Skip to main content

Aerodrom parking Beograd za sva vozila omogućava najsigurniji i najbezbedniji parking svim modelima vozila.

Ako putujete do beogradskog aerodroma, između ostalog, morate voditi računa i o tome gde ćete parkirati svoje vozilo. Bez obzira da li dolazite automobilom ili nekim drugim vozilom, važno je da vaš četvorotočkaš bude netaknut. Danas je veoma teško naći adekvatan parking koji će omogućiti siguran pristup i dugoročnu bezbednost svim vozilima. Neka su bezbednosno manje, a neka bezbednosno više rizična. S druge strane, neka vozila su lakša, a neka teža za održavanje.

Međutim, ne morate više da brinete. Parking na aerodromu Beograd je najbolji izbor za svako vaše vozilo, jer mu obezbeđuje sve što mu je neophodno dok se nalazite na avionskom proputovanju. Kojim god četvorotočkašem ili, pak, dvotočkašem, da putujete do zgrade najprometnijeg srpskog aerodoma, nećete nikako pogrešiti ako svoje vozilo „smestite“ na privatnom parkingu.

Aerodrom parking Beograd za sva vozila – Za siguran „smeštaj“ putničkih i poslovnih vozila

Većina ljudi, putujući do aerodroma „Nikola Tesla“, dolazi automobilom. Što je, naravno, razumljivo jer su upravo automobili najkorišćenija i najpristupačnija drumska vozila. Svakako, vaš izbor može biti i regularni parking prostor u okviru beogradskog aerodroma. Ali, znajte da ste tada izloženi određenim rizicima, kao i mogućim nepovoljnim vremenskim uticajima. Drugim rečima, niko vam ne garantuje da će vaš „ljubimac“ biti u onom stanju u kojem ste ga i parkirali.

aerodrom parking beograd za sva vozila Airport Parking 2

Da biste izbegli sve ove eventualne poteškoće, svoj privatni automobil možete potpuno relaksirani i rasterećeni ostaviti na parkingu kod aerodroma „Nikola Tesla“. Upravo ovaj parking vam pruža neograničeno mnogo prednosti u odnosu na bilo koji drugi javni ili privatni parking prostor. Štaviše, ukoliko putujete sa aerodroma iz poslovnih pobuda, budite sigurni da će bezbednost vašeg korporativnog, odnosno službenog vozila biti maksimalna. Na taj način ćete i sebi i svojoj kompaniji napraviti potrebnu troškovnu uštedu.

Dobrodošli su i veći modeli – Slobodan pristup SUV vozilima, kombijima i minibusevima

Parkiranje većih vozila, zbog njihove veličine, za mnoge vlasnike ovih vozila ume da bude problem. Razlog za ovo nije samo nemogućnost pronalaska većeg parking prostora, već i bezbednost ovih vozila lako može da se iskompromituje. Ovo naročito dolazi do izražaja kada ova vozila, u slučaju avionskog putovanja, treba obezbediti i pripremiti za dugoročni parking. Ali, bez brige. Aerodrom parking Beograd za sva vozila omogućava i „krupnijim“ modelima da nađu svoj siguran kutak.

Na prvom mestu ovde mislimo na SUV, terenska, vozila koja, zbog svog velikog putničkog kapaciteta, predstavljaju kombinaciju potreba automobilske industrije i zahteva vozača na tržištu. S obzirom na to da su ovakva vozila definitivno klasa za sebe, njihova bezbednost, ali i elegancija najsigurniji su na parkingu aerodrom Beograd. S druge strane, ukoliko idete na grupno putovanje, ima i idealnog rešenja za ovu situaciju. Naime, putnički kombi ili, čak, minibus, možete opušteno ostaviti na parkingu u blizini beogradskog aerodroma i slobodno nastaviti svoje avionsko putovanje.

Aerodrom parking Beograd za sva vozila – Parkirajte svoj motor bilo kada

Nemojte misliti da je uslužni parking kod aerodroma Beograd „rezervisan“ samo za četvorotočkaše. Naprotiv. Na ovom parkingu bez ikakvih problema i sa potpunim poverenjem možete ostaviti i svoj motor. Pronaći bilo kakvo parking mesto za motor nikada nije bilo lakše. Štaviše, parkiranje motora možete obaviti na bilo kom (ne)obeleženom mestu, bez preterane brige da li ćete naći prostor za njega. Motocikli su lakši za održavanje i u pojedinim situacijama, kao što je npr. kratkoročno putovanje, praktičniji su od bilo kojeg drugog vozila.

Upravo ova njihova osobina, odnosno veliki potencijal praktične upotrebljivosti sa sobom nosi i sigurnosni rizik. Čest su plen i meta mnogih lopova. Neretko se dešava da, usled nepažnje vozača automobila, motori budu i „okrznuti“, a samim tim i i fizički oštećeni, čak i na parkingu. Međutim, nijedan vozač motocikla više ne mora da bude izložen ovakvim situacijama. Sačuvajte svoj motor i, kada se vratite sa svog avio putovanja, zateknite ga u još bolje stanju! Upravo vam ovo obezbeđuje parkingu blizu aerodroma u Beogradu.

Airport Parking – Najbolje rešenje za svako vozilo

Dakle, kojim god vozilom da dolazite aerodrom, na privatnom parkingu ćete imati sve pogodnosti za svaki četrovorotočkaš, odnosno dvotočkaš.  Zato je aerodrom parking Beograd za sva vozila savršena solucija za svakog vlasnika vozila. Ukoliko želite da svoje vozilo ostavite na najkvalitetnijem i najpouzdanijem parkingu u Beogradu, onda je Airport Parking jedino pravo rešenje za vas! Na našem parkingu nalazi se više od 500 parking mesta, tako da sigurno nalazite prostor za svog „mezimca“.

S druge strane, sa razlogom u Srbiji nosimo reputaciju najbližeg parkinga, jer smo od zgrade beogradskog aerodroma udaljeni svega 300 metara. Naš parking snabedeven je sa velikim brojem sigurnosnih kamera, tako da je video nadzor i bezbednost na zavidnom nivou. Takođe, ceo parking ograđen je sigurnosnom ogradom, a zarad dopunske bezbednosti predivđena je i dvadesetčetvoročasovna usluga čuvara.

Kako ne biste nikada zakasnili na let, pružamo vam i neverovatnu uslugu rezervacije parking mesta i to po najpovoljnijim cenama u zemlji. Takođe, vršimo i kompletno pranje vašeg vozila, a za rezervacije duže od petnaest dana, opraćemo vaše vozilo bez ikakve naknade! Tim profesionalaca iz Airport Pakringa omogućiće da svoje avionsko putovanje započnete i završite bezbrižni. Sa nama je vaše vozilo u sigurnim rukama.

3 Comments

Leave a Reply