Skip to main content

Otkriveni parking na aerodromu savršeno je rešenje kada želite da ostavite svog četvorotočkaša na sigurnom mestu dok ste u inostranstvu.

Planiranje putovanja samo po sebi može biti veoma stresno. Kada na to dodate brigu oko toga gde ćete ostaviti svoje vozilo dok ste vi na putu, to može biti kap koja će preliti čašu.

Sigurni smo da na put želite da krenete rasterećeni i bez brige i nervoze oko toga da li će vaš automobil biti bezbedan dok ste vi odsutni. Ukoliko je to slučaj, onda je otkriveni parking na aerodromu pravo rešenje za vas. U svakom trenutku putovanja znaćete da se vaše prevozno sredstvo nalazi u pravim rukama!

Zašto je otkriveni parking na aerodromu najbolje rešenje?

Sve veći broj ljudi se odlučuje da na aerodrom Nikola Tesla u našem glavnom gradu dođe sopstvenim vozilom. Ovo nije bez razloga. Vožnja automobilom najbrži je i najjednostavniji način da dođete do aerodroma, bez brige oko toga da li ćete zakasniti ili ne.

Otkriveni parking na aerodromu

Kako biste na vreme stigli na svoj let, važno je da znate da javni parking u sklopu samog aerodroma nije najsjajnije rešenje. Osnovni razlog za to je manjak slobodnih mesta. Niko ne želi da se vrti automobilom u krug, tražeći slobodno parking mesto. Naročito ne kada je u žurbi. To se može pretvoriti u pravu noćnu moru.

Iz tog razloga morate se dobro raspitati o tome gde je najbolje ostaviti svoje voziloOtkriveni parking na aerodromu je savršeno rešenje. Za razliku od nekih drugih, javnih parkinga, otkriveni parking raspolaže sa više od 500 parking mesta. Ovo u prevodu znači da više nikada nećete morati da brinete o pronalasku slobodnog! Ipak, uvek je preporučljivo rezervisati parking mesto nekoliko dana pre samog putovanja. Na taj način rešićete sebe bespotrebnog stresa i nerviranja oko ovog dela putovanja!

Prednosti koje donosi otkriveni parking na aerodromu

Pre svega, moramo napomenuti da je otkriveni parking na aerodromu udaljen svega 300 metara od samog aerodroma. Ovo je najbliži parking sa video nadzorom do aerodroma. To je njegova osnovna prednost, što ga čini i najboljim izborom za vaše vozilo.

Druga prednost jeste sam video nadzor. Kamere koje koristi naš otvoreni parking uključene su nonstop i prate sva dešavanja unutar parkinga. Dakle, vaše vozilo je nadgledano 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. U svakom trenutku možete zatražiti video snimak ili fotografiju vašeg automobila, kako biste se i sami uverili da je on potpuno bezbedan.

Osim video nadzora i kamera, naš parking vam pruža i usluge portira, koji će obilaziti i proveravati vaše i sva druga vozila na parkingu.

Jedna od najvećih prednosti otkrivenog parkinga na aerodromu jeste ta što je vaše vozilo osigurano. Kada birate parking na kojem ćete ostaviti svog četvorotočkaša, postarajte se da vam osiguranje vozila bude ponuđeno. Ni u kom slučaju ne ostavljajte automobil bez osiguranja od mogućih oštećenje. Aerodrom parking Beograd posebno se ističe po ovome.

Na našem parkingu možete parkirati sve vrste vozila, od malih automobila do SUV vozila i mini buseva.

Online rezervacija mesta na otkrivenom parkingu na aerodromu

Za rezervisanje mesta na otkrivenom parkingu kod aerodroma u Beogradu nije potrebno čak ni da podignete telefon i pozovete nas. Dovoljno je da popunite online rezervaciju odnosno formular sa osnovnim pitanjima.

Online rezervacija mesta na našem parkingu odlično je rešenje za sve ljude koji žive užurbanim životnim tempom i nemaju vremena za trivijalne stvari. Upravo iz tog razloga nudimo vam ovu fantastičnu opciju!

Otkriveni parking na aerodromu

Podaci koji vam budu traženi prilikom popunjavanja online formulara koriste se samo u svrhe parkiranja na našem parkingu i nigde više! Ovim štitimo vašu privatnost i lične podatke.

Aerodrom Parking Beograd ceni poverenje svojih klijenata. Nudimo vam najbolje usluge po najpovoljnijim cenama u gradu! Rezervišite svoje mesto na otvorenom parkingu već danas!