Skip to main content

Pravovremena zaštita automobila kod dugoročnog parkinga na aerodromu Beograd će vam omogućiti da uživate u svom avio putovanju.

Svaki vlasnik automobila zna da je za kvalitetnu vožnju neophodno redovno servisirati vozilo, ali i čuvati ga od potencijalnih bezbednosnih rizika. Ukoliko ne zaštitite svoje vozilo na odgovarajući način, vaš celokupni prethodni trud oko održavanja automobila može lako „pasti u vodu“. Posebno opasnosti po vaš automobil od krađe, štete ili kvara vrebaju u situaciji kada je vaš „ljubimac“ parkiran na duži rok. Ovo je naročito izraženo kada svojim vozilom putujete na beogradski aerodrom. Odatle vas čeka putovanje avionom na kojem ćete se, najverovatnije, zadržati duže vreme.

Svakako – svoj automobil možete ostaviti na regularnom, otvorenom parking prostoru u okviru zgrade beogradskog aerodroma. Ali znajte da vam u tom slučaju niko ne garantuje apsolutnu bezbednost vašeg četvorotočkaša. Lako se može dogoditi da, kada se vratite sa svog putovanja, zateknete automobil u stanju gorem u odnosu na ono u kojem ste ga ostavili. Ili, pak, da ga ne zateknete uopšte, što je najgori scenario. Ne treba spominjati koliko će vam ove izrazito neprijatne i stresne situacije oduzeti vremena, novca i živaca.

Zato je samo parking blizu aerodroma Beograd bolje rešenje od klasičnog javnog parkinga.

Zaštita automobila kod dugoročnog parkinga – Preventiva na prvom mestu

Pre nego što parkirate svoj automobil na privatnom parkingu kod aerodroma Beograd, morate preduzeti nekoliko mera predostrožnosti u vezi sa njegovom zaštitom. Drugim rečima, morate pripremiti svoj automobil za dugoročni parking. Pre svega, nemojte se libiti da, za svaki slučaj, nabavite i stavite lavlju kandžu čija cena je zaista pristupačna za svačiji novčanik. Veoma je bitno da, pre ili nakon parkiranja, iz automobila izvadite sve vredne stvari i dragocenosti.

zaštita automobila kod dugoročnog parkinga Airport Parking 2

Kada govorimo o uklanjanju stvari iz automobila, uvek neka vam pri ruci bude i odgovarajuća dokumentacija u vezi sa automobilom. Ovde prvenstveno mislimo na dokumentaciju koja se tiče osiguranja, registracije, dozvola i slično. Ovo je jako bitan aspekt kada je zaštita automobila kod dugoročnog parkinga na aerodromu Beograd u pitanju. Jer, u slučaju da se nešto dogodi vašim kolima, ova papirologija je ključna za identifikaciju. Govoreći o preventivnom delovanju, nemojte zaboraviti da obavite mini servis vašeg četvorotočkaša.

I naravno, temeljno očistite automobil pre parkiranja. Što se prljavština duže zadrži na automobilu, to će njeno uklanjanje biti teže, odnosno biće potrebno poliranje. Što će uticati na oštećenje farbe ili folija, uzrokujući za vas nepotrebne troškove.

Parkirajte svoj automobil na mesto gde je vrhunska bezbednost zagarantovana

Nakon što izvršite sve ove pripremne, odnono preventivne radnje, morate pronaći idealno mesto gde ćete slobodno parkirati vozilo na duži period. Dakle, zaštita automobila kod dugoročnog parkinga na aerodromu Beograd podrazumeva takav parking koji svim vozilima garantuje vrhunsku bezbednost. Tu se misli, s jedne strane, na klasičnu, mehaničku, odnosno fizičku bezbednost vozila. Dok, s druge strane, ovaj parking mora da poseduje i najsavremeniju digitalnu bezbednost. Zato je najbolje rešenje za vašeg „mezimca“ parking aerodrom Beograd.

zaštita automobila kod dugoročnog parkinga Airport Parking 3

Razlog leži u tome što je ovaj parking na aerodromu Beograd, pre svega, ograđen sigurnosnom ogradom. To znači da je svima, osim vlasnicima vozila i ovlašćenim licima, strogo zabranjen pristup ovom parkingu. Takođe, kako bi se blagovremeno reagovalo na sve eventualne sumnjive radnje, na parkingu se stalno nalazi čuvar. I što je najvažnije, ceo parking kod aerodroma „Nikola Tesla“ snabdeven je sa velikim brojem sigurnosnih kamera. One u svakom trenutku prate situaciju sa vašim automobilom, tako da je za svako vozilo obezbeđen najkvalitetniji video nadzor.

Airport Parking – Jedini pravi parking za vašeg „ljubimca“ na četiri točka

Možemo zaključiti da, pri parkiranju automobila na duži vremenski rok, više ne morate da brinete da li će se vašem vozilu nešto dogoditi. Dakle, kada putujete na beogradski aerodrom, kompletna zaštita automobila kod dugoročnog parkinga u potpunosti moguća i ostvariva. Budite sigurni da ćete sve svoje probleme i nedoumice rešiti ako svoj automobil ostavite na parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“. Zato vaš izbor pri parkiranju automobila, kada idete na aerodrom, nesumnjivo treba da bude Airport Parking.

Naš parking se izdvaja od konkurencije, upravo zbog najvišeg nivoa bezbednosti i sigurnosti svakog vozila. Pored toga što je parking osvetljen i ograđen, poseduje i najmoderniji HD sigurnosni video nadzor. Kamere vam omogućavaju da se u bilo kom trenutku, 24/7, uključite u live prenos, putem računara ili mobilnog uređaja, i proverite da li je vaš automobil tačno tamo gde ste ga parkirali. Pored toga, na našem parkingu uvek možete naći sigurno parking mesto za svoj automobil, jer raspolažemo sa više od 500 parking mesta.

zaštita automobila kod dugoročnog parkinga Airport Parking 4

Budite uvereni da, ostavljanjem automobila na Airport Parkingu, nikada nećete zakasniti na svoj let. To je zato smo udaljeni svega 300 metara od zgrade beogradskog aerodroma, zbog čega slovimo za najbliži parking kod aerodroma Beograd. Takođe, nudimo vam i neverovatnu uslugu online rezervacije parking mesta i to po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Vršimo i kompletno pranje vozila – spolja i iznutra, a za rezervacije duže od 15 dana, pranje je potpuno besplatno.

Nemojte se ustručavati da svoj automobil parkirate baš na Airport Parkingu, jer je sa nama vaš „ljubimac“ u sigurnim rukama.

One Comment

Leave a Reply