Skip to main content
  1. Pitanje: Kako mogu da rezervišem parking mesto preko vašeg sajta? Odgovor: Rezervacija parking mesta je jednostavna. Posetite naš sajt, izaberite željene datume i vreme dolaska i odlaska. Naš sistem će vam prikazati dostupne opcije. Nakon odabira, popunite obrazac sa svojim podacima i pratite uputstva za završetak rezervacije. Potvrda rezervacije će vam biti poslata putem e-maila.
  2. Pitanje: Da li je potrebno da unapred platim parking? Odgovor: Plaćanje unapred nije obavezno, ali je preporučljivo. Online plaćanje osigurava vašu rezervaciju i često dolazi sa popustima i specijalnim ponudama. Ukoliko želite, možete platiti i na licu mesta.
  3. Pitanje: Koliko je parking udaljen od aerodroma? Odgovor: Naš parking se nalazi veoma blizu aerodroma, sa besplatnim transferom koji vas za svega nekoliko minuta odvodi do terminala. Transferi su redovni i prilagođeni vašim potrebama, tako da nećete imati brige oko stizanja na vreme za vaš let.
  4. Pitanje: Da li je parking osiguran i nadgledan 24/7? Odgovor: Bezbednost vašeg vozila nam je na prvom mestu. Parking je opremljen najnovijom tehnologijom za nadzor i osiguran je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, što uključuje i video nadzor i redovne patrole.
  5. Pitanje: Šta ako se moj let odloži? Odgovor: Razumemo da se planovi ponekad menjaju. U slučaju odlaganja leta, vaše parking mesto će ostati rezervisano bez dodatnih troškova. Samo nas obavestite o promeni u vašem rasporedu što je pre moguće.
  6. Pitanje: Da li nudite dodatne usluge poput pranja vozila? Odgovor: Pored parkinga, nudimo i različite dodatne usluge, uključujući pranje i detaljno čišćenje vozila. Možete odabrati ove usluge prilikom rezervacije ili na samom parkingu. Vaš automobil će biti spreman i sjajan kada se vratite sa puta.
  7. Pitanje: Kako mogu da otkažem rezervaciju? Odgovor: Otkazivanje rezervacije je jednostavno. Posetite naš sajt i ulogujte se na svoj nalog. U delu za rezervacije izaberite opciju otkazivanja. Možete otkazati svoju rezervaciju najkasnije 24 sata pre planiranog dolaska bez ikakvih dodatnih troškova. U slučaju kasnijeg otkazivanja, mogu se primeniti određeni troškovi.

Nadam se da će ovi prošireni odgovori pružiti dodatne informacije vašim korisnicima i pomoći im u planiranju parkiranja kod aerodroma Beograd.