Skip to main content

Kada planirate putovanje avionom, jedna od prvih stvari koju treba uzeti u obzir je gde ćete parkirati svoj automobil. Na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu postoje brojne opcije za parkiranje, ali ne svaki parking pruža istu vrednost i udobnost. Naš aerodrom parking izdvaja se među ostalima po mnogim karakteristikama, koje čine vaše putovanje još prijatnijim.

Lokacija: Naš parking je najbliži terminalu

Jedna od glavnih prednosti našeg parkinga na aerodromu Nikola Tesla je njegova izvanredna lokacija. Dok se mnogi drugi parking servisi nalaze na većoj udaljenosti od glavnog terminala, naš parking je najbliži terminalu. Ovo znači manje vremena provedenog hodajući ili čekajući prevoz do terminala. Uz to, olakšava i povratak kući nakon što se vratite sa svog putovanja.

Sigurnost na prvom mestu

Osim blizine terminala, vaš automobil je kod nas siguran i dobro čuvan. Naš parking prostor je osvetljen, pod video nadzorom 24/7 i redovno patroliran, čime garantujemo bezbednost vašeg vozila dok ste na putu.

Fleksibilne tarife i specijalne ponude

Svestan potrebe da pruži najbolju vrednost svojim korisnicima, naš parking nudi različite tarife koje se prilagođavaju različitim potrebama putnika. Bilo da putujete na kratko ili planirate duži boravak van grada, naći ćete opciju koja vam najviše odgovara. Pored toga, redovno nudimo specijalne ponude i popuste za rane rezervacije ili duže periode parkiranja.

Dodatne usluge koje olakšavaju putovanje

Da bi vaše iskustvo bilo što prijatnije, nudimo niz dodatnih usluga. Možete iskoristiti pranje i čišćenje automobila dok ste na putu, tako da se prilikom povratka dočekate čistim i sveže opranim vozilom. Uz to, ukoliko vam zatreba pomoć sa prtljagom ili bilo koja druga informacija, naš osoblje je uvek tu da vam pomogne.

Ekološka svest

Brinemo se o očuvanju prirode. Naš parking prostor je opremljen ekološkim rešenjima, uključujući mesta za parkiranje električnih vozila sa stanicama za punjenje. Težimo tome da smanjimo svoj ekološki otisak i podstičemo naše korisnike da to čine sa nama.

Gde se nalazi aerodrom parking u Beogradu?

Gde se nalazi aerodrom parking u Beogradu je često pitanje ljudi koji se spremaju za svoj let avionom.

Aerodrom Nikola Tesla, najveći i najprometniji aerodrom u Srbiji, nalazi se zapadno od centra Beograda. Specifično, smestio se u opštini Surčin. Tačna geolokacija aerodrom parkinga u Beogradu je prikazana na Google mapi.

Dolazak iz različitih pravaca:

1. Iz centra Beograda:

Najjednostavniji način da stignete do aerodroma iz centra Beograda je da pratite put A1, koji direktno vodi do aerodroma. Vožnja traje oko 20 minuta, ali može biti duža u špicu ili tokom saobraćajnih gužvi.

2. Iz Novog Beograda:

Pratite bulevar Milutina Milankovića i spojite se na auto-put E75 prema jugu. Nakon kratke vožnje, pratite putokaze za Aerodrom Nikola Tesla i skrenite desno na Surčinsku ulicu.

3. Iz Pančeva:

Najbrži put vodi preko Pančevačkog mosta prema Beogradu. Nakon što pređete most, nastavite na Bulevar despota Stefana, a zatim pratite putokaze za auto-put E75 prema jugu. Nakon nekoliko kilometara skrenite prema aerodromu.

4. Iz pravca Šapca i Obrenovca:

Putnici koji dolaze iz pravca zapadne Srbije mogu pratiti državni put 22 prema Beogradu. Nakon što dođete do Obrenovca, pratite putokaze za Aerodrom Nikola Tesla.

5. Iz pravca Niša i jugoistočne Srbije:

Ako dolazite iz pravca Niša ili bilo kog grada jugoistočne Srbije, jednostavno pratite auto-put E75 prema Beogradu. Kada stignete u blizinu Beograda, pratite putokaze koji vas upućuju direktno ka aerodromu.

Napomene za putnike:

  • Uvek je preporučljivo da putnicima ostave dodatno vreme za put do aerodroma, naročito tokom saobraćajnih gužvi ili praznika.
  • Ukoliko ne putujete autom, postoji i gradski prevoz koji povezuje Beograd sa aerodromom, kao što je autobuska linija 72.

Aerodrom Nikola Tesla je glavna vazdušna kapija Srbije i veoma je pristupačan iz svih delova zemlje. Bez obzira odakle dolazite, putokazi su jasni i dobro postavljeni, što olakšava dolazak na aerodrom.

Zaključak

Parkiranje na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu može biti jednostavno i bez stresa kada znate gde da ostavite svoj automobil. Sa svojom izvanrednom lokacijom, visokim standardima bezbednosti, fleksibilnim tarifama i dodatnim uslugama, naš parking je pravi izbor za svakog putnika.

Putujte s poverenjem znajući da je vaš automobil na sigurnom mestu.