Skip to main content

Parkiranje na aerodromu Beograd najbolje je rešenje za vaš auto dok ste na putu.

Važna raskrsnica evropskih puteva nalazi se na samo 18 kilometara od Beograda. Zahvaljujući obogaćivanju destinacija i avio kompanija, aerodrom Nikola Tesla već godinama beleži konstantni porast broja putnika.

Međutim, sa rezervacijom željenog leta, javlja se pitanja kako stići do aerodroma Beograd. Iako postoji nekoliko saobraćajnica putnici su u dilemi koji prevoz da izaberu. Posebno stanovnici Srbije koji dolaze iz drugih krajeva.

Mini busevi imaju svoj red vožnje, koji je teško uskladiti sa polascima letova. Odnosno, postoji velika verovatnoća da ćete morati mnogo ranije da stignete na aerodrom ili da rizikujete da zakasnite za čekiranje.

Imajući ovo u vidu sve veći broj putnika se odlučuje za prevoz sopstvenim vozilom. Zbog čega je prilikom planiranja putovanja neophodno pronaći i najpovoljniji parking na aerodromu Beograd.

Zašto je bolje izabrati privatni parking na aerodromu?

Zbog gustine polazaka, parkiranje na aerodromu Beograd koji se nalazi u njegovom sklopu deluje kao nemoguća misija. Nedostatak prostora je glavni nedostatak na koji se putnici žale.

Čak i ako imate sreće da pronađate slobodno parking mesto, neretko je ono prilično udaljeno od ulaza. Zbog čega ćete morati sa koferima i torbama da pređete pešaka put do terminala. Što, složićete se, nije nimalo lako sa takvim teretom. Ne samo da ćete na let stići zadihani i nervozni, već ćete izgubiti dragoceno vreme.

Srećom, postoji parking blizu aerodroma u Beogradu koji će vas osloboditi ovih problema. Preko 500 slobodnih mesta garantuju vam da ćete u svakom trenutku moći da pronađete parking za svoje vozilo.

Koje prednosti donosi parkiranje na aerodromu Beograd?

Pre svega, parkiranje na aerodromu Beograd čuva vaše vozilo. Čitav prostor je obezbeđen sigurnosnom ogradom i dobro je osvetljen. Dok su video nadzor i fizičko obezbeđenje prisutni svih 24 časa, 7 dana u nedelji. Tako da ćete izbeći sve neprijatnosti koje se često dešavaju na javnom parkingu. Odnosno, nećete morati da brinete da li će vaš ljubimac biti obijen ili oštećen tokom odsustva.

Ukoliko, ipak, želite da proverite u kakvom je stanju vaše vozilo, na raspolaganju su vam video snimci i fotografije. Takođe, u svakom trenutku možete konktaktirati dežurno osoblje za dodatnu proveru.

Druga važna prednost kojom se izdvaja privatni aerodrom parking u Beogradu jeste pristupačnost. Čim rezervišete kartu za let možete obaviti i online rezervaciju parking mesta. Na taj način možete iskoristiti povoljnosti u pogledu rane rezervacije, popusta, kao i željenog mesta. Što je posebno značajno kod dugoročnog parkiranja.

Parkiranje na aerodromu Beograd za sve vrste vozila

Parking na aerodromu nema ograničenja. To znači da nije namenjen samo za putnička auta, već na njemu možete ostaviti i motor, SUV vozilo, pa čak i minibus i kombi.

Aerodrom parking Beograd brine za udobnost svojih klijenata. Ukoliko ne želite ili nemate vremena da ostavite vozilo na parkingu, osoblje će to učiniti umesto vas. Dok će vas po sletanju vaš četvorotočkaš čekati na aerodromu da ga preuzmete.

Kontaktirajte nas i uverite se sami zašto smo najbolje ocenjen parking na aerodromu Beograd.

Leave a Reply