Skip to main content

Najbliži parking do aerodroma Beograd nalazi se na svega tri stotine metara od zgrade terminala. Ukoliko planirate odlazak na let sopstvenim vozilom, aerodrom parking Beograd najbolje je rešenje za vas.

Odlazak na let u inostranstvo sam po sebi može biti stresan, naročito kada morate da razmišljate o sigurnosti vozila koje ostavljate za sobom. Kako vas ovo ne bi mučilo, važno je pronaći bezbedan i osiguran parking u blizini aerodroma, koji će vašem četvorotočkašu biti dom u narednih nekoliko dana ili nedelja.

Aerodrom parking Beograd nudi vam zaštitu vašeg vozila na otkrivenom parking mestu. Koje pogodnosti vas očekuju i šta bi sve trebalo da znate kada je u pitanju najbliži parking do aerodroma otkrivamo vam u narednim redovima.

Preko 500 slobodnih parking mesta čeka na vaše vozilo

Kada birate parking za svoje vozilo, trebalo bi voditi računa o tome da on poseduje dovoljno parking mesta.

Najbliži parking do aerodroma poseduje više od 500 parking mesta, što je sasvim dovoljno da nikada ne morate da razmišljate da li ćete pronaći slobodno mesto. Kapacitet parkinga na aerodromu je zaista veoma veliki, što vas lišava dodatnog stresa.

Ukoliko ste ikada pokušali da pronađete slobodno mesto na samom parkingu aerodroma, onda znate koliko to može biti frustrirajući zadatak. Na našem Aerodrom parkingu Beograd više nećete morati da brinete o takvim stvarima. Najbliži parking kod aerodroma nudi slobodno parking mesto za razne vrste vozila, kao što su automobili, SUV vozila, kao i minibusevi.

Najblizi parking do aerodroma

Osim toga, veliki otkriveni parking obezbeđen je savremenim video nadzorom koji prati vaše vozilo 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. U svakom trenutku možete zatražiti fotografiju vašeg vozila u realnom vremenu. Na taj način znaćete da je vaše vozilo uvek sigurno.

Osim toga, vaše vozilo je potpuno osigurano od mogućih nezgoda sve vreme dok se nalazi na našoj lokaciji, odnosno na rezervisanom parking mestu. Ova dodatna pogodnost čini naš parking najboljim rešenjem kada morate hitno napustiti državu radi poslovnih ili privatnih obaveza.

Na raspolaganju vam je i portir, koji će redovno obilaziti vaše vozilo kako bi ustanovio da je sa njim sve u savršenom redu.

Po vas dolazimo vašim vozilom do zgrade terminala

Aerodrom parking Beograd štedi vaše vreme. Kako bismo klijentima i korisnicima pružili samo najkvalitetniju i najbolju uslugu, nudimo i posebnu mogućnost.

U dogovoru sa vama, na aerodrom možemo doći u dogovoreno vreme, vašim vozilom. Kada stignete sa putovanja, naši zaposleni dovešće vaše vozilo do vas. Na taj način štedimo vaše dragoceno vreme i pokazujemo poštovanje prema vama, kao našem klijentu. Iako se naš parking nalazi na svega tri stotine metara od zgrade terminala, nekim ljudima ovo može biti itekako korisna opcija.

Osim toga, nudimo vam i prevoz do aerodroma, nakon ostavljanja vozila na našem parkingu. Korišćenjem naših usluga, nikada više nećete zakasniti na svoj let!

Najbliži parking do aerodroma – Online rezervacija mesta

Iako Aerodrom parking Beograd raspolaže zaista velikim kapacitetom slobodnih mesta, rezervacija nikada nije naodmet. Naprotiv, rezervacija mesta najbolje je rešenje, ukoliko vam okolnosti to dozvoljavaju.

Iako nije obavezna, online rezervacija parking mesta može uštedeti vaše vreme. Popunjavanjem jednostavnog formulara, sa najosnovnijim pitanjima, osiguraćete svoje mesto na našem parkingu.

Podatke koje budete dali prilikom popunjavanja online formulara za rezervaciju koristimo isključivo u svrhe parkiranja vozila. Vaši podaci potpuno su zaštićeni od zloubotrebe.

Ukoliko želite, na online formularu možete popuniti i vreme leta u inostranstvo, kao i satnicu kada je predviđeno sletanje aviona u povratku kući. Na taj način omogućavate nam da na vreme dođemo po vas na aerodrom.

Najblizi parking do aerodroma

Za sve dodatne informacije o korišćenju naših usluga, u svakom trenutku možete nas kontaktirati. Stojimo vam na raspolaganju 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.

Aerodrom parking Beograd – Da nikada više ne zakasnite na svoj let!