Skip to main content

Rezervacija parking mesta na aerodromu ili u blizini aerodroma može se pretvoriti u pravu nemoguću misiju. Zato je od presudne važnosti da na vreme mislite o svom četvorotočkašu i parkingu na kojem ćete ga ostaviti. Bez obzira na to koliko ćete se zadržati na poslovnom putovanju ili na letovanju u inostranstvu, morate ostaviti svoje vozilo na bezbednom mestu.

Svoj automobil ili neko drugo vozilo u svakom trenutku možete poveriti nama, a sve što je potrebno za to jeste popuniti formular “online rezervacija parking mesta“. Svoje mesto na našem otkrivenom parkingu možete rezervisati i telefonskim pozivom.

Zašto je rezervacija parking mesta praktično rešenje?

Ukoliko je vaše putovanje u inostranstvo planirano i nekoliko meseci ranije, sigurni smo da ste razmišljali i o tome gde ćete ostaviti svog ljubimca. Ako ste i ranije putovali sopstvenim vozilom do aerodroma Nikola Tesla, onda znate koliko je taj poduhvat zapravo težak. Osim što je mala verovatnoća da ćete pronaći parking mesto upravo onda kada vam je neophodno, nošenje kofera do terminala je još komplikovanije. Naime, trebalo bi da izdvojite barem 3 sata kako biste na vreme stigli na svoj let, ukoliko nemate plan gde ćete ostaviti svoje vozilo. Niko ne želi da gubi vreme na to, zar ne?

Rezervacija parking mesta

Zato je rezervacija parking mesta na našem otkrivenom parkingu u blizini aerodroma Nikola Tesla savršeno rešenje. Za sve osobe koje imaju isplanirano putovanje za nedelju dana ili kasnije, rezervacija je najbolji način da osiguraju svoje mesto na našem parkingu.

Naravno, postoje i izuzeci. Nekada planiranje jednostavno nije moguće, jer ni sam let nije bio predviđen. Međutim, ni u takvim situacijama ne bi trebalo očajavati. Airport parking vam je dostupan i tada! Više od pet stotina parking mesta nalaze se na svega 300 metara od zgrade aerodroma Nikola Tesla. U svakom trenutku možemo da zbrinemo vaše vozilo. Ipak, ukoliko imate opciju i mogućnost rezervacije parking mesta, tu pogodnost bi trebalo i da iskoristite! Na taj način rešavate sebe bespotrebnog stresa i brige oko toga da li će se na parkingu pronaći mesto i za vaše vozilo!

Online rezervacija parking mesta na aerodromu

Naša kompanija ide u korak sa vremenom i razvojem tehnologije. Iz tog razloga nudimo vam još jednu dodatnu pogodnost – mogućnost online rezervacije parking mesta.

Sve što vam je potrebno jeste stabilna internet konekcija ili internet na vašem mobilnom uređaju i to je to! U svega nekoliko koraka možete rezervisati parking mesto za svoj automobil, SUV vozilo, mini kombi i slična prevozna sredstva.

Prilikom popunjavanja online formulara za rezervaciju mesta na našem parkingu biće vam traženo da unesete određene podatke. Pod podacima podrazumevamo vaše ime i prezime, e-mail, registarske tablice i slično.

Veoma je važno da naglasimo da bezbednost vaših podataka ni u jednom momentu nije ugrožena, jer se ovi podaci koriste isključivo u svrhe korišćenja naših usluga. Oni su potpuno zaštićeni!

Ukoliko imate vremena da popunite naš online formular, to umnogome skraćuje vreme koje ćete provesti na našem parkingu. Samim tim pre stižete na zakazan let! Mi štedimo i poštujemo vaše vreme!

Zašto da odaberete naš parking u blizini aerodroma?

Naš parking raspolaže sa više od 500 parking mesta, na udaljenosti od svega 300 metara od glavne zgrade aerodroma.

Otkriveni parking na aerodromu je izuzetno bezbedan, što omogućava video nadzor 24/7. U svakom trenutku možete dobiti fotografiju ili video snimak svog vozila. Ovo vam daje mogućnost da u potpunosti uživate u letovanju, bez brige o vozilu. Sva vozila na našem parkingu su osigurana, što vam pruža dodatan mir.

Aerodrom parking Beograd raspolaže i kurirom, koji će redovno obilaziti vaše vozilo, čak i noću, i pratiti kamere koje snimaju naš parking prostor.

Rezervacija parking mesta

Osim toga, nudimo vam i druge posebne mogućnosti. Možemo vas odvesti na aerodrom, ali vas i pokupiti na aerodromu vašim vozilom. Na ovaj način, štedimo vaše vreme i novac.

Za sve dodatne informacije u svakom trenutku možete nas kontaktirati!