Skip to main content

Parking na aerodromu 2021. godine nikada nije bio jednostavniji i pristupačniji. Parkiranje vozila u blizini aerodroma vam je dostupno 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.

Putovanje bez stresa i brige oko vozila koje ostavljate za sobom je moguće ukoliko svoje prevozno sredstvo poverite nama. Potpuna bezbednost vašeg vozila je prioritet kada ga ostavljate na parkingu i polećete avionom na odabranu destinaciju.

Sigurnost koju vam nudi parking na aerodromu 2021. godine mora biti najvažnija!

Savremeno doba podrazumeva ubrzan tempo života, a za određene ljude i neprestana putovanja avionom na udaljene lokacije zbog poslovnih obaveza. Ukoliko pripadate ovoj grupi ljudi, sigurni smo da vaša priprema za let podrazumeva i traženje povoljne lokacije na kojem možete ostaviti svog četvorotočkaša kojim ste došli do aerodroma Nikola Tesla. Ovo nije jednostavna odluka, s obzirom na to da automobil predstavlja ogromnu investiciju i da se njegova bezbednost mora osigurati.

Parking na aerodromu 2021

Kada birate parking na aerodromu 2021. godine, morate voditi računa o određenim stvarima.

Pre svega, želite da ovaj parking bude dovoljno blizu zgrade aerodroma, kako biste na vreme stigli na svoj let! Aerodrom parking Beograd je najbliži parking aerodromu u našem glavnom gradu. Udaljen je svega tri stotine metara od zgrade aerodroma. Ovo znači da više nikada nećete morati da brinete o tome da li ćete uspeti da prođete sve kontrole i uspešno se ukrcate na avion.

Druga stavka o kojoj je neophodno voditi računa prilikom odabira parkinga na aerodromu jeste ta da taj parking poseduje video nadzor. Ovo je možda i najvažnija stvar prilikom odabira mesta na kojem će vaš automobil ili drugo vozilo provesti određeno vreme. Video nadzor čini da se vi, kao vlasnik vozila, osećate potpuno sigurno i kada niste u njegovoj neposrednoj blizini.

Poslednja stvar kojoj se mora posvetiti posebna pažnja jeste osiguranje vozila. Kada birate parking na aerodromu 2021. godine vodite računa da će vaše vozilo biti osigurano od mogućih oštećenja. Nikada ne pristajte na manje od toga!

Otkriveni parking na aerodromu 2021. godine – Aerodrom parking Beograd

Ukoliko planirate da se na putovanju zadržite duži vremenski period, onda je otkriveni parking savršeno rešenje za vas. Aerodrom parking Beograd nudi vam mogućnost otvorenog parkinga za sva vozila – automobile, dvotočkaše ili čak minibuseve.

Nikada više nećete morati da brinete o pronalasku slobodnog mesta na parkingu za vaše vozilo – naš otvoreni parking raspolaže sa preko 500 parking mesta.

Otkriveni parking u svom sklopu ima i portira, koji je tu da vodi računa o vašem vozilu u svakom trenutku. Ukoliko imate bilo koje pitanje, on vam stoji na raspolaganju.

Pored toga, celokupan parking je pokriven sigurnosnim kamerama koje prate sve što se događa. Na taj način pružena vam je dodatna sigurnost. U bilo kom datom trenutku možete zatražiti snimak ili fotografiju vašeg vozila, kako biste se uverili da je ono i dalje na istom parking mestu na kojem ste ga ostavili. Uz naš Aerodrom parking Beograd vaše vozilo je potpuno bezbedno. Kada se vratite sa putovanja, uvek ćete ga zateći u istom stanju u kojem ste ga i ostavili.

Prednosti i pogodnosti koje vam nudi Aerodrom parking Beograd

Kao što smo već naveli, osnovna pogodnost Aerodrom parkinga Beograd jeste njegova fantastična lokacija. Svega 300 metara udaljen od samog aerodroma, ovo ga čini savršenim za sve koji žure na let. Aerodrom parking Beograd nudi vam još jednu pogodnost – mogućnost dolaska po vas na aerodrom, vašim vozilom. Ovo je zaista odlična pogodnost, jer štedi vaše vreme.

Parking na aerodromu 2021

Naš parking se posebno ističe po povoljnim cenama usluga. Kada rezervišete svoje parking mesto, cena parkinga biće izražena po danima. U ovu cenu takođe spada i prevoz do aerodroma, kao i prevoz od aerodroma do parkinga. Važno je naglasiti da kod nas ne postoje nikakvi sakriveni troškovi – sve je kristalno jasno!

Možda i najbolja pogodnost Aerodrom parkinga Beograd jeste mogućnost online rezervacije mesta. Formular bi trebalo popuniti nekoliko dana unapred, kako bi se osiguralo vaše parking mesto. Informacije koje popunjavate u formularu namenjenje su isključivo za svrhe parkinga.

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju uvek – 24 časa dnevno! Pozovite nas i raspitajte se o svemu što vas interesuje!

Leave a Reply