24/7 rezervacije

REZERVIŠITE ODMAH

+38166305959

POZOVITE ODMAH

Kako podesiti navigaciju na telefonu: Vodič za najbrže puteve

+381 63 15 32 202

24/7 dana u nedelji

office@drnda.com

podešavanje google mape

U današnje vreme pametnih telefona i beskrajnih aplikacija, imati navigaciju u džepu postalo je neophodnost za mnoge putnike.

Jedna od najpopularnijih aplikacija za navigaciju je Google Maps. Ako planirate putovanje, bilo da je to izlet na neko obližnje mesto ili let avionom, ovaj blog će vam pokazati kako da podesite navigaciju na svom telefonu.

Podešavanje Google Maps

Instalacija aplikacije: Ako već nemate Google Maps na svom telefonu, posetite Play Store (za Android uređaje) ili App Store (za iPhone) i pretražujte „Google Maps“. Nakon toga, kliknite na „Instaliraj“ ili „Preuzmi“.

Odobrite dozvole: Prilikom prvog pokretanja, Google Maps će vas verovatno pitati da odobrite određene dozvole, kao što su pristup vašoj lokaciji. Ove dozvole su neophodne da bi navigacija radila ispravno.

Unesite destinaciju: Kliknite na traku za pretragu na vrhu ekrana i unesite željenu destinaciju. Nakon što odaberete destinaciju, kliknite na „Kreni“ kako biste pokrenuli navigaciju.

Izbor rute: Google Maps će vam ponuditi više ruta do vaše destinacije. Možete izabrati koja vam se najviše sviđa, uzimajući u obzir preporučeno vreme putovanja i trenutne uslove na putu.

Saveti za podešavanje navigacije do željenog mesta

Koristite glasovne komande: Umesto da unosite adresu rukom, možete koristiti glasovne komande klikom na mikrofonsku ikonicu i izgovarajući „Vodi me do [ime destinacije]“.

Koristite prečice: Ako često putujete na ista mesta, možete ih sačuvati kao „Omiljena mesta“ za brzi pristup u budućnosti.

Ispitajte opcije: Google Maps nudi razne opcije, kao što su „Izbegavaj autoputeve“ ili „Izbegavaj putarine“. Ako imate posebne preferencije, možete ih odabrati pre nego što započnete navigaciju.

Navigacija do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu

Ako idete na putovanje avionom i koristite naš parking, koji je najbliži terminalu aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, evo kako da podesite navigaciju:

Otvorite Google Maps.

Kliknite na traku za pretragu i unesite „Airport Parking Beograd – Aerodrom Parking

Izaberite naš parking koji sde zove Airport Parking Beograd – Aerodrom Parking iz padajuće liste (potražite specifičan naziv ili opis koji vas vodi direktno do našeg parkinga).

Nakon što odaberete naš parking, kliknite na „Kreni“ i pratite upute za vožnju.

Navigacija je postala ključni alat za svakog putnika, omogućavajući nam da lako stignemo do bilo koje destinacije. Bilo da putujete unutar grada ili se upućujete na aerodrom Nikola Tesla, Google Maps može vam pružiti precizne i jasne upute kako biste stigli brzo i bezbedno.

Ne zaboravite da, kada stignete na aerodrom, vaš automobil možete bezbedno ostaviti na našem aerodrom parkingu, koji se nalazi u neposrednoj blizini terminala. Srećan put!

Popularni blogovi

poslovni put parking aerodrom

Putovanje na poslovni put avionom

Poslovna putovanja mogu biti stresna, ali pravilno planiranje, posebno kada je u pitanju parkiranje na aerodromu, može znatno olakšati proces. Ovaj blog donosi savete i

parking za invalide beograd

Parking za invalide na aerodromu Beograd

Putovanje avionom predstavlja uzbudljivo iskustvo, ali istovremeno može izazvati stres, posebno za osobe sa posebnim potrebama. Razumevanje pristupačnosti i usluga na aerodromskim parking prostorima ključno