Skip to main content

Aerodrom parking tokom zime je najsigurnije mesto za vaše vozilo.

Euforija oko novogodišnjih praznika se polako smiruje, te počinje užurbani period zimskih putovanja. Mnogi su sa radošćom dočekali zimu kako bi otputovali na omiljene planine. I dok su jedni rešili da se oprobaju u svim stazama na dužini oko 225 km u La Plagni, u Francuskoj, ljubitelji snouborda radije biraju Mayrhofen u Austrija, a St. Moritz u Švajcarskoj je nezaobilazno skijalište trendsetera.

Međutim, ne raduju se svi zimskoj hladnoći. Beg od vetra, poledice i ledenih pahulja neki će potražiti na sunčanim egzotičnim destinacijama. Bez obzira koju zemlju izaberete provod je zagarantovan, ali se javlja pitanje kako stići do aerodroma Beograd. Najbolje rešenje je dolazak sopstvenim vozilom, koje ćete ostaviti na privatnom parkingu.

Zašto je aerodrom parking tokom zime idealna opcija za svako putovanje?

Kada imate na raspolaganju sopstveni automobil, ne morati da brinete o redu vožnje autobusa, niti o angažovanju taksi usluga. Tokom zimskih meseci gužve u saobraćaju su znatno veće, te je gotovo nemoguće naći na vreme slobodno taksi vozilo. Dok čekanje po hladnoći na bus stajalištu nije nimalo prijatno.

Imajući ovo u vidu vožnja svog vozila do aerodroma je jedina proverena opcija. Ne samo da ćete imati potpuni komfor na putu, već ne postoji opasnost da zakasnite na let, naročito ako ste prethodno obavili online rezervaciju parking mesta.

Aerodrom parking tokom zime čuva vaše vozilo

Parking automobila tokom zime na aerodromu nije nimalo preporučljiv. Ne samo da postoji opasnost da nećete uspeti da pronađete slobodno mesto, već možete doći u situaciju da vas na povratku dočeka auto prekriven nanosima snega. Zato stručnjaci savetuju da umesto službenog izaberete najbliži parking do aerodroma Beograd.

Aerodrom parking tokom zime

Automobil je jedna od najskupljih investicija u životu svakog čoveka, te ne čudi što je briga o njemu uvek na prvom mestu. Da biste mogli u potpunosti da uživate na putovanju prepustite svog ljubimca sigurnim rukama profesionalaca.

Stručno osoblje vodi računa o svakom vozilu, pa ne morate brinuti o zamrznutoj bravi, praznom akumulatoru i drugim problemima koji se javljaju na automobilama koji su duži period parkirani tokom zime.

Čitav prostor je ograđen i osvetljen, a video nadzor na parkingu kod aerodroma pokriva svaki njegov deo. Ukoliko želite imate mogućnost u svakom trenutku da sa svog mobilnog telefona proverite vozilo. Pored najsavremenijih nadzornih kamera i dežurnih portira, radi dodatne sigurnosti svako vozilo je tokom boravka na parkingu osigurano, čime je bezbednost podignuta na najviši nivo.

Aerodrom parking tokom zime štedi vaš novac

Ukoliko uporedite cene dnevnog najma u javnim garažama ili troškova kvarova koji se mogu javiti kada auto ostavite parkiran ispred zgrade duži period uvidećete da je parkiranje na privatnom parkingu najpovoljnija opcija.

Ujedno, omogućava vam da prilikom rezervacije sami odaberete željeno mesto, kao i usluge prevoza od i do aerodroma ili preuzimanje vozila na terminalu od strane osoblja parkinga.

Kontaktirajte aerodrom parking Beograd i uverite se sami u kvalitet i pouzdanost naših usluga.