Skip to main content

Parking Smart automobila na aerodromu Beograd omogućiće vam siguran i bezbrižan dolazak na željeni avionski let.

Smart automobili predstavljaju vrstu vozila koja se svakog dana može videti na drumovima Srbije. Iako se u početku proizvodnja Smart automobila, kao začetnika nove generacije vozila, posmatrala sa dozom rezerve, danas je upravljanje ovim vozilima doživelo pravu ekspanziju. Razlozi za to su mnogostruki. Smart automobili su mala, ali veoma praktična vozila. Ne troše mnogo goriva i ređe se kvare u odnosu na standardna vozila. Iako manjih dimenzija, Smart automobili su potpunosti prilagođeni za gradsku, međugradsku, ali i internacionalnu vožnju.

Jedna od njihovih najvećih prednosti ogleda se upravo u njihovoj veličini, koja im omogućava brzo i lako parkiranje. Međutim, ukoliko ovim vozilom putujete na aerodrom „Nikola Tesla“, nameće se nekoliko pitanja. Gde parkirati Smart automobil? Kako pronaći sigurno parking mesto na kojem treba ostaviti Smart automobil? Koji parking u blizini aerodroma Beograd će vlasniku uštedeti i novac i vreme? Šta treba učiniti da parking Smart automobila na aerodromu Beograd bude maksimalno bezbedan?

Na sva ova pitanje odgovor je jedan, a on glasi – privatni parking na aerodromu Beograd. Evo i zašto.

Parking Smart automobila na aerodromu Beograd je najbezbednije rešenje

Najveća briga vlasnika bilo kog vozila, kada parkira svoj četvorotočkaš, jeste da on ostane netaknut i siguran. Zbog svog atraktivnog dizajna i „etikete“ elegancije, Smart automobili neretko predstavljaju metu lopova. I to naročito kada se nalaze u statičnom stanju, odnosno kada su parkirani. Ovo se posebno odnosi na slučaj dugoročnog parkinga, kada su rizici od krađe i oštećenja automobila mnogo veći. Stoga, ako putujete na beogradski aerodrom, neophodno je da za svoj četvorotočkaš pronađete najbezbedniji parking.

parking smart automobila na aerodromu Beograd Airport Parking 2

Vrhunski bezbedan parking Smart automobila na aerodromu Beograd apsolutno je moguć i dostupan. Naime, parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ ispunjava sve zahteve bezbednosti za vašeg „ljubimca“ na četiri točka. Prvo, na ovom parkingu nalazi se veliki broj sigurnosnih kamera koje u svakom momentu prate zbivanja sa vašim vozilom. To znači da su digitalna bezbednost i video nadzor vašeg Smart automobila, zagarantovani. HD video kamere rade neprestano, 24/7, i prate da li se vaš automobil nalazi tačno na onom mestu na kojem ste ga parkirali.

S druge strane, parking na aerodromu Beograd ograđen je sigurnosnom, čvrstom i metalnom ogradom, tako da je i mehanička (tradicionalna) bezbednost vašeg Smart automobila zagarantovana. Ovom parkingu pristup imaju samo ovlašćena i zaposlena lica na parkingu, kao i vlasnici vozila. Zarad dopunske bezbednosti, na ovom parkingu prisutan je i portir, odnosno čuvar.

Parkirajte svoj automobil kod aerodroma „Nikola Tesla“ i nikada nećete zakasniti na avionsko putovanje

Saobraćajne gužve, kolapsi, špicevi i „krkljanci“ su neminovnost na putevima naše zemlje, a naročito na ulicama Beograda. Kao posledica ovakvih situacija neretko se dešavaju kašnjenja na odredišnu destinaciju. Ovakve neželjene situacije se mogu dogoditi i kada Smart automobilom putujete na aerodrom „Nikola Tesla“. Čak i da vam se ovo ne desi, na let možete zakasniti ukoliko na javnom parkingu na beogradskom aerodromu, usled popunjenosti kapaciteta, ne pronađete parking mesto. Ovo je svakako veoma neprijatna situacija koja vas može koštati leta, novca, ali i nerava.

Zato se postavlja pitanje – kako pronaći sigurno parking mesto na aerodromu Beograd? Pre svega, za svoj Smart automobil obezbedićete uvek slobodno parking mesto na ovom aerodromu putem rezervacije parkingaDovoljno je da izdvojite svega nekoliko minuta, popunite online formular traženim podacima iz udobnosti svog doma i vi ste svoj posao obavili. Na taj način obezbedićete siguran i bezbrižan dolazak na aerodrom, kao i polazak na let.

parking smart automobila na aerodromu Beograd Airport Parking 3

S druge strane, kako biste se dodatno osigurali da nikada ne zakasnite na let, potrebno je da pronađete parking koji se nalazi na minimalnoj udaljenosti od beogradskog aerdroma. Zato vaš izbor treba da bude najbliži parking kod aerodroma Beograd.

Airport Parking – Jedino pravo mesto za vaš Smart automobil

Možemo da vidimo da uslužni parking kod aerodroma Beograd apsolutno ispunjava sve preduslove za „smeštaj“ vašeg Smart automobila. Pored toga što će vašem vozilu omogućiti bezbednost i u svakom trenutku dostupnost parking mesta, ovaj parking će vam uštedeti i vreme i novac. Zato je pravo rešenje za parking Smart automobila na aerodromu Beograd jedino Airport Parking.

Naš parking raspolaže sa više od 500 parking mesta, tako da ćete kod nas uvek naći slobodno parking mesto za vaš Smart automobil. Udaljeni smo svega 300 metara od zgrade beogradskog aerodroma, što znači da za samo nekoliko minuta stižete na najveći aerodrom u Srbiji. Ogroman broj sigurnosnih video kamera pruža vam mogućnost da se u svakom trenutku uključite u live prenos i proverite da li se vaše vozilo nalazi tačno na mestu gde ste ga i ostavili. Pored toga što je bezbedno, vaše vozilo je na našem parkingu i osigurano.

Otvoreni smo 24 sata dnevno, tako da kod nas u svakom momentu možete potražiti i pronaći „kutak“ za vaše vozilo. Pored Smart automobila, kod nas možete parkirati i druge tipove vozila, poput luksuznih vozila, korporativih vozila, minibuseva, SUV vozila, minivan vozila, putničkih kombija, ali i motora.

Budite slobodni da svoje vozilo parkirate na Airport Parkingu, jer je ono sa nama i uz nas u sigurnim rukama.

4 Comments

Leave a Reply