Skip to main content

Aerodrom parking za SUV vozila može biti gotovo nemoguće pronaći, s obzirom na veličinu ovih vozila. Ipak, ukoliko se odlučite za naš otkriveni parking više nikada nećete morati da brinete za svog terenca.

SUV vozila su robusna i gabaritna, te je iz tog razloga prava noćna mora pokušati pronaći dovoljno prostorno parking mesto i u gradu, a posebno na aerodromu. Kako ne biste morali da ostavljate svoje vozilo na nesigurnom mestu ili kod kuće dok ste vi na putu, odlučite se upravo za Aerodrom parking Beograd. Kod nas uvek postoji mesto za vašeg četvorotočkaša!

Šta sve uključuje aerodrom parking za SUV vozila i koje vas pogodnosti očekuju otkrivamo vam u narednim redovima.

Zašto je važno da aerodrom parking za SUV vozila bude prostran?

SUV vozila su vozila velike nosivosti, putničkog kapaciteta i vučne snage. Kao takva, mogu se uporediti sa nešto većim karavanima ili minikombi vozilima. Popularni nazivi za SUV vozila su i terenci, džipovi, terenska vozila.

Ova vozila stiču sve veću popularnost na našim prostorima, s obzirom na to da je njih moguće voziti na raznim terenima, a ne samo po asfaltu. Ukoliko posedujete terenca, onda znate da pronalazak parking mesta nije lako rešenje. Ipak, to ne bi trebalo da vas obeshrabri.

Aerodrom parking za SUV vozila

Sve što bi trebalo da uradite jeste da se dobro raspitate o parkinzima u blizini aerodroma koji nude dovoljno mesta za vaše SUV vozilo. Naš otkriveni parking raspolaže zaista ogromnim kapacitetom. Prostrani, otkriveni parking uslužnog je karaktera i stoji na raspolaganju za više od 500 vozila.

Prostranost parkinga najvažnija je stavka kada birate aerodrom parking za SUV vozila. Ovo nikada ne bi trebalo da smetnete sa uma. Osim broja mesta, potrebno je da svako parking mesto bude dovoljno prostrano, kako bi se izbegle moguće nezgode prilikom parkiranja.

Aerodrom parking Beograd nudi vam najbolje uslove čuvanja vozila dok ste vi na putu u inostranstvo.

Aerodrom parking za SUV vozila pokriven je video nadzorom

Osim kapaciteta parkinga na aerodromu, još jedna stavka o kojoj bi trebalo da vodite računa jeste video nadzor.

Video nadzor omogućava dodatnu sigurnost vlasnicima vozila i time smanjuje količinu stresa prilikom putovanja u inostranstvo.

U svakom trenutku možete zatražiti fotografiju ili video snimak vozila, a mi ćemo vam je i poslati u najkraćem vremenskom periodu. Na taj način, uveravate se i sami u to da je vaše SUV vozilo na sigurnom mestu.

Osim video kamera, dodatnu sigurnost uliva i osiguranje vozila. Vaše vozilo je osigurano za vreme boravka na našem parkingu od mogućih lomova, ogrebotina i nezgoda.

Otkriveni parking čuva i portir, čiji je zadatak da redovno obilazi sva vozila koja se nalaze na parkingu.

Sve ovo pruža vam određeni nivo smirenosti dok ste na poslovnom ili privatnom putu. Na taj način možete u potpunosti da se prepustite čarima inostrane destinacije koju ćete posetiti. Brigu o vašem automobilu prepustite nama.

Rezervacija parking mesta naročito je važna za SUV vozila

Pre nego što krenete do aerodroma sopstvenim vozilom, veoma je važno da izvršite online rezervaciju parking mesta. Ukoliko želite, rezervaciju mesta na našem parkingu možete izvršiti i telefonskim putem.

Na ovaj način, bićete sigurni da će se za vaše vozilo naći slobodno mesto na otkrivenom parkingu aerodroma Nikola Tesla.

Podaci koje budete popunili prilikom online rezervacije koriste se samo u svrhe korišćenja naših usluga. Vaši podaci su potpuno bezbedni u našim rukama.

Aerodrom parking za SUV vozila

Rezervacija parking mesta je veoma važna za SUV vozila, s obzirom na to da ona zauzimaju više mesta. Zato, rezervišite svoje mesto nekoliko dana pre samog leta, ukoliko je to moguće.

Rezervacijom mesta utrošićete manje vremena prilikom dolaska na parking i odlaska na let. Nudimo vam i mogućnost prevoza do zgrade aerodroma, kao i dolaska po vas, vašim vozilom.

Za sve dodatne informacije u svakom trenutku nas možete kontaktirati!