Skip to main content

Često se postavlja pitanje: koje je najsigurnije mesto za sedenje u avionu? Iako niko ne voli da razmišlja o nesrećama, prirodno je da se pitamo kako da se osiguramo i postignemo maksimalan osećaj sigurnosti tokom leta.

Prema istraživanjima koje je sproveo „Time“ magazin, najsigurnija mesta u avionu su ona blizu repa. Analizirajući podatke iz 17 različitih avionskih nesreća, zaključili su da su putnici na zadnjim sedištima imali 40% veću šansu za preživljavanje od onih u prednjem delu aviona.

Koje je najsigurnije mesto za sedenje u avionu?

Naravno, ova statistika ne garantuje sigurnost, ali pruža uvid u odnos statističkih verovatnoća. Neizbežno je da svaki let nosi sa sobom izvestan rizik, ali je važno napomenuti da je letenje jedan od najsigurnijih oblika prevoza. Avio kompanije i regulatorna tela ulažu velike napore da održe taj visoki standard sigurnosti.

Ali, pre nego što se smestite u avion, važno je da sigurno i bez stresa stignete do aerodroma. I tu ulazimo mi, sa parkingom na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

Zašto da brinete o bezbednosti i sigurnosti vašeg vozila dok ste na putovanju, kada vam nudimo sigurno i povoljno parkiranje na aerodromu? Naš parking se nalazi na najbližem mogućem mestu terminalu, čime vam omogućavamo brz i jednostavan prelazak od vozila do check-in šaltera.

Nudimo 24/7 video nadzor i zaštitu, tako da možete putovati sa mirom znajući da je vaše vozilo sigurno. Bez obzira da li putujete na poslovni sastanak, odmor, ili da posetite rodbinu i prijatelje, mi smo tu da vam obezbedimo bezbrižan početak putovanja.

Kada stignete na naš parking, možete se osloboditi svih briga vezanih za svoje vozilo i fokusirati se na uživanje u putovanju. Pored toga, tu su i naše ljubazne usluge kao što su pomoć pri prenosu prtljaga ili pozivanje taksi prevoza ukoliko je potrebno.

Ne zaboravite da planiranje unapred može učiniti veliku razliku u vašem iskustvu putovanja. Preporučujemo da rezervišete svoje mesto na našem parkingu na vreme kako biste se osigurali od mogućih neugodnosti.

Putujte bezbrižno

Na kraju, putovanje avionom je iskustvo koje treba da bude udobno i bezbrižno. Kao što odabir sedišta može doneti dodatnu sigurnost, tako i odabir pravog parkinga može doneti mir. Obezbedite svoje mesto u avionu, ali i na našem parkingu, i učinite svoje putovanje što prijatnijim.

Dozvolite da vaše putovanje počne i završi na pravi način – sa našim parkingom na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, gde je vaša sigurnost i zadovoljstvo naš prioritet.