Skip to main content

Video nadzor na parkingu aerodrom Beograd je usluga koja omogućava da vaše vozilo, dok se nalazite na putovanju avionom, bude sigurno i bezbedno od bilo kakvih štetnih uticaja.

Bezbednost automobila ili nekog drugog vozila je stvar za koju svaki pravi vlasnik istog zna da je od neverovatno velike važnosti. Nevezano da li idete na duže ili kraće putovanje, u svakom trenutku treba voditi računa o bezbednosti vozila. Jer, budimo realni – opasnost od oštećenja, kvara ili, pak, krađe vozila vreba na svakom ćošku. Najčešće su ove rizične situacije prisutne kada parkirate svoj automobil – ispred kuće, zgrade, prodavnice, trafike, na javnom parkingu i slično.

Međutim, ovo se posebno odnosi na slučaj kada putujete avionom, te želite svog „ljubimca“ da smestite na sigurno mesto. Na mesto na kojem ga niko neće „pipnuti“. Da biste bili sigurni da se vašem omiljenom četvorotočkašu ništa neće dogoditi tokom vašeg poslovnog ili privatnog avio putovanja, treba izabrati privatni parking na aerodromu Beograd. Razlog je jednostavan – snabdeven je najkvalitetnijim video nadzorom.

Video nadzor na parkingu aerodrom Beograd – Za maksimalnu bezbednost vašeg vozila

video nadzor na parkingu aerodrom Beograd Airport Parking Parking Aerodrom Beograd 2

Pre svega, treba istaći da klasičan javni parking na aerodromu „Nikola Tesla“ više nije dovoljan. Odnosno, on ne ispunjava one zahteve, potrebe i uslove kojima vlasnik vozila stremi. Na prvom mestu to je, svakako, bezbednost vozila koja uvek treba da bude na najvišem i zavidnom nivou. Kada ostavljate svoje vozilo na javnom parkingu na aerodromu, rizikujete da ga, kada se vratite sa puta, zateknete oštećenog, izgrebanog i slično. Ili, u najgorem slučaju, da ga ne zateknete uopšte. Sve ove situacije će vas koštati ne samo dosta para, već i živaca.

S druge strane, ukoliko vozilo ostavite na parkingu na aerodromu Beograd, budite sigurni da takvih problema nećete imati. Ovaj parking poseduje najsavremeniji video nadzor i kompletnu video opremu za praćenje stanja vašeg vozila. Osnovni cilj postojanja velikog broja video kamera na ovom otkrivenom parkingu jeste mogućnost reagovanja i na najmanju nepravilnost. Kamere su funkcionalne, pokretljive i konstantno, odnosno danonoćno uključene i u svakom trenutku prate stanje parkiranih vozila. Na taj način osigurava se maksimalna bezbednost vašeg vozila.

Pratite stanje svog četvrotočkaša bilo kada, bilo gde

Savremeno digitalno doba donelo je sa sobom i inovativne načine komunikacije i metode praćenja i lociranja ljudi i stvari. Koliko puta vam se desilo da, dok se nalazite na putovanju, želite istog momenta da proverite šta se zbiva sa vašim četvorotočkašem? Više ne morate da brinete, jer je i to u potpunosti moguće i izbodljivo. Jedna od od kapitalnih prednosti parkinga u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ je ta da stanje svog automobila možete pratiti bilo kada i bilo gde.

video nadzor na parkingu aerodrom Beograd Airport Parking Parking Aerodrom Beograd 3

Video nadzor na parkingu aerodrom Beograd vam omogućava u svakom trenutku, 24/7,  možete, putem mobilnog telefona ili računara, pristupiti live prenosu. Tada možete odmah proveriti da li je vaše vozilo na mestu na kojem ste ga parkirali. Parking kod aerodroma Nikola Tesla je i osvetljen, tako da ćete imati kristalno jasan pregled cele situacije. Pored ove neprocenjive usluge, da bi bezbednost vašeg vozila bila na vrhunskom niovu, predviđena je i usluga dodatnog fizičkog obezbeđenja. Odnosno, portira.

Parking aerodrom Beograd – Sigurnost vozila je na prvom mestu

Kao što vidimo, video nadzor na parkingu aerodrom Beograd olakšava dosta stvari. Međutim, koliko god vi revnosno pripremali svoj auto za dugoročni parking na aerodromu, uvek se može desiti da nešto iskrsne. Upravo zato je na parkingu kod beogradskog aerodoroma postavljen i odgovarajući „bedem odbrane“. Naime, kompletan parking je ograđen bezbednosnom ogradom jer je sigurnost vozila uvek na prvom mestu.

Prema tome, ukoliko ste se zapitali šta da radite sa svojim automobilom ako putujete sa aerodroma „Nikola Tesla“, rešenje je pred vama –  Airport parking – Parking Aerodrom Beograd. Pored kvalitetne usluge video nadzora i ogromnog broja kamera, nudimo vam i uslugu kompletnog pranja vašeg četvorotočkaša. Takođe, da biste se osigurali da ćete na željeni let stići tačno na vreme, u svakom trenutku možete izvršiti online rezervaciju svog parking mesta.

Pored automobila, na našem parkingu možete sigurno smestiti i druga motorna vozila – motore, minibuseve i SUV vozila, i to po najpovoljnijim cenama. Na našem parkingu nalazi se više od 500 parking mesta i udaljeni smo svega 300 metara od beogradskog aerodroma. Na taj način sigurno neće propustiti svoj let. Opustite se i uživajte u svom putovanju baš onako kako ste i želeli.

Vaše vozilo je sa nama u sigurnim rukama.