Skip to main content

Parking blizu aerodroma u Beogradu u mnogim aspektima predstavlja bolju soluciju u odnosu na regularni javni parking u okviru aerodroma „Nikola Tesla“.

Povećavanje kapaciteta i modernizovanje svih segmenata parkinga trend je koji je primetan ne samo u svetu, već i u Srbiji. Ovo se ne odnosi samo na regularne parkinge u urbanim sredinama, već i na parkinge u okviru samog aerodroma. Međutim, treba istaći da klasičan, javni parking na aerodromu, naprosto, više nije dovoljno i adekvatno rešenje. To je zato što u mnogim savremeno-tehnološkim, ekonomskim i bezbednosnim aspektima ovakvi parkinzi ne mogu da zadovolje potrebe i želje vlasnika vozila.

Svaki sopstvenik automobila ili drugog vozila, dok se nalazi na putovanju avionom, želi da bude siguran da se njegovom „ljubimcu“ ništa neće desiti. Čak i pre samog putovanja želi da se „obezbedi“ da će na vreme stići na željeni let. Odnosno, da neće zakasniti na aerodrom ukoliko putuje bilo kojom vrstom prevoza. Iz ovih, ali i brojnih drugih razloga, treba izabrati parking u neposrednoj blizini beogradskog aerodroma.

Parking blizu aerodroma u Beogradu je ekonomičnije rešenje

Prilikom odabira najboljeg parkinga za vaše vozilo treba voditi računa o dva bitna faktora koji utiču na tu odluku – troškovi i blizina parkinga. Pre svega, putovati nekim vidom javnog prevoza do aerodroma uopšte ne predstavlja dobro rešenje. Prvo i osnovno, nikada ne znate tačan tajming kada će taj prevoz doći na stanicu. Odnosno velika je verovatnoća da ćete gradski prevoz čekati duže od očekivanog vremena. Drugo, gužva u javnom prevozu će svakako predstavljati otežavajuću okolnost za vaš prtljag.

Ako ste odlučili da putujete vlastitim vozilom, lako se može desiti da na javnom parkingu ne nađete parking mesto. Što može uzrokovati da ne stignete na željeni let. Verovali ili ne, parking u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ nudi vam sve usluge i to po najpovoljnijim cenama u srpskoj prestonici. Ne postoji mogućnost da se vašem ljubimcu dogodi „neko zlo“, niti da zakasnite na let. To znači da sigurno nećete imati dodatnih troškova. Drugim rečima, privatni parking kod aerodroma u Beogradu štedi vreme, novac, a i živce.

Parkiranje vozila na privatnom parkingu je sigurnija opcija

Misao koja okupira svakog vlasnika vozila, makar ga parkirao i ispred svog doma, jeste da li će njegov četvorotočkaš biti bezbedan. Ovo je naročito izraženo kada je u pitanju parking blizu aerodroma u Beogradu. Ako putujete avionom negde, naročito na duži rok, može se desiti da, kada se vratite sa puta, zateknete svog „ljubimca“ u malo drugačijem izdanju. Ovo se prvenstveno odnosi na vremenske prilike kada ostavljate svoje vozilo na klasičnom parking prostoru kod zgrade beogradskog aerodroma.

Usled kiše, snega, grada, susnežice, izmeta ptica i sličnog, vaše vozilo možete zateći oštećeno kada se se vratite sa puta. Ili još gore – da ne zateknete vozilo uopšte jer je ukradeno. Dakle, snosićete nepotrebne troškove popravke ili kupovine novog vozila. Tih problema definitvno nećete imati ako vozilo smestite na parking kod aerodroma u Beogradu. Ceo ovaj parking pokriven je sa mnogo sigurnosnih kamera, tako da postoji danonoćni video nadzor vašeg četvorotočkaša. Na ovaj način možete u svakom trenutku, 24/7, pristupiti live prenosu, putem mobilnog telefona ili računara, i pratiti stanje svog vozila.

Takođe, ovaj parking je ograđen bezbednosnom ogradom, a radi dodatne sigurnosti predviđena je i usluga fizičkog obezbeđenja.

Pored parkinga, možete birati i brojne druge usluge za vaše vozilo

Naravno, parkiranje vozila je prioritet za vlasnika kada je u pitanju parking blizu aerodroma u Beogradu. Međutim, uz ovu, možete slobodno birati i brojne druge usluge. Kako biste bili potpuno sigurni da nećete zakasniti na let, predviđena je neverovatna usluga rezervacije parking mesta. S druge strane, ako želite da vas vaše voljeno vozilo sačeka „čisto kao suza“, onda je usluga komletnog pranja vozila pravo rešenje. Za rezervacije duže od 15 dana, pranje vozila je besplatno! Parking nije namenjen isključivo za automobile, već možete parkirati motore, minibuseve, kao i SUV vozila.

Ukoliko želite maksimalnu bezbednost za svoje vozilo, kao i ove, ali i brojne druge usluge, onda je Airpot Parking – Parking Aerodrom Beograd najbolj izbor za vas. Udaljeni smo svega 300 metara od beogradskog aerodroma, tako da sigurno i brzo stižete na vreme na svoj let. Naš otkriveni parking raspolaže sa više od 500 parking mesta. Naše ljubazno osoblje i tim profesionalaca sačekaće vas u bilo koje doba dana i noći, kada god je vama potrebno.

Posetite nas ili nas kontaktirajte odmah, i uverite se u vrhunski kvalitet usluge po najpovoljnijim cenama u Beogradu.