Skip to main content

Parking aerodrom Beograd omogućiće vam povoljnije i mnogo bolje (i veće) prednosti u odnosu na bilo koji drugi parking ove vrste.

Svi ljubitelji drumske vožnje svesni su da je automobilska industrija u naglom procvatu. Zbog mnogostrukih društvenih potreba, proizvodnja automobila i drugih vozila beleži konstantan rast. Samim tim, stare saobraćajnice se renoviranju i modernizuju, dok se istovremeno nove izgrađuju. Potpuno isti princip važi i za parkinge. Ovo posebno dolazi do izražaja kada vozilo treba pripremiti za dugoročni parking, kada ste odsutni zbog avionskog putovanja. Da ne biste imali dilemu kome da poverite vozilo tokom avionskog leta, jedino pravo rešenje je parking aerodrom Beograd.

Pored drumskog, i vazdušni saobraćaj nikada nije bio razvijeniji nego što je to danas. Najveća briga vlasnika automobila jeste – gde u tom slučaju ostaviti, odnosno parkirati vozilo, a da mu se ništa loše ne desi? Koje je najisplativije, ali i najkvalitetnije i najpouzdanije rešenje za vozilo tokom avionskog proputovanja? Više ne morate da brinete i da mučite sebe ovim pitanjima. Parking na aerodromu Beograd pružiće vam neograničeno mnogo povoljnosti, da ćete uvek iznova parkirati svog „mezimca“ na ovom parkingu.

Parking na aerodromu Beograd u potpunosti štiti vaše vozilo

Bezbednost u saobraćaju uvek je bila i biće prioritet. Ovo pravilo odnosi se i na parkinge, naročito ako svoje vozilo parkirate na duži period. Sigurno vam se makar jednom dogodilo da vam, u ovom poslednjem slučaju, neko ošteti ili izgrebe vozilo zbog nedovoljne sigurnosti parkinga. Vaš izbor može biti klasični javni parking prostor na beogradskom aerodromu, ali znajte da vam je vozilo tada u potpunosti nebezbedno. Opasnost vreba ne samo od nepovoljnih vremenskih prilika (sneg, kiša, grad, vetar…), već i od potencijalnih lopova.

Budite sigurni da parking aerodrom Beograd kompletno i bez ikakvih poteškoća uspešno eliminiše sve ove probleme. Spoj mehaničke i savremene, digitalne bezbednosti, privatni parking na aerodromu Beogradu čini jednim od najpopularnijih u Srbiji. Pre svega, ceo parking ograđen je čvrstom sigurnosnom ogradom, tako da pristup imaju samo ovlašćena lica. S druge strane, na parkingu se nalazi ogroman broj sigurnosnih kamera, tako da je najmoderniji video nadzor prisutan 24/7. Dopunsku i dodatnu bezbednost garantuje i čuvar na parkingu, koji brine o sigurnosti svih vozila ponaosob.

Uz parking aerodrom Beograd, tačan dolazak na let vam je zagarantovan

Kada putujete do aerodroma, mogu vas zadesiti prilično negativne okolnosti na koje verovatno većina ljudi ne računa. Pre svega, to može biti „zakrčenje“, odnosno gužva u saobraćaju. Čak i ako stignete na vreme do zgrade beogradskog aerodroma, možete naići na jednu potpuno drugu „nevolju“. Naime, nemali je broj slučajeva kada ne možete da nađete svoje parking mesto zbog popunjenosti svih mesta. Tada se može olako dogoditi da zakasnite na let. Zbog čega vam ceo odmor ili idealna poslovna šansa može propasti.

Međutim, uz parking aerodrom Beograd siguran i tačan dolazak na let vam je uvek zagarantovan. Naime, parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ omogućuje vam uslugu rezervacije parking mesta. Pomoću ove opcije, vi, u skladu sa zakazanim vremenom leta aviona, unapred rezervišete parking mesto i time sigurno obezbeđujete „smeštaj“ za vašeg četvorotočkaša. Dovoljno je da izdvojite nekoliko minuta da popunite jednostavan formular putem interneta i možete da budete mirni. Na taj način osiguraćete da apsolutno nikada ne zakasnite na svoj let, što je, zapravo, i najvažnija stavka avionskog putovanja.

Upravo iz ovog, ali i mnogih drugih razloga, parking blizu aerodroma u Beograd je bolje rešenje od regularnog  javnog parkinga.

Mesta na ovom parkingu ima za bilo koje vozilo

Postoje brojni parkinzi koji dozvoljavaju parkiranje samo određenim tipovima vozila. U najvećem broju slučajeva pristup ovakvim parkinzima dopušten je samo automobilima i vozilima manjih dimenzija. Sa ovim problemom posebno se susreću vlasnici teških vozila kada ovaj četvorotočkaš treba parkirati kod aerodroma. Međutim, na uslužnom parkingu kod aerodroma Beograd možete, bez ikakvih problema, parkirati gotovo bilo koje vozilo, ne samo automobile. I to bez obzira na njihovu kubikažu i veličinu.

Ukoliko idete na kolektivno, odnosno grupno putovanje, na ovom parkingu možete, uz puno poverenje, ostaviti svoj minibus. Zbog svojih dimenzija i većeg broja putnika, ovakva vozila uvek predstavljaju metu latentnog obijanja. Ali, ova stvar se nikada ne može dogoditi na parkingu aerodrom Beograd. Istva stvar važi i kada putujete do aerodroma putničkim kombijem, te ga slobodno možete smestiti na ovom parkingu. Takođe, bez razmišljanja ovde možete parkirati i druga, krupnija vozila, poput džipova i SUV vozila. Štaviše, ovaj parking nije „rezervisan“ samo za četvorotočkaše, već na njemu postoji i poseban prostor za motore.

Kako izabrati najbolji parking aerodrom Beograd? Rešenje je – Airport Parking!

Kao što možemo zaključiti, parking aerodrom Beograd pruža vam neslućeno mnogo pozitivnih mogućnosti za vaše vozilo. Čak, i mnogo više od toga. Stoga, ako se pitate „šta da radim sa vozilom ako putujem sa aerodroma Nikola Tesla“, tih nedoumica više ne morate imati. Jedino pravo rešenje za vas, ali i vašeg četvorotočkaša je Airport Parking! Na našem parkingu nalazi se više od 500 parking mesta, što znači da sigurno nalazite „kutak“ za vaše vozilo.

Naš parking sa razlogom nosi reputaciju najbližeg parkinga kod aerodroma Beograd, jer smo udaljeni svega 300 metara od zgrade beogradskog aerodroma. Sva vozila kod nas su maksimalno osigurana i bezbedna, zbog najkvalitetnijeg video nadzora. Pomoću njega vi možete bilo kada da se uključite u live prenos i proverite da li se vozilo nalazi tačno na onom mestu gde ste ga i ostavili. Pružamo vam i neverovatnu uslugu online rezervacije parking mesta, tako da je vaš dolazak na vreme na aerodrom zagarantovan.

Pored toga, omogućićemo da vas vozilo sačeka u boljem izdanju od onog u kome ste ga ostavili. To činimo putem usluge kompletnog pranja vozila, kako spolja, tako i iznutra. Za rezervacije parkinga koji je duži od 15 dana, pranje je u potpunosti bespatno. Budite slobodni da nam poverite svoje vozilo. Spoj kvalitetne usluge, vrhunskog profesionalizma i najpristupačnijih cena – to je Airport Parking.