Skip to main content

Za parking luksuznih vozila na aerodromu Beograd morate naći adekvatno i sigurno mesto.

Posedovanje i vožnja luksuznih automobila danas više nije samo san, već i realnost mnogih ljudi. To je zato što ova vozila pružaju mnogobrojne prednosti u odnosu na regularne, odnosno standardne četvorotočkaše. Poseduju superiornu tehnologiju, udobnost i kvalitet su im drugo ime, bezbednost im je na visokom nivou, a i estetski su mnogo impresivniji i privlačniji. Međutim, koliko god vozaču i putnicima pružali neverovatan komfor, to ne znači da ova vozila nisu „ranjiva“.

Naime, govorimo o situaciji kada su limuzine ili druga luksuzna vozila u statičnom stanju, odnosno kada su parkirani. Zbog svog ekskluziviteta i odavanja utiska raskoši, ova vozila u velikoj meri dolaze „pod udar“ lopova i drugih inkriminisanih radnji. U većini slučajeva, luksuzna vozila se, baš zbog bezbednosti, parkiraju u garažama ili drugim ograđenim prostorima. Ali, to ne mora uvek da bude slučaj. Naročito kada putujete ovim vozilom na beogradski aerodrom.

Zato je parking na aerodromu Beograd jedino pravo mesto za vašeg luksuznog četvorotočkaša. Ovaj uslužni parking će se postarati da se vašem „ljubimcu“ apsolutno ništa ne desi dok se nalazite na avionskom putovanju.

Parking luksuznih vozila na aerodromu Beograd zahteva posebnu pažnju i zaštitu

Izvesno je reći da vlasnici luksuznih automobila ne žele svoje vozilo da ostave na bilo kom mestu kada putuju do beogradskog aerodroma. Ovo je potpuno razumljivo, imajući u vidu novac koji su dali za kupovinu ovih vozila, ali i troškove održavanja i servisiranja istih. Prema tome, luksuzna vozila, gde god su parkirana, zahtevaju posebnu pažnju i bezbednost. Zbog svega navedenog, regularni parking u okviru zgrade beogradskog aerodroma ne ispunjava bezbednosne zahteve mnogih vlasnika luksuznih vozila.

parking luksuznih vozila na aerodromu Beograd Airport Parking 2

Njima (automobilima) potrebna je posebna dugoročna zaštita i sigurnost, kako bi njihovi vlasnici bili sve vreme relaksirani i mirni. Vrhunsku bezbednost svim luksuznim vozila definitivno će obezbediti parking aerodrom Beograd. To je zato što ovaj parking poseduje najsavremeniji video nadzor sa mnogo sigurnosnih kamera. Putem njega možete se u svakom trenutku uključiti u live prenos, preko računara ili mobilnog uređaja, i proveriti da li se vaš „mezimac“ nalazi tačno tamo gde ste ga parkirali.

Kada je u pitanju parking luksuznih vozila na aerodromu Beograd, bezbednost mora, da bi bila maksimalna, pored digitalne, biti i klasična. To znači da je parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ ograđen čvrstom sigurnosnom ogradom, uz dopunsku dvadesetčetvoročasovnu uslugu čuvara.

Privatni parking vam omogućava da luksuzna vozila uvek budu „u stilu“

Pored komfora i udobnosti, stvar koja najbolje ilustruje sav kvalitet luksuznih vozila jeste njihov stil kojim odišu na svakom koraku. Retko kada ćete videti da neko upravlja, recimo, limuzinom koja nije održavana ili koja ima fleke ili prljavštinu. Vlasnici ovih vozila veoma su svesni njihove vrednosti da bi njihovu eleganciju olako zapustili. Štaviše, ova vozila imaju i poseban sjaj i izmamljuju znatiželjne poglede čak i kada su parkirana.

Zato parking luksuznih vozila na aerodromu Beograd garantuje da ona budu u vrhunskom izdanju i očuvana u bilo kom trenutku. To je zato što vam je na parkingu kod aerodroma „Nikola Tesla“ omogućena fenomenalna usluga pranja vozila – kako spolja, tako i iznutra. Iako deluje jednostavno, pranje vozila je mnogo više od običnog čišćenja i uklanjanja prljavštine. Naime, pored estetske funkcije, čišćenje vozila ima i zaštitnu funkciju i omogućava da vaše vozilo uvek bude „u stilu“.

parking luksuznih vozila na aerodromu Beograd Airport Parking 3

Ako se prljavština ne ukloni na vreme, na duži rok ona oštećuje farbu vozila ili njegove folije. Na taj način prljavština čini vaš automobil manje galantnim. S druge strane, bezbednost na putu nikada ne treba rizikovati. Fleke i mrlje na šoferšajbni znatno smanjuju vidljivost, te pranje parking vozila blizu aerodroma u Beogradu obezbeđuje i sigurnu vožnju kada se vratite sa avionskog puta.

Airport Parking – Jedino pravo i sigurno mesto za sva luksuzna vozila

Još jedna velika prednost za sva luksuzna vozila jeste ta što, ako ostavite ovo vozilo na privatnom parkingu na aerodromu, nikada nećete zakasniti na let. To je zato što unapred možete izvršiti rezervaciju parking mesta i obezbediti kutak za svog „ljubimca“ na četiri točka. Kao što vidimo, parking luksuznih vozila na aerodromu Beograd omogućava brojne benefite koje običan parking ovim vozilima ne može pružiti. Zato je jedino pravo mesto za svako luksuzno vozilo, kada putujuete na aerodrom, Airport Parking.

Naš parking raspolaže sa više od 500 parking mesta, tako da uvek možete naći sigurno parking mesto za vaše vozilo. Takođe, udaljeni smo svega 300 metara od zgrade aerodroma Beograd, tako da uvek na vreme stižete na željeni avionski let. Airport Parking poseduje i mnoštvo HD sigurnosnih kamera koje u svakom trenutku, 24/7, prate situaciju sa vašim vozilom. Kod nas možete parkirati vozilo bilo kada, jer je naš tim profesionalnog i ljubaznog osoblja spreman da vas dočeka u bilo koje doba dana i noći.

parking luksuznih vozila na aerodromu Beograd Airport Parking 4

Pored luksuznih, kod nas možete parkirati i sve druge kategorije i tipove vozila. Dakle, na našem parkingu možete smestiti SUV vozila, minibuseve, službena vozila, putničke kombije, male automobile i slično. Ono što nas izdvaja od konkurencije jeste što vam sve naše usluge nudimo vam po najpovoljnijim cenama po vaš budžet.

Parkirajte svoje vozilo kod nas i započnite, ali i završite svoje avio putovanje rasterećeni i mirni. Na Airport Parkingu vaše vozilo je u sigurnim rukama.

2 Comments

Leave a Reply