Skip to main content

Parking putničkih kombija kod aerodroma Beograd doneće vam nebrojeno mnogo prednosti u odnosu na neke druge parkinge.

Tokom poslednjih godina, avio prevoz postao je ubedljivo najpopularniji (ujedno i najmasovniji) vid transport putnika i robe. Jednostavno – putovanje avionom predstavlja najbezbedniji i najbrži način dolaska do odgovarajuće destinacije. Međutim, kako bi stigli do zgrade aerodroma, naročito ukoliko je u pitanju grupno putovanje, ljudi se sve češće opredeljuju za putničke kombije. Ovaj vid prevoza je u velikoj ekspanziji, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Bolje organizovanje putnika, minimalni troškovi i maksimalna usluga, samo su neki od razloga zbog čega su putnički kombiji sve atraktivniji modalitet prevoza. S druge strane, potrebno je taj kombi i „smestiti“ na kvalitetno, pouzdano i sigurno mesto. Drugim rečima, treba naći adekvatno parking mesto na kome će kombi za putnički prevoz biti u potpunosti bezbedan i komforan. Zato, ako putujete do aerodroma, nećete pogrešiti ukoliko ovaj četvorotočkaš ostavite na privatnom parkingu na aerodromu Beograd.

Prednosti kombija za prevoz putnika u odnosu na autobuse

Primetan je trend rasta i razvoja drumskog prevoza putnika kombijem. Što i ne treba da čudi, budući da ima višestruke prednosti u odnosu na druge vidove kopnenog saobraćaja. Najsličniji putničkim kombijima, posmatrajući obim i kvalitet usluga, kao i druge karakteristike, svakako su autobusi. Međutim, kombiji imaju određene osobine koje ih čine boljim vidom transporta u odnosu na autobus.

parking putničkih kombija kod aerodroma Beograd Airport Parking 2

Na prvom mestu, iako to deluje paradoksalno, prednost putničkih kombija u odnosu na autobus je manji broj mesta. To znači da je mogućnost prilagođavanja potrebama putnika veća. S druge strane, lakše je organizovati prevoz petnaestak nego pedeset ili šezdeset osoba. Dok je polazna stanica za autobuse uglavnom fiksna i tačno oređena, putnički kombiji mogu krenuti na put sa bilo koje lokacije. Takođe, sam prevoz kombijem je udobniji u odnosu na autobus, a pauza tokom putovanja može se napraviti u bilo kom trenutku.

Kada je u pitanju parking putničkih kombija kod aerodroma Beograd, ova vrsta četvorotočkaša je manje gabaritna, što ih čini jednostavnijim i efikasnijim za parkiranje.

Parking putničkih kombija kod aerodroma Beograd treba da bude na sigurnom mestu

Putnički kombiji su veća vozila od običnih putničkih automobila, što ih čini lakim plenom i izazovom za provalnike. Zato je potrebno pre samog parkinga izvaditi sve vredne, privatne stvari i ostale dragocenosti iz kombija. Takođe, zbog svoje veličine i dimenzija, verovatnoća spoljašnjih oštećenja je, usled temperaturnih i vremenskih prilika, veća. S druge strane, neretko se dešava da putničke kombije, čak i dok se nalaze na parkingu, neko „okrzne“ ili udari, što neminovno dovodi do štete i dodatnih troškova.

Iz ovih, ali i drugih razloga, prilikom parkiranja putničkog kombija na parkingu na aerodromu Beograd, potrebno je naći bezbedno mesto. U ovom slučaju, rešićete sve svoje probleme ukoliko „smestite“ svoje vozilo na parkingu u blizini aerodroma „Nikola Tesla“. Naime, na ovom parkingu nalazi se mnogo sigurnosnih kamera koje u svakom trenutku prate stanje kombija. Prema tome, dvadesetčetvoročasovni video nadzor vam je, kao vid savremene digitalne bezbednosti, zagarantovan.  Takođe, ceo parking je ograđen sigurnosom ogradom čineći ga dopunski bezbednim. Za maksimalnu sigurnost predviđena je i usluga dodatnog fizičkog obezbeđenja u vidu kurira (portira).

Kombi će vas sačekati u boljem izdanju od onog u kom ste ga ostavili

Međutim, pored bezbednosti, parking putničkih kombija kod aerodroma Beograd treba da osigura i maksimalnu udobnost za ovo vozilo. Koliko puta vam se desilo da vam kiša, sneg, grad ili druge padavine, kao i drugi slični spoljašnji, nepovoljni uticaji, isprljaju kombi? Priznaćete, ovakve stvari mogu poprilično da vam pokvare planove i iznerviraju. Međutim, više ne morate da brinete. Parking kod aerodroma „Nikola Tesla“ omogućava da vas kombi sačeka u još boljem stanju od onog u kome ste ga ostavili.

Način na koji se to ostvaruje jeste putem kompletnog pranja vozila. Treba reći da pranje ovog četvorotočkaša nije samo zarad njegove estetike, već ujedno ima i zaštitnu funkciju. Naime, ukoliko se kombi ne pere i ne čisti redovno, prljavština će neminovno upropastiti i oštetiti farbu vozila. S druge strane, kombi čija šoferšajbna nije oprana znatno smanjuje vidljivost na putu, što povećava rizik nastanka saobraćajnih udesa. Pranje putničkih kombija na uslužnom parkingu u blizini beogradskog aerodroma u potpunosti rešava sve ove i slične probleme.

Airport Parking – Najbolje rešenje za parking putničkih kombija kod aerodroma Beograd

Kao što vidimo, kombi prevoz putnika je brži, lakši, dostupniji i efikasniji vid transporta u odnosu na druga vozila namenjenim za kolektivno putovanje. S druge strane, parking putničkih kombija kod aerodroma Beograd pruža dosta prednosti u odnosu na klasični, javni parking prostor u okviru aerodroma. Ako putujete kombijem na aerodrom, a u dilemi ste gde da ga parkirate, budite sigurni da je Airport Parking najbolje rešenje za vaš četvorotočkaš.

Naš otkriveni parking raspolaže sa više od 500 parking mesta, tako da uvek možete naći i „kutak“ za svog „ljubimca“ na četiri točka. Nalazimo se na samo 300 metara od zgrade beogradskog aerodroma, tako da sigurno stižete na vreme na željeni let. Takođe, ceo parking je pokriven sa mnogo bezbednosnih kamera, što znači da imate mogućnost da u svakom trenutku, 24/7, pristupite live prenosu i proverite stanje vašeg vozila. Nudimo vam mogućnost jedinstvene rezervacije parking mesta, tako da nikada ne zakasnite na svoj let.

Pored putničkih kombija i automobila, kod nas možete parkirati i SUV vozila, minibuseve, ali i motore. Dočekaćemo vas u bilo koje doba dana i noći tokom cele godine. Posetite nas ili nas odmah kontaktirajte i poverite svoje vozilo vrhunskom i iskusnom timu profesionalaca. Briga o vašem vozilu je naša isključiva obaveza, a zadovoljstvo klijenata naš je prioritet.

3 Comments

Leave a Reply