Skip to main content

Video nadzor na parkingu kod aerodroma jedna je od najvažnijih stavki na koje morate obratiti pažnju kada tražite mesto za svog četvorotočkaša dok ste vi na putu.

Kada je let u inostranstvo neizbežan, ono što ćete prvo pomisliti jeste gde da ostavite svoje vozilo dok ste odsutni. Iako ponekad nemate dovoljno vremena da razmišljate o svim aspektima, jedan se posebno ističe – video nadzor.

Parking kod aerodroma Nikola Tesla opremljen je najsavremenijim video nadzorom, što dodatno osigurava bezbednost vašeg vozila koje nam ostavljate na čuvanje. Otkriveni parking neprestano prate kamere, te se u svakom trenutku zna šta se i da li se sa vozilom nešto događa. Osim toga, aerodrom parking Beograd ima i portira, koji se lično uverava da je sa vašim vozilom sve u savršenom redu.

Osim savremenog video nadzora, naš parking savršeno je rešenje za sve osobe koje su u žurbi na zakazan let. Na svega tri stotine metara od zgrade terminala, nalazi se na fantastičnoj lokaciji.

Video nadzor na parkingu kod aerodroma – Zatražite fotografiju svog vozila u bilo koje doba dana ili noći

Video nadzor na parkingu kod aerodroma ima mnogo prednosti. Ipak, najveća prednost video nadzora jeste ta što u svakom trenutku možete zatražiti fotografiju ili snimak vašeg vozila.

Video nadzor na parkingu kod aerodroma

 

Gde god da se nalazite u svetu, možete imati uvid u svoje vozilo parkirano na našem parkingu. Sve što je potrebno jeste da nam pošaljete poruku da želite fotografiju svog automobila u realnom vremenu. Za svega nekoliko minuta, fotografija stiže na vaš pametni uređaj. Ovo vam pruža dodatnu sigurnost i uverenje da je vaše vozilo bezbedno.

Savremene kamere snimaju svaki ugao našeg parkinga. U prevodu, ovo znači da se sve situacije koje se mogu dogoditi mogu i sprečiti na adekvatan i brz način.

Osim video nadzora, dodatnu sigurnost pruža vam i osiguranje vozila. Vaše vozilo osigurano je od svih nepredviđenih situacija. Ovo čini naš parking daleko boljim rešenjem od parkiranja vozila kod prijatelja ili porodice. Sa nama ste uvek obezbeđeni!

Video nadzor na parkingu kod aerodroma omogućava vam put bez dodatnog stresa

Ako dođete u situaciju da morate iznenadno da odete na poslovan put, sigurni smo da ne želite dodatan stres oko parkiranja automobila na samom aerodromu. Parking na samom aerodromu je uglavnom pretrpan, te možete provesti sate tražeći slobodno parking mesto. Ovo uglavnom vodi ka tome da zakasnite na let i propustite važan poslovni sastanak.

Kako vam se to ne bi dogodilo, sve što je neophodno jeste da rezervišete svoje mesto na našem otkrivenom parkingu. To možete učiniti uz online rezervaciju parking mesta ili telefonskim putem.

Kada to učinite, na put ćete krenuti mirniji i opušteniji. Kako i sami poslovni letovi mogu biti stresni, video nadzor daje vam preko potrebnu sigurnost i mir. To može biti od presudnog značaja za vas.

Ostale usluge koje vam pruža Aerodrom parking Beograd

Osim kvalitetnog video nadzora, Aerodrom parking Beograd pruža vam i usluge portira. Kao što smo ranije i naglasili, svrha portira jeste da bude dodatna sigurnost vašem vozilu i vama.

Naš parking pruža vam i usluge dolaska po vas, vašim vozilom na aerodrom. Osim toga, nudimo vam i prevoz do aerodroma, kada žurite na let.

Pod parolom “da nikada više ne zakasnite na let“, naši zaposleni se trude da vam pruže brzu, ljubaznu i kvalitetnu uslugu.

Video nadzor na parkingu kod aerodroma

Osim savršene lokacije, savremenog video nadzora i mogućnosti online rezervacije parking mesta i osiguranja vozila, naš aerodrom parking vam izlazi u susret i prilikom obračunavanja dana koje je vaše vozilo provelo na našem parkingu. Tako se tolerišu određene razlike od nekoliko sati prilikom plaćanja cena naših usluga po danima.

Rezervišite svoje parking mesto za automobil na našem parkingu kod aerodroma i mirno krenite na svoj let!