Skip to main content

Kako izabrati parking kod aerodroma Beograd? Pitanje koje postavljaju svi koji svojim vozilom putuju na aerodrom „Nikola Tesla“.

Drumski saobraćaj širom sveta, ali u Srbiji, postaje sve razvijeniji i razgranatiji. Grade se novi putevi, a ujedno se i povećava proizvodnja svih vrsta četvorotočkaša – počev od malih automobila, pa sve do velikih teretnih vozila. Samim tim povećana je i potreba za češćim i sigurnijim parking mestima. Pritom, ne govorimo samo o parkiranju vozila na kratko vreme, već i o dugoročnom parkingu za koji se treba dobro pripremiti.

Najučestaliji primer parkiranja na duži rok odnosi se na situaciju kada putujete svojim vozilom na beogradski aerodrom, te negde morate ostaviti svog „ljubimca“. Uvek možete „smestiti“ svoj automobil ili drugo vozilo na parking u okviru zgrade aerodroma u Surčinu. Međutim, to danas, naprosto, nije dovoljno rešenje. Razlog leži u tome što klasičan parking prostor u okviru aerodroma „Nikola Tesla“ ne ispunjava više zahteve i želje mnogih vlasnika automobila.

Zato se ovde nameće pitanje – na koji način odabrati pravi parking kod beogradskog aerodroma? Takav privatni parking mora ispunjavati više kriterijuma.

Kako izabrati parking kod aerodroma Beograd? Mora imati sigurno parking mesto i biti blizu

Planiranje i organizovanje svakog putovanja, a naročito putovanja na aerodrom, ume biti veoma stresno iskustvo. Jedna od najvećih briga svih vozača jeste da ne zakasne na željeni avionski let. Jer, tu je dovoljno samo jedna greška da se napravi, kako bi vam odmor ili poslovno putovanje avionom bili upropašćeni. Niko ne želi da mu se ovakve ili slične situacije dogode. Zato, prvi kriterijum prilikom odabira parkinga na aerodromu Beograd jeste da bude na minimalnoj udaljenosti od zgrade ovog aerodroma.

Drugim rečima, sa ovog najbližeg parkinga mora se stići za svega nekoliko minuta do aerodroma, bez bilo kakvog dodatnog gubljenja vremena. Jedino na taj način osiguraćete tačan dolazak na aerodrom. Međutim, parking kod aerodroma „Nikola Tesla“ mora imati i sigurno parking mesto, odnosno mogućnost da svako u bilo kom trenutku pronađe svoj kutak za svog četvorotočkaša.

Ova opcija je jedino moguća i dostupna putem usluge rezervacije parking mesta. Kada unapred bukirate parking prostor za svog četvorotočkaša, znajte da vam je to mesto u potpunosti zagarantovano.

Vrhunski parking kod beogradskog aerodroma mora biti bezbedan i ekonomičan

Kada se postavi pitanje „kako izabrati parking kod aerodroma Beograd„, uvek na umu treba imati i stvar koja najviše brine vlasnike vozila. Govorimo, naravno, o bezbednosti ovih četvorotočkaša. Bez maksimalne i vrhunske bezbednosti svih vozila na parkingu, sve ostale pogodnosti padaju u drugi plan.

Zato, najbolji parking blizu aerodroma u Beogradu mora biti snabdeven sa mnogo sigurnosnih i kvalitetnih HD kamera koje u svakom trenutku prate dešavanja sa vašim autom. Takođe, parking mora biti ograđen čvrstom i neprobojnom ogradom, što znači da pristup mogu imati samo vlasnici vozila i druga ovlašćena lica.

Ruku pod ruku sa bezbednošću vozila, dolazi i pitanje ekonomičnosti ovakvog parkinga. Jedno je sigurno. Ako izaberete što bezbedniji parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“, znajte da ćete time napraviti i značajnu novčanu uštedu. To je zato što opasnost, odnosno rizik od oštećenja vozila ili drugih malverzacija praktično ne postoji. Drugim rečima, nećete morati da snosite dodatne i nepotrebne troškove popravke ili servisa vozila.

Svim vozilima treba na ovom parkingu treba biti omogućen nesmetan pristup

Iako najbrojniji u saobraćaju, nisu automobili jedina vozila koja traže svoje mesto na parkingu aerodrom Beograd. Stoga, pri razmatranju pitanja „kako izabrati parking kod aerodroma Beograd„, treba imati u vidu da parking treba biti dostupan svim tipovima i kategorijama vozila.

To znači da se ovde mogu parkirati mala vozila, minibusevi, SUV vozila, službena vozila, ali i luksuzna vozila. Pored njih, parking mora biti dostupan i putničkim kombijima, minivan vozilima, pa čak i motorima. Dakle, parking mora obuhvatiti veoma širok spektar vozila, što nije jednostavan zadatak.

Kao što vidimo, postoji mnogo faktora od kojih zavisi izbor (pravog) parkinga kod aerodroma Beograd. Ukoliko i dalje imate nedoumicu gde da parkirate svog ljubimca na četiri točka, pravo rešenje za vas jeste Airport Parking. Naš parking raspolaže sa više od 500 mesta i udaljen je svega 300 metara od zgrade beogradskog aerodroma. To znači da u najkraćem roku stižete na let, bez mogućnosti kašnjenja.

Možete biti sigurni da će vaše vozilo biti maksimalno zaštićeno kod nas, jer se na našem parkingu nalazi najkvalitetniji sigurnosni video nadzor sa izuzetno mnogo kamera. Pružamo vam i neverovatnu uslugu online rezervacije parking mesta. Vršimo i kompletno pranje vozila – spolja i iznutra – i to po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Naše ljubazno i stručno osoblje spremno je da vas dočeka u bilo koje doba dana i noći. Budite slobodni da svoje vozilo parkirate baš kod nas i uverite u profesionalizam usluge iz prve ruke.

3 Comments

Leave a Reply