Skip to main content

Uslužni parking aerodrom Beograd jeste veran partner vama, ali i vašem četvorotočkašu dok se nalazite na putovanju.

Putovanje na duže ili kraće staze jeste neminovnost koja datira još od praistorije. Međutim, savremeno doba je sa sobom donelo i užurbani način života, brojne obaveze, ali svakodnevna putovanja i to na međunarodnom nivou. Sa tim u vezi, automobilska, ali i avionska industrija, nikada nije bila razvijenija nego što je to danas. Rezultat svega toga jesu konstantni međuokeanski (poslovni ili privatni) letovi, ali i razvitak saobraćajnih puteva, infrastrukture i brojnih saobraćajnica.

Nažalost, trenutno se Srbija, ali i ceo svet, suočava sa pandemijom najnovijeg i do sada nepoznatog virusa – korona virusa. Ovo kažemo zato što je upravo nemilosrdni COVID-19 najviše uticao na turističke usluge, što je dovelo i do umerene redukcije internacionalnog avionskog saobraćaja. Ali, to ne znači da letova i putovanja nema. Naprotiv.

Ako putujete u inostranstvo avionom, a na aerodrom idete svojim automobilom, neophodno je da svog „ljubimca“ na četiri točka ostavite na sigurnom parkingu sa brojim uslugama. To je, bez ikakve sumnje, privatni parking na aerodromu, odnosno parking aerodrom Beograd.

Uslužni parking aerodrom Beograd – Da uvek na vreme stignete na svoj let!

Naravno, kada putujete na beogradski aerodrom, uvek imate opciju da svoj automobil ostavite na javnom parking prostoru u okviru aerodroma „Nikola Tesla“. Međutim, tu se postavlja pitanje – da li je ovo i najbolje rešenje za vašeg četvorotočkaša, ali i za vašu psihičku rasterećenost?

Ako se odlučite za ovu opciju, onda imajte u vidu da je sasvim moguće, zbog popunjenosti svih kapaciteta ovog javnog parkinga, da ne nađete svoje parking mesto. Posledica toga jeste kašnjenje na željeni let, što bi značilo da će vam odmor ili poslovno putovanje biti upropašćeno. A ovo definitivno ne želite.

Uz uslužni parking aerodrom Beograd zagarantovan vam je apsolutno tačan dolazak na aerodrom i let. Štaviše, u pitanju je najbliži parking kod aerodroma Beograd, što znači da putovanje do aerodroma možete obaviti bez žurbe i stresa.

Takođe, uslužni parking kod aerodroma Beograd nudi vam neverovatnu mogućnost online rezervacije parking mesta u svakom trenutku! Dovoljno je da izdvojite nekoliko minuta, popunite formular traženim podacima i vi ste svoj posao obavili! Samo na ovaj način obezbedićete siguran „smeštaj“ svom vozilu. I, što je još važnije, osiguraćete to da ne propustite zakazani avionski let!

Bezbednost vašeg četvorotočkaša je zagarantovana!

Međutim, nije dovoljno da parking, na kojem ćete ostaviti svoj četvorotočkaš dok se nalazite na (pro)putovanju, bude samo blizu beogradskog aerodroma.

Naime, parking kod aerodroma Beograd mora da bude sigurno i bezbedno „utočište“ za vaše vozilo. Drugim rečima, neophodno je da se vašem vozilu apsolutno ništa ne desi dok vi niste tu. I ovde opet dolazimo do stavke zbog čega je privatni parking aerodrom Surčin bolja solucija od klasičnog javnog parkinga. Naime, ukoliko parkirate svoje vozilo na regularnom javnom parkingu u okviru aerodroma „Nikola Tesla“, sasvim je moguće da ćete ga zateći, nakon što se vratite sa putovanja, u oštećenom stanju. To bi moglo lako da se dogodi usled kiše, snega, grȃda i drugih atmosferskih prilika.

Opasnost, nažalost ne vreba samo od vremenskih okolnosti, već i od lopova. Dakle, najgori mogući scenario jeste da se vratite sa putovanja i uopšte ne zateknete svoje vozilo.  Svi ovi problemi i poteškoće uspešno rešava uslužni parking aerodrom Beograd.

Po pitanju bezbednosti, ovaj parking predstavlja idealan spoj savremenog i tradicionalnog. Pre svega, celokupan parking je prekriven sa mnoštvom najmodernijih sigurnosnih kamera koje u svakom trenutku prate zbivanja sa vašim vozilom. Dakle, zagarantovan vam je video nadzor – 24 sata, sedam dana u nedelji. Takođe, ceo parking je ograđen sigurnosnom ogradom i pristup imaju samo ovlašćena lica parkinga, kao i vlasnici vozila. U svakom trenutku o bezbednosti vašeg automobila vodi računa i specijalizovani čuvar.

Airport Parking Beograd – Prijatelj vašeg vozila! 

Dakle, kao što možemo da vidimo, ne možete pogrešiti ako za „smeštaj“ svog vozila izaberete uslužni parking aerodrom Beograd. Prema tome, ako ste do sada imali bilo kakvu nedoumicu po pitanju toga gde da parkirate svoje vozilo na aerodromu Beograd, odgovor je samo jedan – Airport Parking!

Pre svega, na našem otkrivenom parkingu nalazi se više od 500 parking mesta, što znači da u svakom trenutku možete naću „kutak“ za svoje vozilo i sigurno parking mesto. Nalazimo se na svega 300 metara od zgrade beogradskog aerodroma, tako da kašnjenje na let uopšte nije opcija. Airport Parking raspolaže sa velikim brojem najkvalitetnijih bezbednosnih kamera, kako biste vi bili sigurni da je vaše vozilo u svakom trenutku na svom mestu. Fizičko obezbeđenje i video nadzor dostupni su 24 sata svakog dana. Kad god poželite možete dobiti možete dobiti kompletan video-snimak, njegov deo ili fotografiju/printscreen.

Pružamo vam neverovatnu uslugu online rezervacije parking mesta, što znači da je vaš dolazak na vreme na aerodrom apsolutno siguran. Pored automobila, kod nas možete parkirati minibuseve, SUV vozila, pa čak i motore. I ono što je najbitnije – sva vozila na našem parkingu su osigurana.

Parkiranje na aerodromu Beograd nikada nije bilo brže i jednostavnije! Airport Parking – siguran oslonac za vašeg četvorotočkaša!

Leave a Reply