riziku izlažete ako motocikl parkirate na udaljenoj i nepoznatoj lokaciji. Zbog toga je veoma bitno naći sigurno, pouzdano i bezbedno parking mesto gde će vaš motor ostati netaknut.

Upravo zato parking na aerodromu Beograd predstavlja najbolje rešenje za vaš dvotočkaš. Ceo parking prostor obiluje sa mnoštvom sigurnosnih kamera, tako da je video nadzor motocikla zagarantovan. Putem ovog video nadzora možete, pomoću računara ili mobilnog telefona, pristupiti live prenosu i u svakom momentu pratiti situaciju i stanje vašeg motora. Pored vrhunske digitalne bezbednosti, motocikli su na parkingu kod aerodroma „Nikola Tesla“ i fizički osigurani. Parking je ograđen sigurnosnom ogradom, a predviđena je i dodatna usluga portira. Odnosno, fizičkog obezbeđenja.

Imajte u vidu da se akumulator motora stalno prazni

Bez obzira da li vozite motor ili ne, putujete avionom ili ne, znajte da je akumulator motora u konstantnom pražnjenju. Dakle, čak i kada ne dopunjujute akumulator, on će se, nažalost, prazniti. I ovo je zajednička osobina za sve motocikle. Što je duži rok neaktivnosti i nekorišćenja samog motora, to će samo pražnjenje akumulatora biti veće. U krajnjoj liniji, ovo može dovesti i do trajnih štetnih posledica po motor. Optimalno za motocikl bi bilo kada bi se on svakodnevno vozio i akumulator redovno punio. Ali, to nije uvek moguće i izvodljivo.

Zato napominjemo da pre polaska na bilo koje putovanje, naročito na avio-put, treba da vodite računa o akumulatoru. Kada je u pitanju parking motora kod aerodroma Beograd, priprema motocikla jedan je od ključnih preduslova za održavanje motocikla tokom njegovog mirovanja.

Parking motora kod aerodroma Beograd – Dobićete mnogo više od bezbednosti

Naravno, bezbednost vašeg motocikla, tokom putovanja avionom, uvek će predstavljati prioritet. Međutim, parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ nudi vam i brojne druge usluge i benefite za vaš dvotočkaš. Da biste bili sigurni da nećete zakasniti na željeni let, na ovom parkingu postoji neverovatna mogućnost rezervacije parking mesta. To jednostavno možete uraditi popunjavanjem odgovarajućeg formulara potrebnim podacima online putem.

Takođe, ako želite da vaš motocikl, tokom vašeg odsustva, bude savršeno očuvan, onda će vas definitivno oduševiti usluga pranja vozila. Dakle, ova usluga je predviđena, ne samo zbog estetske, već i zaštitne funkcije. Izborom ove usluge, sprečićete sva nepotrebna oštećenja na vašem „ljubimcu“. S druge strane, ukoliko rezervišete parking mesto za period duži od 15 dana, pranje motora vas neće ništa koštati. Odnosno, u tom slučaju ova usluga je potpuno besplatna!

Airport Parking – Najbolji izbor za parkiranje dvotočkaša

Možemo slobodno reći, na osnovu navedenog, da je parking blizu aerodroma u Beogradu odlično rešenje za motocikl. Prema tome, kada je u pitanju parking motora kod aerodroma Beograd, onda je ubedljivo najbolji izbor za vas Airport Parking. Naš otvoreni parking savršeno je mesto da smestite svoje vozilo. Raspolažemo sa više od 500 parking mesta i udaljeni smo svega 300 metara od zgrade beogradskog aerodroma. Tako da sigurno stižete na svoj let.

Kao što smo već napomenuli, na našem parkingu nalazi se mnogo sigurnosnih kamera koje omogućuju najkvalitetniji video nadzor i vrhunsku bezbednost vozila. Pored automobila i motora, kod nas možete bez problema parkirati i veća vozila kao što su SUV vozila ili minibusevi. Sve usluge nudimo vam po najpovoljnijim cenama. Naš ljubazni i profesionalni tim spreman je da vas dočeka u bilo koje doba dana i noći, uključivši i praznike. Budite sigurni da ćete za svoje vozilo sigurno naći najbolje parking mesto kod nas.

Vaše je samo da nas posetite ili kontaktirate odmah, a mi ćemo se pobrinuti o vašem vozilu na najbolji način. Opustite se i budite sigurni da će vas vaš „ljubimac“ dočekati u istom (ili boljem) stanju od onog u kome ste ga ostavili.