Skip to main content

Ukoliko putujete avionom na letovanje i neophodan vam je parking putničkih vozila na aerodromu Beograd, ne tražite dalje jer ste na pravom mestu!

Aerodrom parking Beograd nalazi se na lokaciji udaljenoj svega tri stotine metara od aerodroma Nikola Tesla i odlično se stara o vašim vozilima dok ste vi odsutni.

Više ne morate brinuti o tome da li je sa vašim prevoznim sredstvom sve u redu. Sve što je potrebno jeste da nam poverite svoj automobil, minibus ili motor i bez stresa i briga putujete.

Parking putničkih vozila na aerodromu Beograd – Savršeno i pristupačno rešenje za duža putovanja

Parking putničkih vozila na aerodromu Beograd dostupan vam je dvadeset i četiri časa dnevno, sedam dana u nedelji.

Ukoliko želite jednostavno rešenje za parkiranje vozila tokom vašeg odsustva iz grada ili države, onda je ovakva vrsta parkinga savršena za vas.

Planiranje dužeg putovanja oduzima prilično mnogo vremena, od rezervisanja avionske karte do ostalih priprema za put. U toku tog procesa, dovoljno je da odvojite veoma malo vašeg vremena i rezervišete mesto na našem parkingu u blizini aerodroma Nikola Tesla.

Iako Aerodrom parking Beograd broji 500 parking mesta, uvek je dobro imati na umu da je ranija rezervacija svakako najbolji izbor.

Sasvim jednostavno možete nas kontaktirati i putem telefona dostupnih na sajtu. Ljubazno osoblje našeg korisničkog servisa uvek će imati spremne odgovore na sva vaša pitanja.

Parking putničkih vozila na aerodromu Beograd podrazumeva parking raznih vrsta prevoznih sredstava – od motora, preko minibuseva koji zahtevaju više prostora, do automobila, džipova i ostalih SUV vozila.

Parking putničkih vozila na aerodromu Beograd

Otkriveni parking poseduje pet stotina parking mesta i ceo je pokriven sigurnosnim kamerama koje su siguran znak da će vaše vozilo u svakom momentu biti bezbedno. Sva vozila koja su parkirana na našem otvorenom parkingu su osigurana.

Parking putničkih vozila na aerodromu Beograd – Prednosti ovog načina parkiranja vozila

Kao što smo već naglasili, svi automobili, dvotočkaši ili minibusevi koji se nalaze na Aerodrom parkingu Beograd imaju osiguranje. To je zaista neverovatna prednost nad tim da svoje vozilo ostavite parkirano negde u gradu, kod rođaka ili prijatelja.

Savremeni video nadzor omogućava konstantno nadgledanje svih 500 parking mesta. U svakom momentu možete zatražiti video snimak ili fotografiju svog vozila. To je, takođe, jedna od prednosti korišćenja parkinga putničkih vozila na aerodromu Beograd.

Parking putničkih vozila na aerodromu Beograd ima i portira. On vam je uvek na raspolaganju ukoliko imate nekih pitanja ili problema u vezi sa vozilom.

Još jedna pogodnost jeste ta što Aerodrom parking Beograd, za razliku od ostalih kompanija u ovoj oblasti, nudi mogućnost dolaska po vas, vašim automobilom na aerodrom. Na taj način, mi štedimo vaše vreme. Naša kompanija sluša zahteve svojih vernih korisnika i uvek je spremna da pruži vrhunski kvalitet usluge.

Bezbednost i sigurnost svakako su na prvom mestu kada je u pitanju parking putničkih vozila na aerodromu Beograd. Kod nas možete biti sigurni da ćete vozilo zateći u onakvom stanju u kakvom ste ga i ostavili.

Povoljne cene parkinga su neosporne, a cena naših usluga podrazumeva i transfer do aerodroma, kao i transfer od aerodroma do parkinga. Važno je naglasiti da ne postoje nikakvi dodatni troškovi. Cenovnik parkinga izražen je po danima korišćenja naših usluga.

Još jedna od povoljnosti korišćenja Aerodrom parkinga Beograd jeste fleksibilnost. Prilikom obračunavanja broja dana koje je vaše vozilo provelo na našem parkingu, toleriše se odstupanje od čak 2 časa u odnosu na ponoć.

Online rezervacija mesta na parkingu aerodroma Beograd

Aerodrom parking Beograd nudi vam opciju online rezervacije parking mesta. Kako biste bili potpuno sigurni da ćete dobiti slobodno mesto na našem parkingu, preporučujemo vam da uvek unapred rezervišete isto. Barem nekoliko dana unapred popunite formular dostupan na našem sajtu i sigurno dočekajte dan putovanja.

Parking putničkih vozila na aerodromu Beograd

Online rezervacija vrši se popunjavanjem formulara koji sadrži najosnovnija pitanja i informacije. One se koriste samo u svrhe parkinga na našem prostoru. Više od hiljadu i po ljudi uspešno je izvršilo online registraciju i postalo zadovoljni korisnik naših usluga.

Za sve dodatne informacije u vezi sa parkingom putničkih vozila na aerodromu Beograd stojimo vam na raspolaganju. Ne ustručavajte se i pitajte sve što vas interesuje.

Aerodrom parking Beograd  – Uvek tu za vas!

One Comment

Leave a Reply