Skip to main content

Aerodrom parking u Beogradu je najbolja opcija za čuvanje vašeg vozila dok ste vi na putu.

Svako putovanje avionom podrazumeva donošenje brojnih odluka. Morate, najpre, da isplanirate datum polaska, pronađete let koji vam odgovara, rezervišete hotel, kao i da pronađete osobu od poverenja koja će vam čuvati stan.

Međutim, ne treba zaboraviti još jednu odluku, a to je kako doći do aerodroma. Svakako, najlakši način jeste da to učinite sopstvenim vozilom. U tom slučaju, nećete morati da se pridržavate reda vožnje autobusa koji voze u smeru aerodroma, niti ćete ikoga obavezati da vas vozi.

Ali, da li je parkiranje automobila na aerodromu Beograd sigurno? Da li postoji zaštita automobila kod dugoročnog parkinga? Koje prednosti nudi aerodrom parking u Beogradu? Samo su neka od pitanja koja postavljaju putnici.

Aerodrom parking u Beogradu čuva vaše automobil!

Aerodrom parking u Beogradu je, definitivno, najsigurnije mesto za vaše vozilo. Stručni tim potpuno preuzima odgovornost. Tako da ne morate da brinite da li ćete po povratku zateći oštećen, pa i obijen auto. Samim tim, možete bez stresa da uživate u svom putu.

U cilju zaštite sprovedeno je niz mera. Pre svega, svako vozilo tokom boravka na parkingu je osigurano. Dok je čitav prostor ograđen i osvetljen. Takođe, pokriven je sa više od 200 najsavremenijih nadzornih kamera. A za dodatnu bezbednost tu je i dežurni portir.

Bezbednost na parkingu aerodrom u Beogradu podignuta je na viši nivo. Naime, klijenti imaju mogućnost da se u svakom trenutku preko mobilnog telefona lično uvere u stanje svog automobila.

Aerodrom parking u Beogradu je pristupačan

Kapacitet od preko 500 mesta garantuje da ćete lako pronaći slobodni parking prostor. A po povratku nećete izgubiti vreme tražeći auto, ako ste zaboravili u kom ste ga delu parkirali. Što je značajna prednost u odnosu na parking koji je u okviru samog aerodroma.

Ujedno, aerodrom parking u Beogradu pruža mogućnost online rezervacije, kao i usluge prevoza od i do aerodroma ili preuzimanje vozila od strane profesionalnih šofera na samom terminalu.

Ono po čemu se ovaj parking izdvaja od drugih jeste pogodnost smeštaja svih vrsta vozila, uključujući i motore, minibuseva i SUV vozila. S obzirom na to da su cene, zaista, niže od parkiranja po satu ili dnevnog najma u standardnom garažnom prostoru aerodoroma Nikola Tesla, možemo slobodno da kažemo da ovaj parking kod aerodroma Beograd štedi novac u svakom pogledu.

Pripremite vozilo za dugoročni parking na aerodromu

Iako aerodrom parking u Beogradu poseduje visok stepen zaštite, stručnjaci naglašavaju da je neophodna priprema za višednevni, pa i višenedeljni boravak na parking mestu.

Zato, uklonite sve vredne stvari iz svog automobila. Navigacija, najnoviji model punjača i drugi gedžeti su česti pratioci tokom vožnje. Upravo su oni privlačni lopovima. Nemojte da zaboravite da i dokumentaciju vezanu za registraciju i osiguranje, kao i rezervni ključ sklonite iz auta pre puta.

Ukoliko želite komfornu vožnju do kuće, nakon sletanja, obavezno očistite auto pre nego što ga ostavite na parkingu.

Kvalitet, sigurnost i pouzdanost – pravi su opis za Airport parking. Kontaktirajte sa nama i uverite se sami zašto više hiljada klijenata tvrdi da je ovo najbolji privatni parking u Beogradu.

One Comment

Leave a Reply