Skip to main content

Parking blizu aerodroma Beograd sa čuvarom omogućiće da vaše vozilo, dok se nalazite na avionskom proputovanju, ostane netaknuto.

Od kada su automobili i druga vozila počeli masovne da se proizvode i upotrebljavaju, njihova bezbednost je bila prva na listi prioriteta za vlasnike četvorotočkaša. Vozila, s jedne strane, predstavljaju veoma lak plen za mnoge lopove. S druge strane, svi četvorotočkaši su, nažalost, podobni za mnogobrojna spoljašnja i mehanička oštećenja. Zato vozila treba, u što je moguće većoj meri, osigurati kako do ovih neželjenih posledica ne bi došlo. One naročito dolazi do izražaja kada je vozilo parkirano ili kada putujete avionom nekuda, te svoje vozilo morate „smestiti“ na sigurno mesto.

U velikom broju segmenata, a naročito u bezbednosnom, parking blizu aerodroma Beograd predstavlja bolje rešenje od klasičnog javnog parkinga. Mnogi vlasnici vozila pre samog avionskog putovanja učine sve što je u njihovoj moći da obezbede automobil. Stavljanje lavlje kandže, izmeštanje dragocenosti, uključivanje alarma i slično. Međutim, sve to nije garant da će vaše vozilo ostati netaknuto. U najgorem mogućem scenariju, može se desiti da uopšte i ne zateknete vozilo kada sletite na aerodrom i vratite se sa puta. Iz tog, ali i brojnih drugih razloga, treba izabrati privatni parking na aerodromu Beograd koji, sa uslugom čuvara, omogućuje maksimalnu bezbednost vozila.

Parking blizu aerodroma Beograd sa čuvarom – Vaše vozilo je u sigurnim rukama

Čuvari ili portiri danas predstavljaju neminovnost na većini parkinga. Iako su mehanizacija i kompjuterizacija u oblasti bezbednosti dosegli najviše nivoe, ljudsko oko i prirodni refleksi su, ipak, nezamenljivi. Jednostavno, čuvari imaju ključnu ulogu u prevenciji i identifikaciji potencijalnih pretnji po vaše vozilo. Samo prisustvo stražara ili čuvara na parkingu na aerodrom Beograd nateraće latentne lopove da razmisle dva puta ako pomisle da obiju vaš automobil.

parking blizu aerodroma Beograd sa čuvarom Airport Parking 2

Fizičko obezbeđenje na parkingu u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ prisutno je 24 sata. Čuvari sve vreme nadgledaju, i kontrološu situaciju u vezi sa vašem vozilom, prateći da li se odvijaju neke sumnjive aktivnosti. Tako da, dok se nalazite na željenom putu, ni u jednom momentu ne morate da brinete. Ukoliko portiri primete neke sumnjive radnje na parkingu, istog momenta će reagovati. Štaviše, u takvim trenucima čuvari mogu alarmirati, ali i sarađivati sa nadležnim organima javnog reda i mira. Na taj način će potencijalne kriminalne aktivnosti u „korenu“ biti presečene.

Prema tome, vaš četvorotočkaš će u svakom trenutku, sa čuvarom na parkingu, biti u sigurnim rukama.

Mehanička i digitalna bezbednost radi dodatne sigurnosti za vašeg „ljubimca“

Koliko god da parking blizu aerodroma Beograd sa čuvarom omogućava vrhunsku sigurnost vašem vozilu, za bolji kvalitet bezbednosti potrebno je taj efekat pojačati. Jednostavno, neophodno je mogućnost za nastanak bilo kakvih nepravilnosti svesti na najmanji mogući nivo. Naime, digitalno doba, u kojem živimo, donelo je najsavremenije metode praćenja stvari i lociranja ljudi i pojava. Ovaj veoma važan aspekt digitalizacije odrazio se i na sferu bezbednosti.

U tom smislu, parking kod beogradskog aerodroma snabedeven je sa velikim brojem sigurnosnih kamera koje pomno, 24/7, prate zbivanja sa vašim vozilom. Štaviše, u ovom video nadzoru vašeg vozila možete i vi sami učestvovati dok se nalazite na svom putovanju. Naime, putem računara ili mobilne aplikacije, možete se uključiti u live prenos i na taj način proveriti da li se vozilo nalazi tačno na onom mestu gde ste ga i parkirali. Tako da sve vreme možete biti bezbrižni, jer će vaš četvorotočkaš biti sve vreme baš u onom stanju u kome ste ga i ostavili.

Pored ovog savremenog vida bezbednosti, predviđena je i dopunska, klasična, odnosno mehanička vrsta sigurnosti. Naime, ceo parking je ograđen sigurnosnom ogradom kako niko ne bi mogao da ugrozi bezbednost vašeg „ljubimca“.

Najbezbedniji parking za vaše vozilo – Airport Parking

Kao što vidimo, parking blizu aerodroma Beograd sa čuvarom jeste ubedljivo najbezbednije rešenje za vaše vozilo. Donosi vam brojne prednosti, a vašu brigu za vozilom stavlja u „drugi plan“.  Jer je upravo u prioritetnom opisu njegovog posla da vaš četvorotočkaš ostane netaknut i siguran sve vreme. Ukoliko želite maksimalnu i vrhunsku bezbednost za svoj automobil ili drugo vozilo, onda je Airport Parking – Parking na aerodromu Beograd jedino pravo rešenje za vas!

Naš otkriveni parking raspolaže sa više od 500 parking mesta, tako da uvek kod nas možete pronaći mesto za svoje vozilo. Nalazimo se na svega 300 metara od zgrade beogradskog aerodroma, tako da ne postoji mogućnost da zakasnite na svoj let. Pored čuvara, odnosno portira, sigurnosne ograde i visokokvalitetnog video nadzora, nudimo vam i brojne druge usluge za vaše vozilo. Pre svega, možete izvršiti i rezervaciju parking mesta kako nikako ne biste propustili svoj let. Vršimo i uslugu kompletnog pranja vozilaspolja i iznutra, tako da vas vozilo sačeka u boljem izdanju od onog u kome ste ga ostavili.

Pored automobila, kod nas možete parkirati i SUV vozila, putničke kombije, minibuseve, ali i motore. Tim vrhunskih profesionalaca sve vreme će brinuti o vašem vozilu. Takođe, spremni smo da vas dočekamo u bilo koje doba dana i noći tokom cele godine. Budite slobodni da nam poverite svoje vozilo, a mi ćemo se starati o njemu kao da je naše!