Skip to main content

Kašnjenje na let je nešto što niko od nas ne želi da doživi. Adrenalin raste, stres je na vrhuncu, a svaka sekunda postaje dragocena. Ovaj ultimativno vodič će vam pokazati šta treba preduzeti u takvim situacijama i kako naš parking blizu terminala aerodroma Nikola Tesla može biti vaš spas.

Ostanite mirni i brzo reagujte

Kada shvatite da kasnite na let, prva stvar koju treba da uradite je da ostanete mirni. Panika može samo pogoršati situaciju. Udahnite duboko, smirite se i razmislite o sledećem koraku.

Proverite vreme ukrcavanja

Iako ste možda zakasnili za početak čekiranja, postoji mogućnost da još uvek imate vremena da se ukrcate. Mnoge avio-kompanije imaju određeni vremenski okvir za ukrcavanje, pa proverite kada tačno zatvaraju vrata.

Kontaktirajte avio-kompaniju

Ako kasnite na let, obavezno kontaktirajte avio-kompaniju. Ponekad mogu biti fleksibilni i omogućiti vam da se ukrcate ili vam ponuditi rešenje u vidu sledećeg leta.

Razmislite o parkiranju

U situacijama kada kasnite, svaka sekunda je dragocena. Upravo zbog toga je važno da izaberete parking na aerodromu koji je blizu terminala. Naš parking je najbliži terminalu aerodroma Nikola Tesla. Ostavljanje vašeg automobila kod nas donosi sledeće prednosti:

  • Brzina: Naš parking je idealno mesto za putnike koji kasne na let. Zbog svoje blizine terminalu, dobićete dodatno vreme koje može biti ključno.
  • Sigurnost: Iako žurite, vaš automobil ostaje u sigurnim rukama. Naš parking je opremljen najsavremenijim sigurnosnim sistemima.
  • Pouzdanost: Naš tim je obučen da razume hitne situacije. Ukoliko kasnite na let, uradiće sve što je moguće da vam pomognu.

Elektronska čekiranja

Ako već niste, koristite aplikaciju avio-kompanije ili njihovu web stranicu za elektronsko čekiranje. To može znatno ubrzati proces ukrcavanja.

Put bez prtljaga

Ako putujete samo s ručnim prtljagom, možete direktno proći na kontrolu bezbednosti i tako uštedeti vreme.

Usluga „Fast Track“

Neki aerodromi nude „Fast Track“ uslugu koja vam omogućava da brže prođete kroz kontrolu bezbednosti. Ako kasnite, ova usluga može biti veoma korisna.

Ukoliko propustite let

Ukoliko ipak propustite let, prva stvar koju treba da uradite je da se obratite avio-kompaniji. Većina avio-kompanija će vam ponuditi mesto na sledećem dostupnom letu. Takođe, informišite se o svojim pravima kao putnik.

Iako je kasnjenje na let izazovna situacija, postoji mnogo koraka koje možete preduzeti kako biste minimizirali posledice a jedan od njih je i gde se nalazi aerodrom parking u Beogradu.

Ključ je u brzom reagovanju i korišćenju svih dostupnih resursa, uključujući naš parking blizu aerodroma Nikola Tesla koji vam može pružiti dragoceno vreme i mir uma u ovakvim situacijama.