Skip to main content

Parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ ima mnogostruke prednosti u odnosu na klasičan otvoreni prostor, odnosno javni parking na samom aerodromu u Beogradu.

Bez obzira da li putujete privatno ili poslovno, avio prevoz danas predstavlja najbrži i najkvaliteniji način putovanja do željene destinacije. Korišćenje javnog prevoza, kojim biste se dovezli do aerodroma, jeste opcija, ali ne i najbolja. Zbog prtljaga, gužve, reda vožnje, čekanja i mnogih drugih stvari. Upravo zato sve veći broj ljudi se odlučuje da putuje na aerodrom sopstvenim vozilom. Jedan od vodećih svetskih trendova, koji je sve popularniji i u Srbiji, jeste da se u tu svrhu koriste privatni parkinzi. Parking u neposrednoj blizini aerodroma „Nikola Tesla“ nudi vam brojne usluge kako ne biste morali da brinete o svom četvorotočkašu dok ste na putovanju.

Bezbednost na prvom mestu – Neka vaše vozilo bude sigurno sve vreme

Kada neko spomene parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“, pitanje koje ćete tada neretko čuti je zašto uopšte izabrati privatni parking? Jedna od osnovih prednosti je svakako bezbednost vašeg vozila. Klasičan otvoreni parking na aerodromu praktično više ne može da zadovolji potrebe putnika. Razlog za to je što vam apsolutno niko ne garantuje da će vaše vozilo, kada se vratite sa puta, biti u stanju u kakvom ste ga ostavili. Možda ga je neko izgrebao, udario ili, u najgorem slučaju, ukrao.

Zato privatni parking kod aerodroma u Beogradu predstavlja optimalno rešenje za vaš četvrotočkaš. Parking je ograđen bezbednosnom ogradom, a postoji i dvadesetčetvoročasovni video nadzor. Pomoću sigurnosnih kamera možete u svakom trenutku, u live prenosu, pratiti šta se dešava sa vašim „ljubimcem“. Za dodatnu bezbednost vašeg vozila predviđena je i usluga fizičkog obezbeđenja, odnosno portira.

parking u blizini aerodroma Nikola Tesla Airport Parking 2

Parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ je ekonomično rešenje za vaše vozilo

Ostavljanje vozila na tradicionalnom javnom parkingu na aerodromu može vam doneti nepredviđene troškove. Dok ste na putu, loše vreme ili neki drugi spoljni faktor može znato oštetiti vaše vozilo. Tada ćete biti prinuđeni da plaćate neplanirane troškove servisa. Koji vam, kada ste kretali na put, nije ni bio potreban. Parkiranje vozila na parkingu koji se nalazi kod aerodroma u Beogradu će vas definitivno poštedeti ovih muka. Nećete imati nepotrebne troškove jer je vaše vozilo za sve vreme vašeg putovanja u potpunosti bezbedno.

Čak i u slučaju da se opredelite za komercijalni garažni prostor, privatni parking predstavlja ekonomičnije rešenje. Cena usluge parkiranja vozila na privatnom parkingu je niža u odnosu na garažni prostor koji biste svakako plaćali.

Pogodnosti koje nemate na klasičnom parkingu – Rezervacija i pranje vozila

Neretko se dešava da morate da tražite slobodno mesto na parkingu kada doputujete sopstvenim vozilom na aerodrom. Tada možete, tražeći slobodno mesto, izgubiti dosta vremena i nerava. A može se desiti da slobodnog mesta uopšte i nema, pa u najgorem slučaju možete propustiti važan let. Parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ nudi vam neverovatnu mogućnost rane rezervacije parkinga putem interneta. Jednostavno popunite formular i prepustite se željenom putovanju. Na ovaj način nećete uopšte morati da brinete da li ćete zakasniti na zakazani let.

Takođe, vaš omiljeni četvrotočkaš vas, kada se vratite sa putovanja, može sačekati kompletno opran i spremljen. Za razliku od klasičnog parkinga na aerodromu, parking kod aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu nudi i jedinstvenu uslugu pranja vozila. Isključivo prema vašim zahtevima, vozilo može biti oprano i spolja i iznutra i to po najpovoljnijim cenama u srpskoj prestonici.

parking u blizini aerodroma Nikola Tesla Airport Parking 3

Parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ – Pristupačnost za sve vrste vozila

Jedna od najvećih prednosti parkinga koji je 300metara udaljen od beogradskog aerodroma je ta što se ne mora parkirati samo automobil. Pored njih, možete parkirati i sve ostale vrste vozila počev od motora, preko suv vozila i džipova, pa sve do mini buseva. Dakle, mogućnosti su neograničene, vaše je samo da svoje vozilo parkirate na privatnom parkingu i, narodski rečeno, mirne glave možete dalje putovati.

Ukoliko želite sve ove, ali i druge najkvalitetnije usluge po najpovoljnijim cenama u Beogradu, onda definitivno treba da izaberete parking aerodrom Beograd – Airport Parking. Udaljeni smo svega 300 metara od zgrade aerodroma „Nikola Tesla“, dakle u neposrednoj blizini. Raspolažemo sa više od pet stotina parking mesta, a naš tim profesionalaca spreman je da vas dočeka 24/7 u svakom trenutku. Posetite nas i uverite se zbog čega smo najbolji u prestonici Srbije.

Pripremite se za dugoročni parking bez opterećivanja i započnite svoje putovanje onako kako ste zamislili. Vaše vozilo će biti naša jedina briga.