Skip to main content

Pranje vozila na aerodromu Nikola Tesla mnogim putnicima nije prva stvar na koju pomisle prilikom pripreme za putovanje.

Bez obzira da li idete na odmor ili poslovno putujete avionom, morate da donesete brojne odluke. Počev od izbora datuma, leta, preko traženja najboljeg smeštaja i pakovanja, pa do pitanja kome ćete poveriti stan na čuvanje. U ovolikom broju detalja za organizovanje, ne čudi što ste zaboravili koliko je značajno pranje vozila na aerodromu Nikola Tesla.

Upravo zbog toga Aerodrom parking Beograd vam skreće pažnju na prednosti koje donosi ova usluga.

Izaberite pranje vozila na aerodromu Nikola Tesla i uživajte u vožnji nakon puta!

Dugoročni parking na aerodromu podrazumeva da će vaše vozilo biti na jednom mestu više dana, a možda i meseci. Samim tim, sva nečistoća iz spoljašnje sredine će se taložiti na njegovoj površini. Ukoliko se odlučite za otkriveni parking čekaće vas vozilo na kome su vidljivi tragovi svih vremenskih nepogoda koje su se desile u vašem odsustvu. Tu su i tragovi ptičijeg izmeta, kapanje lepljive tečnosti sa drveća, insekti…

Morate priznati, nimalo lepa slika kada morate da se zaputite sa aerodroma kući u prljavom autu. Naročito ako narednih dana imate puno obaveza pa nećete stići da odmah nakon puta odvezete auto u perionicu.

Zato je najbolje rešenje da izaberete pranje vozila na aerodromu Nikola Tesla. S obzirom da ovu pogodnost nemate u okviru standardnog aerodromskog parkinga, mi vam preporučujemo privatni parking na aerodromu Beograd. Ne samo da će vaše vozilo biti potpuno bezbedno, već i čisto kako iznutra tako i spolja.

Dodatna povoljnost: usluga je besplatna za rezervacije duže od 15 dana!

Pranje vozila na aerodromu Nikola Tesla čuva vozilo

Pranje vozila na aerodromu Nikola Tesla nije tu samo radi estetike. U pitanju je pre svega zaštitna funkcija!

Ako se ne očiste na vreme, smola sa drveća, ptičiji izmet i mrtvi insekti oštećuju farbu i auto folije. Tu su i kisele kiše, koje mogu da ostave fleke na šasiji od kojih nastaje rđa.

Takođe, prljava stakla smanjuju vidljivost na putu. Ne treba rizikovati bezbednost u vožnji. Treba imati u vidu da vam je koncentracija smanjena jer se umorni vraćate sa puta.

Pranje vozila na aerodromu Nikola Tesla obuhvata i čišćenje unutrašnjosti. Na taj način čuvate svoje zdravlje, jer vaše vozilo je rasadnik bakterija, grinja i alergena, koje unosite pri vožnji.

Pranje vozila na aerodromu Nikola Tesla je obavezno u zimskom periodu

Pogrešno je mišljenje da tokom zime ne treba redovno prati auto. Zapravo, čišćenje vozila u ovom periodu je važnije nego u letnjim mesecima. Time otklanjate so i druga sredstva koja putari bacaju na kolovoze kako bi razbili led.

U kombinaciji sa snegom, vodom, blatom i ostalim nečistoćama ta sredstva postaju veoma agresivna. Mogu da dovedu do korozije i to na najskrivenijim i teško dostupnim mestima. Mogu da nastradaju rubovi krila, razni spojevi, donji deo vrata, pragovi…

Da biste sprečili nepotrebno oštećenje na svom automobilu, obavezno prilikom rezervacije parkinga, rezervišite i pranje vozila na aerodromu Nikola Tesla.