Skip to main content

Parking minivan vozila kod aerodroma Beograd je savršeno rešenje za sve one koji avionom odlaze na grupno putovanje.

Sezona letnjih odmora i dalje traje. Ovo je period kada roditelji sa decom, grupa prijatelja ili slično, odlaze u egzotične predele na zasluženi predah od radnih obaveza. Jedno od najboljih vozila za porodična ili bilo koja druga kolektivna putovanja svakako je minivan vozilo. Međutim, ako putujete na beogradski aerodrom, moraćete svoj minivan da parkirate na adekvatno mesto kako biste svoj dalji put nastavili avionom.

Tada se nameće pitanje – gde parkirati vozilo? Odnosno, na koji parking treba smestiti minivan, a istovremeno imati garanciju da će sve vreme biti bezbedan i siguran? Naravno, za sve ove dileme postoji rešenje. Parking na aerodromu Beograd omogućiće vam ove, ali i brojne druge benefite i to po najpristupačnijim cenama u zemlji.

Minivanvozila imaju mnogostruke prednosti

Pre svega, treba istaći da su minivan vozila poslednjih godina sve popularniji vid prevoza, kako u Srbiji, tako i u svetu. To je zbog toga što upravo ovi četvorotočkaši imaju brojne prednosti u odnosu na druge kategorije vozila. Sam njihov naziv je kovanica od dve engleske reči – „mini“ i „van„, što u prevodu znači „mali kombi„. Dakle, to su vozila manja od regularnih kombija, ali veća od standardnih automobila.

parking minivan vozila kod aerodroma Beograd Airport Parking 2

Kao što smo već istakli, oni su idealni za porodična putovanja ili, pak, neke mini ekskurzije. To dalje znači da su ova vozila veoma prostorna, praktična i udobna, budući da veći broj putnika može stati u njih. U najvećem broju slučajeva ima mesta za najmanje pet, a najviše osam putnika. Uglavnom imaju čak tri reda sedišta, a pored toga poseduju i veliki prtljažnik, tako da su svi elementi za idilično putovanje sa porodicom obezbeđeni.

Parking minivan vozila kod aerodroma Beograd je najbezbednija opcija

Međutim, upravo zbog svojih dimenzija i gabarita, minivan vozila predstavljaju potencijalnu metu lopova. S obzirom na to da ova vozila uglavnom koriste porodice sa decom, mnogi pretpostavljaju da se u njima nalaze dragocenosti i druge vredne stvari. Njihova bezbednost je naročito ugrožena pri dugoročnom parkingu ovih vozila na aerodromu. Upravo u tome se sastoji sličnost minivan vozila sa SUV vozilima ili sa putničkim kombijima.

Zato, pre parkiranja, iz minivana treba izvaditi sve stvari koje su vam potrebne, kao i druge vrednije stvari. Ali, da se ne biste opterećivali da li će se vašem „mezimcu“ nešto dogoditi, parking minivan vozila kod aerodroma Beograd je najsigurnija opcija za njega. To je zbog toga što parking aerodrom Beograd omogućuje vrhunsku dvadesetčetvoročasovnu bezbednost, kako u mehaničkom, tako i u digitalnom smislu. Ceo parking je ograđen sigurnosnom ogradom, a zarad dopunske bezbednosti sve vreme prisutan je i čuvar.

parking minivan vozila kod aerodroma Beograd Airport Parking 3

S druge strane, parking poseduje veliki broj sigurnosnih kamera, koje u svakom trenutku prate zbivanja sa svim vozilima na njemu.

Privatni parking vam omogućuje dolazak na aerodrom tačno na vreme

Kada putujete na aerodrom, morate veoma dobro organizovati i isplanirati svoje vreme. Tu mesta za omaške nema. Dovoljna je jedna greška ili pogrešan potez koji za posledicu može imati vaše kašnjenje na let. Svakako ne želite da vam zbog toga propadne odmor ili putovanje iz snova. Stoga, prilikom odabira parkinga gde ćete smestiti svoje vozilo, dok se nalazite na avio putovanju, treba napraviti mudar izbor.

Parking minivan vozila kod aerodroma Beograd omogućuje vam da uvek budete tačni, odnosno da na vreme stignete na željeni let. To je zbog toga što se parking kod aerodroma „Nikola Tesla“, nalazi u njegovoj neposrednoj blizini. Upravo ova karakteristika ga čini parkingom koji se nalazi na najmanjoj udaljenosti od beogradskog aerodroma. S druge strane, da biste vi bili psihički mirni, na ovom parkingu uvek možete, putem interneta, izvršiti rezervaciju svog mesta. Ova usluga će vam omogućiti da uvek nađete sigurno parking mesto, što znači da ne postoji mogućnost da propustite let.

Airport Parking – Najbolje rešenje za parking minivan vozila kod aerodroma Beograd

Kao što vidimo, parking minivan vozila kod aerodroma Beograd pruža vam neviđeno mnogo prednosti. Zato, ako imate bilo koje nedoumice ili dvoumljenja u vezi sa parkiranjem ovih vozila, rešenje se nalazi pred vama. Najpouzdaniji parking blizu beogradskog aerodroma, sa najpovoljnijim cenama u zemlji za svačiji novčanik, svakako je Airport Parking. Budite sigurni da ćete na ovom privatnom parkingu uštedeti i vreme i novac.

parking minivan vozila kod aerodroma Beograd Airport Parking 4

Naš parking raspolaže sa više od 500 parking mesta, tako da ćete uvek naći i kutak za svog četvorotočkaša. Takođe, udaljeni smo svega 300 metara od zgrade beogradskog aerodroma, tako da u najkraćem roku sigurno stižete na aerodrom. Ceo parking snabdeven je najkvalitetnijim HQ video nadzorom. On vam omogućuje da se, dok se nalazite na avio putovanju, putem računara ili mobilnog uređaja, uključite u live prenos.

Nudimo vam i neverovatnu uslugu online rezervacije parking mesta, kao i uslugu kompletnog pranja vozila – spolja i iznutra. Za rezervacije duže od 15 dana, pranje vozila je u potpunosti besplatno. Kontaktirajte nas odmah i budite slobodni da nam poverite svoje vozilo. Neka vaše putovanje bude prava avantura, dok ćemo mi sve vreme voditi računa o vašem „ljubimcu“.

One Comment

Leave a Reply