Skip to main content

Osiguranje vozila na parkingu aerodrom Beograd je neophodna radnja koja vaš četvorotočkaš čini sigurnim u bilo kom trenutku.

Današnji užurbani tempo i način života gotovo je nemoguće zamisliti bez automobila. Štaviše, moderna automobilska industrija svakog dana čini sve veće napore unapređujući svoju tehnologiju, kako bi vožnja bila udobna, kvalitetna i bezbedna. Nažalost, i pored svih mera upozorenja, svedoci smo da se na putevima Srbije gotovo svakodnevno dešavaju saobraćajni udesi i nesreće. Zato je jedna od mera koja se sprovodi, u cilju smanjenja svih saobraćajnih nezgoda, osiguranje vozila.

Međutim, rizici od nastanka negativnih posledica po vozilo postoje ne samo u aktivnom, već i u tzv. pasivnom (statičnom) saobraćaju. Drugim rečima, vaše vozilo podložno je oštećenjima i kvarovima čak i dok je parkirano. Sigurno vam se nekada dogodilo da vaše vozilo neko makar okrzne dok se nalazi na parkingu, oštetivši farbu ili auto foliju. Ovakvi slučajevi naročito su mogući prilikom dugoročnog parkinga na beogradskom aerodromu.

U ovoj situaciji, svoje vozilo svakako možete ostaviti na javnom parkingu u okviru zgrade beogradskog aerodroma. Ali tada postoji rizik da, kada se vratite sa putovanja, zateknete svoje vozilo u lošijem izdanju od onoga u kojem ste ga ostavili. Ili – da ga ne zateknete uopšte. Stoga, ako putujete avionom, a želite da vaše vozilo, tokom vašeg odsustva, bude maksimalno osigurano od svih rizika, onda svoje vozilo „smestite“ na parkingu na aerodromu Beograd.

Osiguranje vozila na parkingu aerodrom Beograd – Zašto je bitno?

Svaki učesnik u saobraćaju, da bi to postao, mora platiti obaveznu polisu osiguranja od autoodgovornosti. Na ovaj način, vlasnik vozila se osigurava od odgovornosti za štetu koju, upotrebom svog četvoročkaša, nanese trećim licima. Međutim, osiguranje vozila na parkingu aerodrom Beograd vam omogućuje da namirite, odnosno naplatite (eventualnu) štetu koje vaše vozilo pretrpi na ovom parkingu. Onog trenutka kada vi ostavite svoje vozilo na parkingu kod aerodroma „Nikola Tesla“, ono postaje automatski osigurano.

osiguranje vozila na parkingu aerodrom Beograd Airport Parking 2

Zato se ovde sa razlogom postavlja pitanje – šta sve osiguranje vozila na parkingu u blizini beogradskog aerodroma obuhvata? Na prvom mestu, logično, u ovo osiguranje ulazi rizik od nastanka štete (havarije). Ova šteta podrazumeva, s jedne strane, sva oštećenja koja zadese vozilo usled nepovoljnih vremenskih okolnosti (sneg, grad…). S druge strane, ova šteta uključuje i oštećenja koja se dogode zbog kontakata sa drugim vozilima.

Dalje, ovo osiguranje obuhvata i rizik od nestanka vozila, odnosno rizik od bespravnog prisvajanja vozila, krađe i razbojništva. Premda, u daljem tekstu, videćemo da je gotovo nemoguće da se ovakve i slične situacije dogode na parkingu aerodrom Beograd.

Privatni parking na aerodromu Beograd – Vaše vozilo je osigurano, ali i bezbedno

Kao što vidimo, osiguranje vozila na parkingu aerodrom Beograd svakako jeste važan i veliki korak ka sigurnosti četvorotočkaša. I ono obuhvata pravnu sferu zaštite automobila kod dugoročnog parkinga. Ali, i pored toga, vlasnici vozila, sasvim razumljivo, žele da budu maksimalno sigurni da se njihovim „ljubimcima“ ništa neće dogoditi na parkingu. Drugim rečima, potrebno je i faktički, odnosno fizički zaštititi ova vozila od svih potencijalnih neželjenih dejstava.

Zato je veoma bitno da vaše vozilo, pored neophodnog osiguranja, bude i bezbedno u svakom momentu. To se postiže putem digitalne i mehaničke bezbednosti. Naime, uslužni parking kod aerodroma Beograd poseduje veliki broj najkvalitetnijih sigurnosnih kamera. One u svakom trenutku „motre“, odnosno prate sva zbivanja na parkingu i situaciju sa vašim vozilom. Dalje, ceo parking je ograđen čvrstom sigurnosnom ogradom koja rizik od obijanja i provala svodi na minimum. Ovo znači da pristup parkingu imaju samo vlasnici vozila i druga ovlašćena lica.

I na kraju, zarad dopunske bezbednosti svih automobila, na parkingu blizu aerodroma u Beogradu postoji i dvadesetčetvoročasovna usluga čuvara. U slučaju sumnjivih aktivnosti, čuvar će odmah reagovati i obavestiti nadležne organe.

Airport Parking – Uz osiguranje vozila, dobijate i druge povoljnosti za vašeg četvorotočkaša

Možemo zaključiti da je osiguranje vozila na parkingu aerodrom Beograd jako bitan segment u celokupnoj sigurnosti i zaštiti vašeg „ljubimca“. Ukoliko ostavljate svoje vozilo, pre avionskog putovanja, na nekom parkingu, znajte da ćete bez odgovarajućeg osiguranja imati nepotrebne i dodatne troškove. To znači da će vam osiguranje na parkingu kod aerodroma Beograd značajno uštedeti novac. Zato, ako želite maksimalno i vrhunsko osiguranje vozila na parkingu kod beogradskog aerodroma, onda vaš izbor definitivno treba da bude Airport Parking.

Ali, Airport Parking vam, pored osiguranja vozila, nudi i druge veoma povoljne usluge za vašeg četvorotočkaša. Kod nas imate zagarantovan i, po poslednjim standardima, HD video nadzor svih vozila. Putem njega možete se, 24/7, preko mobilnog telefona ili računara, uključiti u live prenos i proveriti da li se vaše vozilo nalazi tačno tamo gde ste ga parkirali. Takođe, pružamo vam mogućnost da unapred bukirate svoje parking mesto i to po najpovoljnijim cenama u gradu. To jednostavno možete učiniti putem online rezervacije parking mesta.

Naš parking raspolaže sa više od 500 parking mesta, tako da kod nas možete pronaći sigurno parking mesto u svakom trenutku. Udaljeni smo svega 300 metara tako da bez ikakvih problema na vreme stižete na svoj avionski let. Parkirajući se na Airport Parkingu, budite sigurni da svoje vozilo ostavljate u sigurne ruke.

4 Comments

Leave a Reply