Skip to main content

Parking korporativnih vozila kod aerodroma Beograd omogućiće celoj kompaniji brojne prednosti u slučaju putovanja iz poslovnih razloga.

Svedoci smo činjenice da su danas, više nego ikada, u upotrebi službena, odnosno poslovna vozila. Gotovo svakodnevno ih možemo videti u saobraćaju. Razlog je jednostavan – poslovna vozila kompanijama omogućuju brzo, lako i efikasno završavanje poslovnih zadataka. S druge strane, mnoge kompanije shvatile su koliku važnost marketing ima prilikom brendiranja firme. Stoga je sve popularniji trend, kako u svetu, tako i kod nas, da se od voznog parka preduzeća napravi tzv. pokretna reklama.

U tom smislu korporativna vozila igraju značajnu ulogu kao vid reklamiranja firme u bilo koje doba dana i noći. Međutim, službena vozila se sve više koriste i kao prevozno sredstvo do aerodroma, u slučaju poslovnih sastanaka van zemlje. Bilo da firminim vozilom upravlja zaposleni, direktor ili, pak, sam vlasnik, veoma je važno pronaći adekvatno parking mesto. Iz tog razloga treba izabrati privatni parking na beogradskom aerodromu koji će vam pružiti sve povoljnosti za poslovni automobil.

Prethodna kontrola – Izvršite proveru i servis vozila pre parkiranja

Ne zanima me ova rupa na putu, ionako auto koji vozim nije moj.“ Rečenica koju ne bi trebalo da izgovarate, niti pomišljate. Bilo da vozite sopstveno ili službeno vozilo, neophodno je da u oba slučaja vodite računa o održavanju četvorotočkaša. Mnogi često greše tako što se bez preterane brige ophode prema službenom vozilu. Tada neretko dolazi do nekog oštećenja. Pored toga što ćete u takvoj situaciji (verovatno) platiti troškove popravke u slučaju kvara, možete biti i disciplinski kažnjeni. U najgorem slučaju, možete ostati i bez radnog mesta.

parking korporativnih vozila kod aerodroma Beograd Airport Parking 2

Priprema vozila za parking je bitan element njegove ispravnosti. Zato, kada je u pitanju parking korporativnih vozila kod aerodroma Beograd, potrebno je prethodno izvršiti mini servis, odnosno kontrolu vozila. Proverite sve funkcije vozila pre parkiranja, a naročito obratite pažnju na motor. Ne bi škodilo ni da izvršite merenje kompresije. Na taj način osiguraćete se da je službeno vozilo bilo u celosti ispravno i funkcionalno pre parkiranja. S druge strane, predupredićete sve eventualne mogućnosti nesuglasica sa vašim poslodavcem.

Parking korporativnih vozila kod aerodroma Beograd – Pronađite bezbedno parking mesto

Nakon što završite sa pripremanjem poslovnog vozila za parking, drugi logičan korak jeste pronalazak pravog i bezbednog parking mesta. Firmino vozilo svakako možete parkirati na klasičnom parking prostoru kod zgrade beogradskog aerodroma, ali to, naprosto, više nije dovoljno rešenje. Niko vam ne garantuje da će vas kompanijsko vozilo, kada se vratite sa puta, sačekati u stanju u kojem ste ga ostavili. U još goroj situaciji – može se dogoditi da ga uopšte i ne zateknete.

Zato je važno pronaći sigurno mesto za korporativno vozilo. Jedan od ključnih razloga zbog čega je parking blizu aerodroma u Beogradu bolja solucija od regularnog javnog parkinga jeste bezbednost četvorotočkaša. Naime, parking na aerodromu Beograd snabdeven je sa mnogo sigurnosnih kamera koji u svakom trenutku i iz svakog ugla prate zbivanja sa vozilom. Ovaj video nadzor vam omogućava da bilo koje doba dana i noći, putem računara ili mobilne aplikacije, pristupite live prenosu. Na taj način možete proveriti da li je službeno vozilo tačno na onom mestu gde ste ga i parkirali.

Zarad dodatne bezbednosti, ceo parking ograđen je sigurnosnom ogradom. Takođe, predviđena je i usluga dodatnog fizičkog obezbeđenja u vidu portira.

Poslovni partneri cene tačnost – Rezervišite parking da biste stigli u pravo vreme na let

U svetu biznisa preciznost i tačnost smatraju se nekim od najvećih poslovnih vrlina. Od poštovanja ugovorenih obaveza i njihovog pravovremenog ispunjavanja zavisi ne samo vaš, već i ugled cele kompanije. Ako, primera radi, zakasnite na poslovni sastanak ili ne uradite dogovorenu stvar u dogovoreno vreme, to vas može i te kako koštati. Ovo naročito dolazi do izražaja ukoliko zaključujete posao sa inostranim klijentima. Posebno ako avionom morate da putujete na poslovni sastanak i ne postoji mogućnost „praznog hoda“.

parking korporativnih vozila kod aerodroma Beograd Airport Parking 3

Firma će vam svakako platiti let, ali dolazak na aerodrom u tačno vreme polaska aviona zavisi isključivo od vas. Stoga je bitno da nikako ne zakasnite na taj let. Zato je parking korporativnih vozila kod aerodroma Beograd idealno rešenje za službeno putovanje, jer vam nudi mogućnost rezervacije parkinga. Na taj način ne postoji šansa da propustite let. Sve što je potrebno jeste da popunite jednostavan online formular odgovarajućim podacima  i „rešili ste se“ ove brige.

Najbolje mesto za parking korporativnih vozila kod aerodroma Beograd – Airport Parking

Dakle, možemo zaključiti, parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ nudi brojne prednosti za slučaj parkiranja kompanijskih vozila. Ne samo što će službeno vozilo biti bezbedno i osigurano, već ga firmi možete vratiti u još boljem stanju. To je zbog toga što imate opciju da izaberete uslugu kompletnog pranja vozila. Imajući u vidu sve navedeno, nećete pogrešiti ukoliko poslovno vozilo smestite na parking na aerodromu BeogradAirport Parking.

Naš otkriveni parking raspolaže sa više od 500 parking mesta, a udaljeni smo svega 300 metara od zgrade beogradskog aerodroma. Bezbednost vozila je naš prioritet i obaveza, tako da je ceo parking snabdeven sa najkvalitetnijim video nadzorom.  Kao što smo već napomenuli, kod nas postoji mogućnost pranja vozila, kako iznutra, tako i spolja. Štaviše, za rezervacije koje su duže od 15 dana, pranje je u potpunosti besplatno! Kod nas možete parkirati ne samo privatne i službene automobile, već i minibuseve, SUV vozila, ali i motore.

Tim profesionalaca iz Airport Parkinga spreman je da vas dočeka u bilo koje doba dana i noći. S druge strane, naš vozač može doći po vaše vozilo na aerodrom, a ista procedura predviđena je i u slučaju vašeg povratka sa putovanja. Otvoreni smo 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Posetite nas ili nas kontaktirajte i uverite u vrhunski profesionalizam i kvalitet naših usluga po najpovoljnijim cenama.

One Comment

Leave a Reply